Ако изпрaтиш това съобщение на още 10 човека!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Ако изпрaтиш това съобщение на още 10 човека!

Мнениеот fifffka » Съб Дек 13, 2008 11:44 pm

Ако препратиш това съобщение на още 10 човека!

1. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - до 24 часа ще те огрее такова щастие, че ще спреш да крадеш от Диазепама на баба си.

2. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - злият пес на гадния ти съсед ще бъде сгазен от пиян шофьор на трамвай.

3. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - този, в който си влюбен(а) ще ти почука на вратата и ще те помоли да правите секс… или поне да се ожените.

4. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - до 48 часа баща ти ще те попита дали искаш да ти купи БМВ или Порше за следващия рожден ден.

5. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - цицорестата секретарка на шефа ще дойде в офиса ти и ще ти направи свирка.

6. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - ще спечелиш от Тотото. Ако никога не си купуваш фишове, ще ти подарят един и пак ще спечелиш!

7. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - полицая, дето те спря онзи ден, само за да те рекетира някой лев, до 24 часа ще бъде уволнен за неприлично поведение - секс с полицейско куче на оживена улица в 5 следобед.

8. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - жена ти никога вече няма да те кара да изхвърляш боклука. Ако си жена - мъжа ти никога вече няма да предпочете да гледа мач, когато дават любимия ти сериал - “Отчаяни съпруги”.

9. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - светът ще се превърне в толкова щастливо място, че всички ще са екзалтирани като Волен Сидеров на демонстрация срещу Кондолиза Райз, след като е пребил 10 поддръжници на царя и е правил секс с Албена Вулева, докато смърка Extazy.

10. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - колегите ти никога вече няма да ти дават да вършиш тяхната работа, а вместо това ще идват всяка сутрин да те питат дали нямаш работа за тях.

11. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - никога вече няма да бъдеш отебаван от таксиметров шофьор, защото разстоянието, което искаш да пътуваш е прекалено кратко.

12. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - никога съседната опашка няма да се движи по-бързо от твоята.

13. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - никога няма да бъдеш изнудван в сутрешните задръствания в 7:30 да си отстъпиш мястото в препълнения автобус на бабичка, която мъкне 3 дамаджани с вода и 4 пазарски чанти.

14. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - бодигардовете в любимата ти дискотека винаги ще отварят VIP входа за теб и ще ти целуват краката пред гаджето ти.

15. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - паницата на съседа винаги ще ти изглежда по-празна.

16. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - никога няма да хванеш жена си да ти изневерява (нито пък тя теб!).

17. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - до 24 часа ще ти предложат нова, по-интересна и добре платена работа; депутата, за който си гласувал(а), ще изпълни предизборните си обещания; а Джордж Буш ще си подаде оставката като президент на САЩ.

18. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - ще живееш щастливо во век и веков!

19. Ако обаче не препратиш това съобщение на още 10 човека, те очаква една година нещастие, 6 месеца лош секс и 3 месеца запек!

20. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - и всички тези 10 човека го препратят на още 10… и така 20 пъти (което прави точно 100 000 000 000 000 000 000 съобщения), толкова много пари ще бъдат загубени за техническото обслужване на това съобщение, че с тях ще можеш да изхраниш Африка за идните 100 години! …а ако добавя и малка снимка (което ще увеличи размера на съобщението в килобайти) - ще можеш да изхраниш целия свят!

21. За щастие, не всеки има време да се държи глупаво и подобен вид съобщения се предават от всички 10 човека не повече от 2-3 пъти.

22. Но ако все пак препратиш това съобщение на още 10 човека - може би те ще схванат, колко е нелепо просто да препращаш съобщения. И може би това ще е последният спам, който тези 10 човека някога ще препратят на теб и на други хора… и от всички 22 причини, тази всъщност е причината, заради която наистина си струва да препратиш това съобщение на още 10 човека!

