Странните ни навици

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Странните ни навици

Мнениеот _SoRa_ » Пон Апр 20, 2009 8:43 pm

Когато пресичам на пешеходна пътека, стъпвам само по белите линии :dontknow: От съвсем малка правя така.
Или пък когато вървя по тротоара, вървя така, че да не излизам от страничните линии на плочките, т.е. да не настъпвам тези отляво или отдясно //стремя се да вървя в права линия/.
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот Attention-rider » Пон Апр 20, 2009 8:47 pm

Като малък - вървях по тротоара на буквата "Г" взяимствано от шаха! :D Броях си стъпките, където и да ходех. Когато играех футбол гледах да удрям топката с двата крака по равен брой пъти! :D Сега навиците са ми да пърдя, заглеждам момичета, карам колело, плюя и се кефя на живота... :D :agree:

Attention to the ride, Attention to the rider!
Аватар
Attention-rider

Рейтинг: 999

Мнениеот te4o' » Пон Апр 20, 2009 8:56 pm

Моя навик е като ми звънне телефона да ставам за училище да видя какво е врвмето вън и да си кажа е**л съм му маиката ще отида за 2-рия час :D
Аватар
te4o'

Рейтинг: 1150

Мнениеот 25thframe » Пон Апр 20, 2009 9:09 pm

_SoRa_ написа:Когато пресичам на пешеходна пътека, стъпвам само по белите линии :dontknow: От съвсем малка правя така.
Или пък когато вървя по тротоара, вървя така, че да не излизам от страничните линии на плочките, т.е. да не настъпвам тези отляво или отдясно //стремя се да вървя в права линия/.

A сега ме подсети, когато се возя в кола през лятото и по пътя има сенки от дърветата които са отстрани му, мислено си представям че ги предскачам т.е. не стъпвам по сенките. Скоро не се бях сещал, ще го тествам като дойде лятото. :bouncy:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пон Апр 20, 2009 9:18 pm

_SoRa_ написа:Когато пресичам на пешеходна пътека, стъпвам само по белите линии :dontknow: От съвсем малка правя така.

Стъпвам през 2/1 плочка(ако са големи) без да им настъпвай краищата :D :agree: , общо казано като вървя по плочки стъпвам само върху тях и не настъпвам краищата.Също така докато седя и гледам нещо и преди да се усетя вече си тактувам или с крак или като почуквам по ритъма на песента.
За други в момента не се сещам, но има и като се сетя ще пиша ;)
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Рейтинг: 2000

Мнениеот _SoRa_ » Пон Апр 20, 2009 9:25 pm

Сетих се и за друг странен навик свързан с рег. номерета на автомобилите - колкото се може по- бързо да преброя общия сбор от цифрите /примерно СН 0796 НС сбора на 7+9+6=22/ :dontknow:
Или пък когато пътувам да броя дърветата, тези които имат гнезда или автомобилите :magnify:
А ... винаги когато не мога да заспя си представям ... че съм ... в космически кораб и съм космонавт и летя към някаква планета :rofl: и правя разни изследвания на атмосферата, общо взето такива измишльотини :xx(:
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот 25thframe » Пон Апр 20, 2009 9:28 pm

:offtopic:
_SoRa_ написа:А ... винаги когато не мога да заспя си представям ... че съм ... в космически кораб и съм космонавт и летя към някаква планета

И на мен ми се случва, но преди това съм поприел разни неща. :evil:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот hold_on_ » Вто Апр 21, 2009 9:58 am

Аз пък преди да спусна дадена пътека,препятствие с колелото,съм забелязал че често правя едно кръгче на сухо.Примерно преди да тръгна завъртам 1-2пъти и правя малко кръгче преди началото.Мисля ,че е на нервна основа или незнам...

Също така псувам колите,които минават не както трябва,не ми правят път или се бавят.По принцип рядко псувам и понякога излизат някви пълни глупости. :dontknow: :lol:

Когато играя CS(когато играех) винаги си пускам някоя песен и почвам да си танцувам с мишката и да подскачам като луд.Често съм си пускам и Майкъл Джексън,по принципа един приятел :8D: .
"Forever trusting who we are
No, nothing else matters"
Аватар
hold_on_

Рейтинг: 1196

Мнениеот hitar_potter » Вто Апр 21, 2009 11:55 pm

Attention-rider написа:по тротоара на буквата "Г" взяимствано от шаха! :D

+1 :D

@_SoRa_ - нали не шофираш, докато смяташ сборовете на номерата :D
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот smqx » Сря Апр 22, 2009 7:59 pm

Почти винаги (освен когато бързам)стъпвам само в очертанията на плочките на тротоара, къпя се точно 20 минути,
сгъвам си кърпата по точно определен начин ,избирам си точно определена кола след която да пресека дори да
имам свободна "дупка", и отскоро започнах да пипам стълбовете по улицата(несъзнателно естествено :D )
Аватар
smqx

Рейтинг: 1210

Re:

Мнениеот Лифта » Сря Апр 29, 2009 12:08 am

Dr.Green Thumb написа:Аз пък като влезна сутрин в банята, винаги преди да си измия зъбите усещам някакъФ невероятен мързел (не знам защо) :dunno: и така слагам пастата за зъби в-у четката и 5 минути стоя прав ...

gofren написа:Мажа сополи :slug: под маси, легла, столове ...

Attention-rider написа:Като малък - вървях по тротоара на буквата "Г" взяимствано от шаха! :D Броях си стъпките, където и да ходех.

Сродни душици :smash: Само че аз и сега вървя като конче (на "Г") :D
Аватар
Лифта

Рейтинг: 1206

Предишна

Назад към Бла - Бла