Честит празник и имен ден!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Честит празник и имен ден!

Мнениеот Highlander » Нед Фев 10, 2008 12:23 pm

Днес празнуват по православния календар "Деня на Влюбените" или ВАлентин и Валентина а иначе по католическия е на 14 февруари.Но България не е католическа държава така че днес се празнува...

Та ЧЕСТИТО>>>>>>>поздрав с Миле Китич-палава циганка ;) :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот Antares » Нед Фев 10, 2008 1:21 pm

Отговор с Контрол - Обичам те мила :guiter:

Моята любов вчера я яздих малко грубичко и й скъсах ухото... та ся ми се сърди :batman:
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот Highlander » Нед Фев 10, 2008 2:08 pm

Antares написа:Отговор с Контрол - Обичам те мила :guiter:

Моята любов вчера я яздих малко грубичко и й скъсах ухото... та ся ми се сърди :batman:

Контрол-идва нов ден. та честит празник от мен на всички влюбени.
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Re: Честит празник и имен ден!

Мнениеот bluskanie » Нед Фев 10, 2008 2:25 pm

Highlander написа:Днес празнуват по православния календар "Деня на Влюбените" или ВАлентин и Валентина

Няма такъв празник според православния календар. Искам да кажа... календарчето, от което си прочел това, не е ПРАВОСЛАВЕН КАЛЕНДАР. Днес празнува Харалампий.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Фев 10, 2008 2:44 pm

Контрол-Леле Какоо :guiter:
:D
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот argon » Нед Фев 10, 2008 6:08 pm

Ами наздраве, пичове :beer: Само да вметна, че днес (10 февруари) православните христяни празнуват Св. свещеномъченик Харалампий Магнезийски († 198). Св. свещеномъченик Порфирий. Св. свещеномъченик Атанасий, архиепископ Цариградски. Св. мъченица Валентина:) И наистина ортодоксалните Валентин и Валентина имат имен ден :) Да им е честит и да полеят, както си трябва, че се задават Великите пости и оливането, тогава не се гледа с добро око от църквата:)Но, можеби е по-важно е да се каже, че днес не е денят на влюбените, според православният календар. И то е защото
Св. мъченица Валентина, не е покровителка на влюбените, какъвто е католическият светец Валентин, чйито празник е на 14 февруари:)Разбира се, който има желание за черпня и интимни фиести, мисля не се нуждае от някакъв специален повод...но, ако половинките ви насилват и днес за скъпи подаръци, лъскави бижута, смарагди, перли, надуваеми сърца забодени на клечка, гала вечери, свещи .... и ако ви мързи, или сте махмурлия от снощи, или нямате кинти за тези церемоний, преспокойно можете да се опрете на гореспоменатия факт:)А, и като видите цига..., а... ромите на Орлов мост и, те ви кажат "Бате днеска, православния свфити Валинтин, да купиш на гаджиту, ей от тес сърчица само за 27 лева" знаете как да им отгховорите..... :beer:
Like Steven Segal I'm hard to kill....
Аватар
argon

Назад към Бла - Бла