Antares написа:"ДРУЖБА МРАЗИ СОФИЯ!"
Pupinator написа:Според мен позьорите само в един квартал на София са повече от всички в цялата страна. Кой е квартала ... естествено че Младост.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pupinator OUT
Pupinator написа:Според мен позьорите само в един квартал на София са повече от всички в цялата страна. Кой е квартала ... естествено че Младост.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pupinator OUT
Чудно ми е как стигна до заключението, че Сифия е кръстена на Софи. На мен "Сифия" ми звучи по-близо до сифилис...kotka12 написа:хм
при положение, че Денис и Софи живеят в Сифия /даже градът е кръстен на Софи/, не виждам смисъл от анкетата
Тука малко ще поспорим,Хиподрума и Горна Баня,къде ги слагате?!?!kikon написа:Pupinator написа:Според мен позьорите само в един квартал на София са повече от всички в цялата страна. Кой е квартала ... естествено че Младост.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pupinator OUT
Естествено, че са от Младост! Най-големите идват от там
В провинцията :DVOVA написа: Тука малко ще поспорим,Хиподрума и Горна Баня,къде ги слагате?!?!
Pupinator написа:Според мен позьорите само в един квартал на София са повече от всички в цялата страна. Кой е квартала ... естествено че Младост.
VOVA написа:Тука малко ще поспорим,Хиподрума и Горна Баня,къде ги слагате?!?!kikon написа:Pupinator написа:Според мен позьорите само в един квартал на София са повече от всички в цялата страна. Кой е квартала ... естествено че Младост.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pupinator OUT
Естествено, че са от Младост! Най-големите идват от там
Antares написа:"ДРУЖБА МРАЗИ СОФИЯ!"
Antares написа:В провинциятаVOVA написа: Тука малко ще поспорим,Хиподрума и Горна Баня,къде ги слагате?!?!
kotka12 написа:хм
при положение, че Денис и Софи живеят в Сифия /даже градът е кръстен на Софи/, не виждам смисъл от анкетата
HepBeH_XaMcTep написа:Pupinator написа:Според мен позьорите само в един квартал на София са повече от всички в цялата страна. Кой е квартала ... естествено че Младост.
Росен не е от Младост.... Само Денис е там....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта