Препоръчайте ми мишка

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Препоръчайте ми мишка

Мнениеот bikerider » Пет Ное 12, 2010 2:07 pm

Antares, досега имал ли си wireless мишка, която да се смущава? Аз не. Всичките са с кодиран протокол. Никога не съм имал проблеми с безжична мишка.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот Antares » Пет Ное 12, 2010 3:06 pm

bikerider, ти играл ли си по-сериозно компютърни игри? Някоя онлайн лига, едно-друго? Подминавал ли си 200 apm на някоя игра?

Да, не съм ползвал безжична мишка. Но съм чул достатъчно мнения на хора със сходни с мен приоритети на тема плъх. Нямам намерение да преоткривам топлата вода ;)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот outfaced » Пет Ное 12, 2010 3:35 pm

Crimson написа:http://www.3dconnexion.eu/products/spacepilot-pro.html

Ехххаааа тва с комбинация от яката мишка и съм безсмъртен :D Амъ 1000 леа деаа :V: Иначе мноо полезно тулче ми се види :eyebrow:

тая мишка е за CAD приложения ... след една година работа с един от предишните модели аз поне не се сещам за какво друго би могла да върши работа :) ... може би само за флай-симулатор. За CAD обаче е мания и половина.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот 25thframe » Пет Ное 12, 2010 3:57 pm

Antares, дори по-евтините мишки на Razer ( не бих ги нарекъл low-end ), са доста по-сериозни от повечето изброени в предишните постове. Не знам какъв пад ползваш, но Razer мишок, съчетан с eXactMat ( какъвто аз ползвам ), Destructor-a или последния от "твърдите" Ironclad (виж линка) прави убийствена комбинация. На мен също ми се стори неудобна, когато за първи път пробвах Razer Lachesis имайки предвид, че използвам доста по-дребничката/ къса G1( и все още ползвам нея, адски добра мишка ), но разликата беше осезаема, а като свикнах, и след това ми се наложи да се върна към моята, някак всичко беше по-бавно :). Софтуера който върви със Razer-ските мишоци има адски много настройки и можеш да я направиш така както на теб ти харесва ( което разбира се, е валидно и за други марки ). bikerider има много добри безжични мишки, но щом говорим за сериозна игра, по-добро от кабела няма ( или за момента няма ), представи си как на Antares му падат батериите, точно в неподходящия момент ... дали няма да полудее :D
Crimson, ето на качествена мишка за лява ръка.

Posted via mobile device.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот boriss13 » Пет Ное 12, 2010 4:02 pm

25thframe написа:...bikerider представи си как на Antares му падат батериите, точно в неподходящия момент ...

...безжичната мишка нищо няма да я спаси от полет през прозореца, за разлика от кабелната... :D :P
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот PtD » Пет Ное 12, 2010 4:39 pm

25thframe написа:представи си как на Antares му падат батериите, точно в неподходящия момент ...

Ще има "д*а любовта" и "търси се момиче" след това :nuts: :magnify:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Antares » Пет Ное 12, 2010 5:03 pm

Пак ще кажа - разерите не ми харесват като форма. Иначе за пад - има възможност да се сдобия с corepad-чета. Или да си взема един разерски.

Иначе призрачния гигабайт е поръчан вече.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот boriss13 » Пет Ное 12, 2010 5:12 pm

Айде, като дойде, може да те бия една табла онлайн!!! :D
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Crimson » Пет Ное 12, 2010 5:52 pm

outfaced написа:
Crimson написа:http://www.3dconnexion.eu/products/spacepilot-pro.html

Ехххаааа тва с комбинация от яката мишка и съм безсмъртен :D Амъ 1000 леа деаа :V: Иначе мноо полезно тулче ми се види :eyebrow:

тая мишка е за CAD приложения ... след една година работа с един от предишните модели аз поне не се сещам за какво друго би могла да върши работа :) ... може би само за флай-симулатор. За CAD обаче е мания и половина.

Аз за 3Д студиото гледах, че е доста полезна хехехе. И много сериозно мисля да натегна шефа :D

25thframe написа:Crimson, ето на качествена мишка за лява ръка.

Тествал ли си я лично? Защото от известно време я зяпам и сериозно се замислям за нея. И като цяло а таа марка имаш ли впечатления ?
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот 25thframe » Пет Ное 12, 2010 6:31 pm

Crimson написа:Тествал ли си я лично? Защото от известно време я зяпам и сериозно се замислям за нея. И като цяло а таа марка имаш ли впечатления ?

Не, не съм левичар, но съм играл с три различни модела Razer и по-добро геймърско оръдие на труда не съм държал. Адски, адски прецизни и Antares може да съжалява, че ги оценява само по форма/визия. Ако искаш виж ( ако вече не си ) клипчетата в YouTube за нея. Не знам дали я има някъде у нас, за да можеш да я пробваш на живо - така със сигурност ще придобиеш най-добра представа за продукта.
Аватар
25thframe

Мнениеот quinnie96 » Вто Ное 16, 2010 3:21 pm

Аз съм с такъв Logitech - MX518 http://myego.cz/img/razer-logitech/mx518.jpg
Препоръчвам я, никакви оплаквания нямам, въпреки че я ползвам вече 3 години близо.
quinnie96

Рейтинг: 1281

Мнениеот Antares » Вто Ное 16, 2010 4:48 pm

quinnie96 написа:Аз съм с такъв Logitech - MX518 http://myego.cz/img/razer-logitech/mx518.jpg
Препоръчвам я, никакви оплаквания нямам, въпреки че я ползвам вече 3 години близо.
Тая грозотия един приятел ми я дава за 30 лева. Мен ще ме е гнус да го хвана т'ва... :puke:

25thframe, ако не ми е удобна в ръката - яко ще и да предугажда действията ми... Няма да дам повече от сто лева за плъх, който няма да ми е удобен. Една моя педя е 25 сантиметра, не искам плъха да го държа с палец и кутре.

И мисля, че споменах вече - поръчан е Gigabyte-ския мишок. Видях го в един магазин, хващал съм го - хареса ми. А колкото за DPI - от човек в бранша съм чувал, че чип с повече от 1600 няма.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот 25thframe » Чет Ное 18, 2010 9:32 am

Добре. Драсни два реда, като дойде и я поразцъкаш.

Аватар
25thframe

Мнениеот 25thframe » Пон Ное 29, 2010 8:09 pm

A честита !
Аватар
25thframe

Мнениеот Antares » Вто Ное 30, 2010 8:31 am

На първо четене - плъха е многообещаващ. Малко ми е странно поведението му, както и формата, но съм сигурен, че бързо ще свикна. За сега още не съм чоплил по софтуера, но страничните бутони нещо не ми вдъхват доверие. По-скоро имам опасения, че натискайки ги, ще натискам я ляв, я десен неволно...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот skiman » Вто Ное 30, 2010 9:33 am

Честито. За бутоните не се притеснявай. :beer:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот fantom » Пон Дек 06, 2010 9:48 pm

A честита ! :beer:
spruld0g:п.п а предния шок с ква пружина е ?
Аватар
fantom

Рейтинг: 914

Предишна

Назад към Бла - Бла