@Redhat

@kotka12

@Admin

@airborneone

Нямам думи просто...

Някакво геройство ли е това да караш без книжка, знам ли... то такива индивиди като вземат книжка нещата не са по-различни, мисленето си остава същото...
Вилката написа:Така му е настроена камерата. Виж датата от акта...
bluskanie написа:Хаха, аз съм сигурен, че повечето от шофьорите тук са карали без книжка някога. Сега обаче не спестяват назидателния си тон![]()
Ами... да, гадовете не ми дадоха книжка, като започвах шофьорските курсове и се наложи да ги изкарам, карайки без книжка. Никога няма да си го простя!bluskanie написа:Хаха, аз съм сигурен, че повечето от шофьорите тук са карали без книжка някога.
Alpina написа:bluskanie написа:Хаха, аз съм сигурен, че повечето от шофьорите тук са карали без книжка някога. Сега обаче не спестяват назидателния си тон![]()
Да, защото са карали в присъствие на опитен водач, по черните пътища м/у нивите (където и да търсиш да блъснеш нещо - няма какво), а не с 99 в центъра на града
bluskanie написа:Ми ние, дето сме израснали у градовете, ко да прайм? Да не караме ли?
bluskanie написа:Аз изкарах изпитите на 17, обаче трябваше да чакам, докато стана на 18
Alpina написа:bluskanie написа:Аз изкарах изпитите на 17, обаче трябваше да чакам, докато стана на 18
Знаеме те теб, че си природен талант![]()
Alpina написа:Не че са особено адекватни или изкарват правоспособни водачи като цяло...
Quiz написа:Ммм, значи излиза, че и аз съм природен талант![]()
Quiz написа:Тъй де, но преди си имаше и полигон, и извънградско, и нощно каране. Да не говорим, че и листовките бяха повече (тези, които даваха на изпит, не общия брой) и различни от сегашните. Все си мисля, че това е помагало за по-доброто поведение на пътя на бъдещите шофьори.
bluskanie написа:Ми ние, дето сме израснали у градовете, ко да прайм? Да не караме ли?
bluskanie написа:Не са задължителни!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта