TheAnimal написа:поредната дискреминация...за велосипедистките няма намаление
предоставя гъвкава система от намаления за посетителите, използващи обществен транспорт, или активните велосипедисти
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TheAnimal написа:Някой навит за партия на бензина до Берлин?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Daniel Panev написа:TheAnimal написа:Някой навит за партия на бензина до Берлин?
Какъв бензин бе? Ше въртиш - те хората са си го написАли!!!
TheAnimal написа:за велосипедистките няма намаление
yavka написа:TheAnimal написа:за велосипедистките няма намаление
К'во намаление като вие минавате без пари.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
argon написа:С тези мащабни идеи......не виждам къде е кяра в намалението. Ама, аз ще питам още тази вечер Кака Цецка и за вас...при нея има и намаления за група
Antares написа:Говедце, аз викам да чакаме да отворят филиал тука. Аз не съм с трактор, но пък ме мързи да въртя
K'во да ти кажа - търси тогава друг водоизточник. Сменяй провайдъра, демек.TheAnimal написа:Те докато го отворят филияла тука "извора ми ще пресъхне"
К'во целодневна, за целия сезон направоMAN6 написа:argon написа:С тези мащабни идеи......не виждам къде е кяра в намалението. Ама, аз ще питам още тази вечер Кака Цецка и за вас...при нея има и намаления за група
питай и за целодневна карта...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта