ти си стой на работното място и малчиMetal_Psycho написа:A хората от oldschool позата,какво да правим?:)
ти си стой на работното място и малчиMetal_Psycho написа:A хората от oldschool позата,какво да правим?:)
VOVA написа:ти си стой на работното място и малчиMetal_Psycho написа:A хората от oldschool позата,какво да правим?:)
Metal_Psycho написа:A хората от oldschool позата,какво да правим?:)
VOVA написа:ти си стой на работното място и малчиMetal_Psycho написа:A хората от oldschool позата,какво да правим?:)
RAM-FR написа:Besen na Kolelo написа:За тия дето ни знаят я съм Мариянчо(пояснявам,че някой по - горе съ беше възмутил майна)... и мога да ви кажа,че от тая тема нЕма смисъл... + елате на НДК да видите кога карам аз,когато ме гледат МОМИЧЕТА и само момичета,демек аз карам само при апарат и женки,по - голяма поза от т'ва здраве му кажи ! Само те тава мога да кажа я в своя защитъ.
ПП Ни мое да ни сръвнявате при положение,че не сте позьор и бтв CrZ си го казал,послучайте го т'ва момче,има хлебец в него
ПП2 анкетата си го казва,аз не съм позьорсамо ако някой ми каже пак,че съм !!!
ПП3 забравете увода,аз каарам заради самото каране,защото обичам да карам,а не да се фукам пред някви си момичета.... опа сори за паузата,ама обяснявах на едно момиче колко добър байкър съм![]()
![]()
ти май сам не знаеш какво пишеш, а ?
едит:Теодор4У написа:От тия "-", дето ги бутате, да не ви се качва самочувствието бе?
мноу ясну особено като са на амфетамин
VOVA написа:ти на къв хероин сиsharky написа:Абе важно е водната помпа ад е виновна за вс.
Besen na Kolelo написа:VOVA написа:ти на къв хероин сиsharky написа:Абе важно е водната помпа ад е виновна за вс.
Абе кво стана модерно т'ва с хероина... я си измислете ваши си тъпи реплики,няма да крадете тия на Денис я![]()
![]()
Demo 9 написа:CYBER написа:Абе Вова,откога кьоравите хранят на 'дебел'
само че неговата "кьоравщина" не зависи от него![]()
а ти май си падаш по тулумбичките
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Денис? 53% [ 50 ]
Мариян? 10% [ 10 ]
Автора на темата?11% [ 11 ]
Те не са позиори и аз съм тъп.. 23% [ 22 ]
Само на мен ли ми се губят едни 3 процента??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CYBER написа:Demo 9 написа:CYBER написа:Абе Вова,откога кьоравите хранят на 'дебел'
само че неговата "кьоравщина" не зависи от него![]()
а ти май си падаш по тулумбичките
Ем само че аз съм дебел поради болест,ае мекия...
RAM-FR написа:До колкото знам, когато искаш просто да видиш резултатите не се отчита глас? ..... вече е сали 1%
По-скоро идва от закръглянето... защото 11 гласа при гласували 98 човека не са 11%, както и 12-12% и 24-24%... неще куцат сметките на системата с процентите
airborneone написа:RAM-FR написа:До колкото знам, когато искаш просто да видиш резултатите не се отчита глас? ..... вече е сали 1%
По-скоро идва от закръглянето... защото 11 гласа при гласували 98 човека не са 11%, както и 12-12% и 24-24%... неще куцат сметките на системата с процентите
![]()
![]()
Aко държиш на точност, да ти донеса довечера спсс 15.0 да смяташ проценти , статистическа грешка и да ги засечеш по няколко признака?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта