Напоследък стана много модерно да се пускат малко безмислени теми в този раздел.Които сметне моита за такава не е длъжен да пише в нея

Нека има мир.Ако модераторите я сметнат за глупава да я изтрият.Нека първо поздравя всички по случаи новата 2008 и всички адаши Ивановци

.През последния месец започнах да ходя на планина.Пеша

.Колелото не ми се кара мн по това време а и не ми се занимава с него че имам други неща на главата.Нещо ми се върти в главата за един зимен спорт и да е по екстремен от разходките

.Нещо като ски и сноуборд.Естесвено погледнах и един от наи ефтините ако не и наи ефтиния сноулскоот.Тва нещо как е някои карал ли е?Чувал съм само че кефа е голям но няма човек да го е карал повече от 2 часа и да не си е строшил нещо.Също така гледам и към по класическите спортове-ски и сноуборд.Ориентирам се повече към сноуборда.Като малък (но наистина малък 4-6 годишен някъде) можех горедолу да карамски и знам че много боли.И идеята вссеки крак да ми се извъртя докато си разбивам главата не ми се връзва

.Та молбата ми е кажете ми някое добро сноуборд училище.При мен има един проблем-мога да ходя само неделя и то не за много

.Кажете си мнението за тях като цяло.
Поздрави