Спечели си плюса.agent_Jekov написа:Предлагам да направите отделен образователен раздел във форума, с упражнения, уроци по български език и отделен модераторско-учителски екип. Може да има и изпити, през определен период и само, който ги е издържал да може да пише в другите раздели.
Admin написа:Българският език се учи в училище.
Аз като пиша нещо важно на английски език, хващам речника, пускам проверки с програма за правопис и т.н., за да съм сигурен, че нямам груби грешки. Препоръчвам този подход на повечето от хората, които имат проблеми с българския език и оттам - проблеми с писането във форума.
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Admin написа:Българският език се учи в училище.
Аз като пиша нещо важно на английски език, хващам речника, пускам проверки с програма за правопис и т.н., за да съм сигурен, че нямам груби грешки. Препоръчвам този подход на повечето от хората, които имат проблеми с българския език и оттам - проблеми с писането във форума.
fifffka написа:Тъкмо мислех да направя кариера на виртуална даскалица и проекта пропадна
outfaced написа:а къде има хубав спелчекър на български![]()
аз едва за MSoffice намерих, ама онлайн ...![]()
NovemberCharlie написа:Дали да не се предведят финансови санкциЙ?
НИща! Мноу ги УвУлнявЪт!kibikoff написа:...да те направят Директор на Дирекция![]()
fifffka написа:Тъкмо мислех да направя кариера на виртуална даскалица и проекта пропадна
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Непристоен език към модератор?fifffka написа:Е стига дееее, много си гадееееен
NovemberCharlie написа:Непристоен език към модератор?fifffka написа:Е стига дееее, много си гадееееенНалага се глоба от 20 лв. платима в заведение 1516, следващата сряда след 19:00 часа.
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Тестовете за кандидатстване след седми клас са достатъчни за изпита.Да не забравяме и таксичка за кандидатите разбира сеagent_Jekov написа:Предлагам да направите образователен раздел във форума, с упражнения, уроци по български език и отделен модераторско-учителски екип. Може да има и изпити, през определен период и само, който ги е издържал да може да пише в другите раздели.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
sherpite написа:Който има проблем с правописа във форума и ползва Mozilla Firefox Bulgarian spellchecking
Ако не е ироничен въпроса ти - и за FireFox и за Opera съм намирал сносни речници. И докато за FF(предложения от sherpite) автоматично ти подчертава сгрешените думи, за операта се налага да кликнеш веднъж с десния бутон и после веднъж с левия бутон, правейки този spellcheck непосилен за голяма част от потребителите.outfaced написа:а къде има хубав спелчекър на български ;)
аз едва за MSoffice намерих, ама онлайн ... :dunno:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта