RAM-FR написа:Бих казал нещо ама в твърде грубо и ме е срам
Стигааа...
RAM-FR написа:Бих казал нещо ама в твърде грубо и ме е срам
kikon написа:Ааа такава ли била работата начи!![]()
![]()
Бих казала нещо, ама е твърде грубо и ме е срам
Antares написа:Да, сериозно апелирам Денис да не го копирате и клонирате! Един е повече от достатъчен!
biker4ogena написа:само аз ли се сетих за песента за която става въпрос ама не и знам името но поне аз се сетих за какво става дума тва тези хора тук само се заяждат ништо не помамгатпросто ви се чудя на акалът само пълните страниците и отваряте работа на модераторите или там админите които е там луди сте
did написа: а ти си неграмотен
Antares написа:biker4ogena написа:...
бахахахахахахахасхдхкасдхкаасдкйахквкхавеуавКУХКУХКЙкХКЙАХАХА ХАХАХВ УА ХА ВХВ ХАВХАВХАХА ХАХАХАХАХх х хфхххасхахсксйх
biker4ogena написа:...
biker4ogena написа:само аз ли се сетих за песента за която става въпрос ама не и знам името но поне аз се сетих за какво става дума тва тези хора тук само се заяждат ништо не помамгатпросто ви се чудя на акалът само пълните страниците и отваряте работа на модераторите или там админите които е там луди сте
kikon написа:Editor написа:п.с
Май трябва да сватосаме Ева и Денис.
Абе щооо не вземеш да скочиш от някой дроб?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:kikon написа:Editor написа:п.с
Май трябва да сватосаме Ева и Денис.
Абе щооо не вземеш да скочиш от някой дроб?
ЪЪъъъ, таковЪ, не се ли пише дроП
kikon написа:TeDo_BaPHa написа:ОК![]()
![]()
![]()
А ти можеш ли да готвиш дроп сърма?![]()
![]()
Не пречи да проверим![]()
did написа:kikon написа:TeDo_BaPHa написа:ОК![]()
![]()
![]()
А ти можеш ли да готвиш дроп сърма?![]()
![]()
Не пречи да проверим![]()
искаш ли рецепта?
И в сряда носиш в кръчвата. Донеси и кисело мляко, че аз иначе дробсърма не ям.kikon написа:Е, дай да я видим тая рецепта ще ми се опре ли
kikon написа:did написа:искаш ли рецепта?
Е, дай да я видим тая рецепта ще ми се опре ли
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта