Моята поезия...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Моята поезия...

Мнениеот fastera2 » Сря Окт 06, 2010 9:59 pm

Тази вечер е някак си различна...Спомних си времето,когато пишех,защото по такъв начин се успокоявах и се чуствах малко по добре от някои ситуаций...И така отврям нова тема и слагам архив на може би всички неща,които съм написъл.Мечтаех някой ден някое от тях да се превърне в песничка,но си останах само на думи....
Предварително се извинявам за правописните грешки и пунктуационните в текстовете...Някой текстове са писани късно вечер или дори през ноща...Това ми е цялата поезия,както оригинали,така и чернови.Насочени са главно към чуството любов,но има и други тематики (тематика...).Приемам всякаква градивна критика.Не очаквам да ви хареса особедно,но това чуствам и мислих тогава (може би и точно в този момент отчасти...).

http://uploading.com/files/4bcem85e/bla%2Bbla.rar/

П.П Наистина се моля-не злоупотребявайте с написаното и не го преправяйте под ваш интерес с цел да бъде публикувано под друг автор в интернет пространството!

П.П Ако админите и модераторите мислят,че темата не е за тук или,е за коша няма проблем...Не я пускам за да се изтъкна,а просто да споделя :agree: .
fastera2

Рейтинг: 1485

Re: Моята поезия...

Мнениеот mors » Сря Окт 06, 2010 11:08 pm

Да искаш градивна критика в Интернет е лоша идея, а да я искаш във форум за колоездене - направо ужасна... Ако можеш, изтрий си поста, преди да са те налетели хиените :D
Velosiped ist Krieg
http://egopolitico.org/
Аватар
mors

Рейтинг: 1213

Мнениеот fastera2 » Чет Окт 07, 2010 9:53 am

mors написа:Да искаш градивна критика в Интернет е лоша идея, а да я искаш във форум за колоездене - направо ужасна... Ако можеш, изтрий си поста, преди да са те налетели хиените :D

Разбрах ти хумора,но...Не ме е "страх" е от чуждото мнение.Немисля да ги трия ако админите и модераторите не преценят така.Всеки си има собственно мнение.Затова аз немога да се "сърдя" на никой за неговото .Бих само споделил,че за мен значат нещо,защото това е било преди отчасти свързано с мен...Сега положението ми е добро :agree: .
fastera2

Мнениеот Ozzie » Чет Окт 07, 2010 8:48 pm

"не мисля", "не мисля"...
Научете го това нещо най- сетне!
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот moonlight » Нед Окт 10, 2010 7:16 am

Римите ти са еднотипни: а-а-б-б. Опитвай различни схеми и/или бели стихове. Римите трябва да следват смисъла, а не обратното. Обръщай внимание не само на римите, но и на ритъма. Трябва постоянно да развиваш усета си за езика, за думите, и образното си мислене. Търси и намирай връзки там, където на пръв поглед ги няма. Използвай и 5-те сетива. И ако искаш да пишеш, трябва първо да четеш много.

Прочети статиите тук, ще ти бъдат от полза.
http://forum.stih4e.com/index.php/topic,23674.0.html
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот fastera2 » Пон Окт 11, 2010 8:22 am

moonlight написа:Римите ти са еднотипни: а-а-б-б. Опитвай различни схеми и/или бели стихове. Римите трябва да следват смисъла, а не обратното. Обръщай внимание не само на римите, но и на ритъма. Трябва постоянно да развиваш усета си за езика, за думите, и образното си мислене. Търси и намирай връзки там, където на пръв поглед ги няма. Използвай и 5-те сетива. И ако искаш да пишеш, трябва първо да четеш много.

Прочети статиите тук, ще ти бъдат от полза.
http://forum.stih4e.com/index.php/topic,23674.0.html

Благодаря !Ще ми е от полза ако продължа с това начинание,защото за момента малко съм спрял.
fastera2

Назад към Бла - Бла