само 2 на гребната база и на стария град ... и за нас е твърде далече да ходим до там заради едно пъмпене
Пич...не живея близо до никоя от тези точки на пловдив.Дори може да се каже че не живея и в пловдив.Защото имаме къща в вилната зона на Белащица и в пловдив си идвам да спя тук за най много 2 дена в седмицата.Така че искам да си го нъправя на двора.Така че помагайте плс.Antares написа:Пич... ако те мързи да въртиш от която и да е точка на Пловдив до който и да е било от пъмповете - по-добре се откажи от спорта. Според мен за теб по-би подхождал спорт като боулинг, дартс, шах, билярд и т.н. - до повечето места за практикуване на тези спортове можеш да хванеш такси.
благодаря много това ми даде сили за работа и пъмпа е на 50% готов.Ноо решихме да го направим в плд.Ще се намира под един надлез за да може да се кара и в дъждовно времеOzzie написа:Имаше една тема ПЪМП ТРАК СЕВЛИЕВО
Потърси я, ще ти е полезна!
stuff_rider написа:благодаря много това ми даде сили за работа и пъмпа е на 50% готов.Ноо решихме да го направим в плд.Ще се намира под един надлез за да може да се кара и в дъждовно времеOzzie написа:Имаше една тема ПЪМП ТРАК СЕВЛИЕВО
Потърси я, ще ти е полезна!.Ноо имаме проблеми с почвата.Доста е суха и е мокрим да да може да се отъпчи добре.
Ами малко момощ би ни дошла перфектно.Пъмпа го правим под "новия надлез" така да се каже.Надлеза е такъв със сини огради.Когато отиваш от Мак доналдс към Белащица,КукленБрани поле се минава през този надлез който служи за минаване над линиите.Утре ще сме тамм.Ето ви снимчица.bikezilla написа:stuff_rider написа:благодаря много това ми даде сили за работа и пъмпа е на 50% готов.Ноо решихме да го направим в плд.Ще се намира под един надлез за да може да се кара и в дъждовно времеOzzie написа:Имаше една тема ПЪМП ТРАК СЕВЛИЕВО
Потърси я, ще ти е полезна!.Ноо имаме проблеми с почвата.Доста е суха и е мокрим да да може да се отъпчи добре.
Aко споделите къде копате и по кое време, може да наминем някои хора да ви помогнем с акъл и ръце.
Иначе в спомената тема има достатъчно информация и връзки към англоезична такава.
на изустoutfaced написа:я виж ти ... ентусиазъм не ви липсва
![]()
![]()
а това така наизуст ли сте ги копали или има някакъв чертеж зад идеята ...
Значи пампа има нужда от още малко промени.Но утре други ден ще буде поправен.Пъмпа се намира под надлеза на Кукленско шосе.Или адреса който мога да кажа е Кукленско шосе 1.Може също да се стигне до него по улица Кукуш.Намира се в квартал Кичук Парижpussy_rider написа:Абе хора кажете къде се намира това че другата седмица може да мина през Пловдив...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта