Български интерфейс за Виста....

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот bobiracing059 » Чет Фев 05, 2009 10:21 am

bikezilla написа:Всъщност, както в много други сфери, така и при компютрите си има юзъри и power-юзъри. Съответно преведения интерфейс е по-скоро за първите, докато вторите предпочитат английски.

Аз самият предпочитам английски интерфейс на всичко, 1 че съм свикнал, 2-ро - английският има много по-къси и ясно говорещи думи.
И не само за компютър, телефони, телевизори, дори някои уеб-сайтове. С английския интерфейс просто постигам значително по-голяма скорост на работа.

Разбирам.Аз искам да науча по-бързо Вистата,за това ми се искаше да я направа на БГ.Мама и тя иска на БГ,защото не разбира и бъкел от английски и ще и е трудно. ;)

ПП Благодаря много на отзовалите се и за това,че не ме нахранихте.
За сега няма да пипам Вистата.Ако намера някой,който повече разбира и е сигурен,че може да я направи без проблеми,ще му дам компа да го направи. :D
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Предишна

Назад към Бла - Бла