Тема за триене, но преди това...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Teodor40 » Сря Мар 26, 2008 10:31 pm

@Alpina, голям карък си явно. На мои приятели са им идвали на място и без никакви разправии за няколко минути работа е било. Кофти случна наистина, аман от малоумници!
@SpoileR, съчувствам ти за мотора, но само и единствено ти си си виновен. Не мисли, че и на куките им е приятно, обаче това им е работата. Те от къде да знаят, дали е краден като нямаш документи за него. Абе кофти работа, можело е и да те пуснат...
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот Alpina » Сря Май 28, 2008 8:40 pm

Днес бях разочарован напълно от съдебната ни система. Всъщност не толкова от нея, колкото от изпълнителната власт в милата ни родина.

Просто по случая не може да се образува досъдебно производство, защото нямало причини за това, оглед не бил извършен (някой ако може да ми обясни защо не си довлекоха задниците) нямало свидетели, та оставали само мойте думи и толкова. Било престъпление от някакъв си частен характер, а не от общ и сумати глупости от които нищо не разбрах освен, че трябва да ходя да се е*а в гъ*а.

Всъщност излиза ли така, че ако хвана следващия път някой в колата ми, мога да го нарежа на парчета и да го изхвърля в кофите за смет, понеже за мен пак ще е престъпление от частен характер и понеже крадеца няма да може да повдигне обвинение, то тогава аз ще остана без такова :dunno:

Или по-добре - значи ли че мога да почна да обирам коли, знаейки, че на никой не му се занимава с тези престъпление, опс май не са престъпления, ами някакви си частни историйки :puke:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Сря Май 28, 2008 10:13 pm

Ма чай са... казали са ти да идеш при тях, като са ти разбили колата ли? А после ти казали, че няма престъпление? Типично...

И все пак... няма как да ти се върнат очилата или парите за тях. Нормално... извода е, да не ги държиш в колата.

Какво можеш да направиш? Нищо. Просто ако хванеш крадеца на място... смазваш го от бой и го занасяш на полицията. Както направих аз. Караш ги да ти напишат протокол и застрахователя плаща, каквото има да плаща...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Alpina » Сря Май 28, 2008 11:14 pm

Трезво погледнато си прав, но някак си в момента не мога да разсъждавам така. Иска ми се някой да си го отнесе и да е виновен разбира се, не да е някой случаен и невинен :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bluskanie » Сря Май 28, 2008 11:17 pm

Е... то, когато човек пиян убие други хора, не си понася заслуженото, па ти искаш у твоя случай да стане нещо... нема как. Нема справедливост :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Harka » Сря Май 28, 2008 11:20 pm

bluskanie написа:Просто ако хванеш крадеца на място... смазваш го от бой и го занасяш на полицията.

А ако той те смаже от бой? :idea:
Аватар
Harka

Мнениеот bluskanie » Сря Май 28, 2008 11:21 pm

Еми, всеки си преценява възможностите. Тогава така се случи, че прецених, че мога да се справя :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Neth » Сря Май 28, 2008 11:22 pm

Ти винаги можеш да прецениш,че можеш да го размажеш и в същия момент да те одере със джобен нож с няква болест на него и даже и да го смачкаш,после ще се чудиш как да се оправяш по болниците...
Learn as if you will live forever,Live as if you will die tommorow.
Аватар
Neth

Рейтинг: 1440

Мнениеот Alpina » Сря Май 28, 2008 11:26 pm

Като му влизаш първи със бухалка в тила, шансовете са на твоя страна, дори да е по-силен :D

Всъщност това което ми се иска наистина е, по някакъв начин да можеше човека или повече ако са, да мога да го повлача на някоя писта, вързан за краката и от другата страна за теглича :praying:
Малко само, че да разказва после :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Editor » Чет Май 29, 2008 9:50 pm

Alpina написа:...Всъщност това което ми се иска наистина е..... да мога да го повлача на някоя писта, вързан за краката и от другата страна за теглича ....

Колко си нежен само... :D
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Предишна

Назад към Бла - Бла