dEcLiNe написа:Като си крещим през балконите като диваци!![]()
hrissim написа:Гълъби.
Ozzie написа:За контакти - свържете се в мрежата.
С два пръста.
did написа:...да пробвам това същото с някакви пилета.
did написа: - Стига бе! Аз на жена ми не мога да обясня как да стигне до някое място, какво да направи там, с кого да се срещне и какво да му каже, пък ти предлагаш да пробвам това същото с някакви пилета.
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
sos написа:Да си довърша идеятаТа, мисълта ми е да си създадем местенце някъде, където да се отбиваме просто минавайки или когато няма къде да ходим, примерно като шахматистите, които се събират на Народния театър или мотористите, които се събират на Бояна. Абе, наше си място, това с пълна сила важи и за останалите градове
И, когато някой ден ни спрат нета или просто не си го платим, да отидем и да си побъбрим със себеподобни и най вече да обмени новини
THEZOGGO написа:sos написа:Да си довърша идеятаТа, мисълта ми е да си създадем местенце някъде, където да се отбиваме просто минавайки или когато няма къде да ходим, примерно като шахматистите, които се събират на Народния театър или мотористите, които се събират на Бояна. Абе, наше си място, това с пълна сила важи и за останалите градове
И, когато някой ден ни спрат нета или просто не си го платим, да отидем и да си побъбрим със себеподобни и най вече да обмени новини
Хмм.
Добри, добра идея. Може да сме като шахматистите да правим срещи пред Народния театър или пред Лятната сцена в Борисовата градина (за тези които са от София).
Други предложения?!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта