Кой кой е?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Кой кой е?

Мнениеот Razar » Чет Юни 17, 2010 10:10 am

Първо да си кажа, че попрегледах форума и не намерих такава тема което ми е много съмнително, но да качем че няма наистина. (Извинявам се ако съществува вече, модераторите и админа знаят какво да направят :))
Мисля че идеята на темата е ясна, нека тук всеки да напише по нещо за себе си, кой как се казва, какво работи, какво учи и т.н. Интереси, хобита (те май са ясни, но едва ли е само едно) и др.

Поздрави и да видим кой ще се престраши пръв :D

П.П. Може да качвате и по някоя и друга снимка, че като се засичаме по алеите, пътищата и чукарите да си казваме п оедно здрасти, че и да знаем на кого го казваме :)
Аватар
Razar

Рейтинг: 1198

Re: Кой кой е?

Мнениеот Daniel Panev » Чет Юни 17, 2010 10:17 am

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Рейтинг: 2000

Re: Кой кой е?

Мнениеот Razar » Чет Юни 17, 2010 10:22 am

Ooops :blush: Ами не съм търсил където трябва. Ама в онази тема така или иначе са само снимки, така че ако няма тема за представяне мисля че може тук всеки да пише по нещо за себе си :)
Аватар
Razar

Рейтинг: 1198

Назад към Бла - Бла