Моля за малко съдействие.

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот DTD » Пет Мар 20, 2009 9:59 pm

@alpina
...късно :rofl:
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот draznitelq » Пет Мар 20, 2009 10:01 pm

Alpina,като си толкова остроумен поне подскажи къде да търся,в ЧЗВ (форума въобще) или при "чичо" гугъл както се изрази един симпатяга.
draznitelq

Рейтинг: 971

Мнениеот did » Пет Мар 20, 2009 10:20 pm

draznitelq написа:...

иди в сервиз и виж как ще ти я настроят.

после се примири, че от велосипеди нищо не разбираш, скрий се и поне една година не пиши тук.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот draznitelq » Пет Мар 20, 2009 10:28 pm

Пич незнам какъв ти е проблема,аз ако разбирах въобще нямаше да се моля като мишка на котка ами щях да си оправя проблема сам.Ровхи се рових се рових се и не намерих в ЧВЗ нищо,ако хората дето са имали работа с подобна спирачка не кажат как става номера просто наистина ше ида и ше дам 10 лева за нищо на байк център.
draznitelq

Мнениеот ico 1 » Пет Мар 20, 2009 10:37 pm

:offtopic: Бла - Бла - Веломеханик.Чудесна комбинация! Две в едно :rofl:
Аватар
ico 1

Мнениеот draznitelq » Пет Мар 20, 2009 10:39 pm

ico 1 написа::offtopic: Бла - Бла - Веломеханик.Чудесна комбинация! Две в едно :rofl:
ти май не си разбрал,че не ми стига рейтинг да пиша във Веломехник за което се извинявам.
draznitelq

Мнениеот did » Пет Мар 20, 2009 10:42 pm

draznitelq написа: ти май не си разбрал,че не ми стига рейтинг да пиша във Веломехник за което се извинявам.

След този пост:

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?p ... ht=#484568

съдействие не очаквай.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Пет Мар 20, 2009 10:45 pm

draznitelq написа:...аз ако разбирах въобще нямаше да се моля като мишка на котка ами щях да си оправя проблема сам...

Неразбираш ли? Така ли?
Ама разбираше, за да проповядваш покупката на велосипеди Cross, нали?
Тогава беше разбирач... Хайде като си такъв - оправяй се!
Защото ако беше послушал съветите, вместо да си като кон с капаци, сега щеше да караш колело и да си връткаш с удоволствие, вместо да се чудиш какъв е проблема в почти всеки компонент на нещото, което си си купил.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Pho3nix » Пет Мар 20, 2009 10:48 pm

Alpina написа:
draznitelq написа:...аз ако разбирах въобще нямаше да се моля като мишка на котка ами щях да си оправя проблема сам...

Неразбираш ли? Така ли?
Ама разбираше, за да проповядваш покупката на велосипеди Cross, нали?
Тогава беше разбирач... Хайде като си такъв - оправяй се!
Защото ако беше послушал съветите, вместо да си като кон с капаци, сега щеше да караш колело и да си връткаш с удоволствие, вместо да се чудиш какъв е проблема в почти всеки компонент на нещото, което си си купил.

:agree:
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Аватар
Pho3nix

Рейтинг: 978

Мнениеот draznitelq » Пет Мар 20, 2009 10:53 pm

супер,начи ти нямаш проблеми с колелото,мене ми е ясно че тоя проблем моя е производствен,демек чичкото който е сглобявал колелото не е донастроил нещата,и мисля че е съвсем нормално за новов колело да се нуждае от настройки,работата е там,че аз незнам как се правят и мисля че този форум е точна за да се обясни на хората кое и как става (поне раздел Веломеханик в който аз не пиша по обясними причини).Но това е българския манталитет,гледай сеир и само пускай негативни коментари,щото човека е писал глупости във форума преди.Да така е нямах и на идея тогава какво колело ти трябва за планината и затова се изцепих (имам предвид за сериозно каране) за което съжалявам.Сега ако може спрете да ми оценявате мненията лошо за да немога да пиша тук повече,ами ми помогнете с точно мнение по настройването.
draznitelq

Мнениеот Pho3nix » Пет Мар 20, 2009 10:55 pm

Казаха ти, отиди на сервиз и виж как става. Иначе 1 е колелото да трябва да се настрои като се купи, друго е от градско каране всеки 2 дена да трябва да се настройва.
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Аватар
Pho3nix

Рейтинг: 978

Мнениеот draznitelq » Пет Мар 20, 2009 10:57 pm

Ок още утре тогава ще отида в байк център ако снега се стопи да видя как става номера.Мерси пфоеникс за един от малкото коментари по темата. :popcorn:
draznitelq

Мнениеот Alpina » Пет Мар 20, 2009 11:00 pm

От вече година и десет месеца не съм пипнал абсолютно нищо по колелото освен да сменя вътрешни гуми или да смажа ветигата - абсолютно нищо!!!
Това твойто не е "производствен проблем" това е проблем на нискокачествен компонент.
Аз съм имал постоянно такива с предишното, защото тогава не задавах въпроси, ами попрочетох 2-3 поста и си купих нещо, което не си заслужаваше, въпреки това пак нямах толкова проблеми колкото ти ще имаш и знаеш ли какво - ще минеш през трънливата пътека която сам си избра, вместо да послушаш и да поемеш по утъпкания приетян път.

Успех и се радвам за темата ти, защото седа ще може да показваме на всеки следващ човек който не иска да повярва че ще си дава парите на вятъра, като блестящ пример :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот draznitelq » Пет Мар 20, 2009 11:07 pm

Пич като забогатея ше си купя колело за 15 хиляди лева и ще ти звънна за едно кръгче,засега това ме устройва напълно,а след като предната спирачка няма никави проблеми,то това означава или дефектна спирачка (малко вероятно) или ненастроена спирачка.В ЧЗВ един пич каза "за да спира добре спирачката трябва добра настройка" :beer:
draznitelq

Мнениеот Admin » Пет Мар 20, 2009 11:11 pm

Ти наистина си или се правиш на дразнител. И не си за тоя форум. Ти си за сервиз. Хем ще научиш защо твоят Cross не е толкова хубаво колело, когато трябва да даваш пари, за да работи поне отчасти нормално и задоволително.
Убеден съм, че на въпросите ти има отговор във форума. Необходимо е малко търсене + малко мисъл. Ако ги имаш, ще се оправиш. Ако не, оправяй се!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Бла - Бла