Това писмо не е обиколило света.
Това писмо не е видяло бял свят.
То все още не е видяло нищо.
То несъществува.
Току що го пиша.
Даже не знам какво ще съдържа.
Даже не знам дали въобще ще съдържа нещо.
По скоро си пиша заради самото писане.
Хич ми недреме за който се излъже да го прочете.
Каква загуба на време ще инкасира!
Що ми четеш глупостите друже ?
Немаш ли нещо по добро като алтернатива ?
Тук читателю е момента да се замислиш за някаква средностатистична псувня,или пък се напънеш за нещо специално.
Как така се излъга да прочетеш толкова неща които нищо,за нищо,за никого дори безлично не казват ?
Как се излъга да бодеш очите си с толкова много насипни букви ?
Тва писмо няма да обиколи света.
Модератора е по бръз!
Обаче още го пиша.
А ти още го четеш.
Усещаш ли се?
Усещаш ли се как се минаваш да четеш глупости ?
Всъщност!
Не са глупости!
Та аз нищо не съм казал.
Може ли на нищото да се дава оценка ?
Нищо което така или иначе не ще обиколи света.
Щото,казахме - Модератора е по бръз !
Абе,ко се замисля може и да намеря нещо да кажа,но днес не ми е ден за казване,а за безцелно писане.
Даже увода на писмото още не съм почнал.
А ти четеш ли четеш !
А винаги си се имал за умен читателю ?
И що не спреш барем тук де ?
Аз че пиша,-пиша!
Ама ти си по умния от двама ни,опомни се !
Не ! четеш ли,четеш.
Гледаш да видиш кога ще се изморя ?
В това писмо без основна мисъл,чийто увод още предстои,пък и съдържание евентуално.......Нееее !!!
Никой не може да ми изтрае съдържанието ,при положение че още сме далече от увода даже.
Плюс това знайно е че Модератора е по бръз!
Горкото писмо!
Още ненаписано ,и вече тъгувам по екстрената му смърт.
Не може да обиколи света.
Дори до Павликени не може да иде.
Ще го съсекат!Ще го одерат!
Ще го наплюят,ритнат.
Ще го прокълнат!
Всъщност не!
Както казахме Заличителят със заличаващият си пръст ще бръкне в аортата му.
Горкото писмо!
Никога не съм писал по тъжно писмо.
А ти читателю що се излъга да дойдеш чак дотук ?
И да не вземеш да го пращаш по форуми!
Нидей !
Ще улучиш шестица от тотото ако го пратиш !
Но ще си нещастен!
Щото комшията ще улучи седмица!
Пиша писмо.
Пиша писмо което даже мен почва да ми дотяга.
Уморява ме тва писмо.
Ми! нищо няма в него.
И въпреки това умаря.
А ти?
Що читеш още,да те питам аз ?
А плати ли си тока ?
Ами прозорците кога ще миеш ?
Стегни се малко,и земи свърши нещо,стига четИ безмислено писмо,писмо което така или иначе след малко ще трийнат.
Само да не реши някой да го копира в N ти количество ,и препраща в N ти на квадрат форуми.
Че представяш ли си геометричната прогресия на псувните ?
Добре че ще го трийнат!
А аз даже увод не съм му спретнал.
А ти четеш ли,четеш.Поне ядосай се малко !
Малко емоционални калории като съскаш бенгалски огън изгори.
Майната му на тва писмо!
Даже адресат не измислих.
Ти що се излъга да четеш като не е до теб,А ?
Тва Света пълен с балами да ти кажа.
Така че успокой се!
Не си само ти.
Даже аз съм глупав.
Но това не е тема на това писмо без тема.
Писмо което е безсмислено като маршируването на място в казармата.
Ти ся за казармата ли искаш да ти разправям ?
И още си тук ? МалейЙЙЙЙ !!!
Тва само от инат го правиш ?
Стига ве!
Спирай !
Не щеш!
Пак читеш.
Виждам!
Виждам!
Преследваш ме.
Преследваш ме в писмо което няма ни увод,ни тема,ни........
Абе нищо няма ве!
Немой да одиш подир мен !
Я се разкарай !
Последна промяна fifffka на Нед Дек 14, 2008 12:21 am, променена общо 1 път
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Аватар
fifffka

Рейтинг: 1611

Мнениеот bobiracing059 » Нед Дек 14, 2008 12:07 am

Браво! Точно от такива писания се нуждая ;) :beer:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот Antares » Нед Дек 14, 2008 2:16 am

Тази тема ще си я линк-на към bookmar-овете на кума-лиса. Та следващия път, като решат да ме включат в някоя инициатива - да ми е под ръка. Не, че не съм го чел преди, просто сега ми хрумна, колко полезно би могло да бъде :]
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот nicky bike » Нед Дек 14, 2008 8:35 am

МалейЙЙЙЙ !!!
:crazy2: :evil: Това май е достатъчно. :bigeyes:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот shepo » Нед Дек 14, 2008 9:42 am

:bowdown:
не разбрах само какво е съобщението :rofl:
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот THEZOGGO » Нед Дек 14, 2008 11:37 am

Пълни глупости. :agree:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот sharky » Нед Дек 14, 2008 12:31 pm

НЕ успях да го дочета докрай :bawling: Нещо вътре в мен почна да пишти и псува като аларма и не ми позволи :crazy:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот bluskanie » Нед Дек 14, 2008 12:33 pm

Пф, ябати тъпните. Ся в скайпа гледам доста народ с някви Х-чета. Чудих се к'во е тва, ама ми пратиха да се присъединя към "кампанията" за съпричастност с близките на убитото в Студентски Град момче. :crazy:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот fifffka » Нед Дек 14, 2008 12:45 pm

sharky написа:НЕ успях да го дочета докрай :bawling: Нещо вътре в мен почна да пишти и псува като аларма и не ми позволи :crazy:

:rofl: Вероятно така става и с другите съобщения, приканващи да го пратиш на още не-знам-си-колко народ, щото днеска било ден на еди-к'во-си и нощеска в 12 от небето ще падат пари :rofl:
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Аватар
fifffka

Рейтинг: 1611

Мнениеот Antares » Нед Дек 14, 2008 1:40 pm

bluskanie написа:Пф, ябати тъпните. Ся в скайпа гледам доста народ с някви Х-чета. Чудих се к'во е тва, ама ми пратиха да се присъединя към "кампанията" за съпричастност с близките на убитото в Студентски Град момче. :crazy:
Ще цитирам един познат:
На тия, дето ми препращат разни такива послания обикновено им отговарям "Защо не дойдеш да ме почешеш по топките? Ясно е, че с този хикс няма да върнеш убития, няма да облекчиш страданието на близките му, но поне на мен ще ми стане приятно, ако ме почешеш по топките"
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот shepo » Нед Дек 14, 2008 2:02 pm

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот THEZOGGO » Нед Дек 14, 2008 2:54 pm

Antares, съгласен съм с теб. Отговора който предлагаш е доста добър.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Antares » Вто Яну 06, 2009 10:26 am

Изображение
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот papi007 » Вто Яну 06, 2009 10:52 am

Antares написа:http://www.vicove.com/jokepics/thumb_sredna_32764.jpg

:rofl: :rofl: :rofl:
Същото като Прати това съобщение на 143242 души в следващите 10 секунди, иначе 100 потни елфа ще те клатят 665 дни, а на 666 ще дойде самия дявол ще те умори от гъдел по сливиците, ама през ануса :crazy:
А пък това с хиксовете... :puke2: Като казах на една позната че е пълна глупост- бил съм простак , кретен малоумник, ами ако се случело на мен?? Отговора ми беше: Случвало ми се е само де не съм умрел, а ако ни пукаше, щяхме да сме по улиците като в Гърция... а тия хиксове - наврете си ги отзад заедно със "състраданието" :(!:
Аватар
papi007

Мнениеот TRAKTORISTA » Вто Яну 06, 2009 4:11 pm

И тук е момента да кажа.. ОФФФ тъпи байкари... :rofl: :banana: :jump2:
Трактор си вземи,селски баровец бъди!
TRAKTORISTA

Рейтинг: 1214

Мнениеот 25thframe » Вто Яну 06, 2009 6:55 pm

THEZOGGO написа:Пълни глупости. :agree:

:agree:
Аватар