halcor написа: росто се дразня на расистки/сепаратистки/(ние срещу вас) текстове, макар и поднесени по хумористичен начин .... Абе що ли се дразня...
И аз това се чудя... Предполагам си имал предвид простотията дето изфабрикувах по-горе? Ама първо трябва да ти отговоря за Еволюирането? Аз имам една много готина тениска... Много често срещан надпис "Something, somewhere went terribly wrong" и над него една картинка на прачовеци разни и на финала един пичага седнал на комп, страшно приличащ на прародителите си, но някак извратено... Мисълта ми е, че където сме "ний" там си и ти. Освен ако не пътуваш във времето и си дошъл за да раздаваш умности. Темата специално беше пусната да се продължи лигнята... Едва ли някой би я счел за сериозна... Ама знам ли ... азе съм нек'фо ликье, дето 'ич ни утбира....
И като финал на поредната ми простотия - абе верно, копелеее, що се дразниш изобщо?
П.П. На всички пожелавам да пробват да покарат по ВЕЛОАЛЕЯТА в милия ми роден град - Варна. Ще научите много интересни неща за хората, както и ще разберете колко още години са нужни за да достигнем онова ниво на обществено съзнание за да можем да кажем, че изобщо имаме разумно общество.... Ама нейсе.
Ду'айте якуууууу, чи да го охладими туй врьеми. Ни щем глубално да съ потим....