зелен джедай да изчовъркам.
Подъл и чевръст манювър предприемам-
под седалката го арестувам, с лов на следващия се заемам.
Мразя много салоните от кожа,
щото требе много труд да вложа.
Лигавия му зелен джедай,
не ще да се намаже баш до край.

Editor написа:Обикновенно си мисля за там накъдето отивам и дали ще има нещо за копаене най-вече...
dibo92 написа:Обикновено кроя/правя поредната простотия,като винаги наблюдавам пътя,а и съм оператор на ръчната спирачка от дясната седалка.
An Alien Hoopajupe написа:dibo92 написа:Обикновено кроя/правя поредната простотия,като винаги наблюдавам пътя,а и съм оператор на ръчната спирачка от дясната седалка.
ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН БЕ
dibo92 написа:An Alien Hoopajupe написа:dibo92 написа:Обикновено кроя/правя поредната простотия,като винаги наблюдавам пътя,а и съм оператор на ръчната спирачка от дясната седалка.
ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН БЕ
Точно в твоята кола пък най-много оперирам с ръчната.
dibo92 написа:An Alien Hoopajupe написа:dibo92 написа:Обикновено кроя/правя поредната простотия,като винаги наблюдавам пътя,а и съм оператор на ръчната спирачка от дясната седалка.
ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН БЕ
Точно в твоята кола пък най-много оперирам с ръчната.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
An Alien Hoopajupe написа:Абе возите се в багажника ,не се ли сещаш че в Полото съм махнал задната седалка ...'
А и да оператор на ръчна в наше време не се намира лесно - такъв с талант като КУМА (dibo92) ,просто не е забавно да караш ,ако някой не ти дърпа ръчната когато не очакваш.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
An Alien Hoopajupe написа:Alpina
То като си си роден инвалид няма как , само задобряваш...
Shady™ написа:Гледам да не ме убият
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта