Е тогава някой да ми обясни на това мнение viewtopic.php?p=700859#p700859 защо имам минус?

BurNiNg_IcE написа:Нали темата Now playing... e кой какво слуша в момента?
Е тогава някой да ми обясни на това мнение viewtopic.php?p=700859#p700859 защо имам минус?
Моля, посочвайте мненията, на които имате отрицателен вот! Иначе става голяма драматургия.CaXky написа:Кой и защо пак минуси???![]()
![]()
![]()
![]()
Stancho написа:Може ли да ви попитам, кой е този "пич", който нон стоп следи къде да ми тресне минус без да се обоснове даже... Айде като ще се правим на готини, поне си кажете с какво сте готини...
Stancho написа: И все пак всичко беше насочено към тази част, която постоянно отказват, "щот им се карало" и защото ако се качат, то ще е само за каране.
did написа:Stancho написа: И все пак всичко беше насочено към тази част, която постоянно отказват, "щот им се карало" и защото ако се качат, то ще е само за каране.
Нещо нередно ли виждаш в това?
Stancho написа:. Но вие решихте да се направите на готини и да ми слагате минуси за това, че съм ви казал: "хайде да направим нещо."
Stancho написа:Абе остави парковете... Все пак нормалните хора ходят да карат в планината, но никой от тях (с изключение на 2-ма - 3-ма, с които сме правили нещо) не си мърда пръста да се качи веднъж с лопата, а не само с байк... Но тук във форума пишат само тези мързеливите и затова получих поредния минус за призива си към всички да направим нещо. Все пак нали е под нивото на "рейсърчетата" да се качат и да направят един скок или някой вираж... Еми пичове седете си пред компютрите, хранете пътеките в България и се правете на готини как никъде не ви е интересно да карате, защото сте много "добри". Другия път като почнете да се оплаквате, поне кажете какво сте направили, а не какво не ви кефи. Само знаете да карате, да рушите и нито веднъж не направихте нещо като хората... Половината дори и туристите не се научихте да пазите...![]()
![]()
![]()
![]()
Stancho написа:http://www.pinkbike.com/news/trails-video-lloyd-ramsay-2011.html
Знам, че тук не е подходящото място за тази тема, но исках да е на вниманието на всички "рейсърчета" и сериозни карачи, които не си мърдат пръста да направят нещо или някоя пътека, а само говорят как нямало къде да се кара. Дори и аз като почитател на чистия FreeRide пак ви пускам тази статия от Pinkbike, която с 2 реда казва цялата идея.
За да карате, трябва да направите пътека!
И за нелегалност не знам какво ви гони, но още по - миналата година Веломания проведоха бая разговори с управата на природен парк Витоша и получиха разрешение да се направи отделно трасе
tanec написа:Stancho написа:http://www.pinkbike.com/news/trails-video-lloyd-ramsay-2011.html
Знам, че тук не е подходящото място за тази тема, но исках да е на вниманието на всички "рейсърчета" и сериозни карачи, които не си мърдат пръста да направят нещо или някоя пътека, а само говорят как нямало къде да се кара. Дори и аз като почитател на чистия FreeRide пак ви пускам тази статия от Pinkbike, която с 2 реда казва цялата идея.
За да карате, трябва да направите пътека!
хммм
И ко стана ? Мина цяло година от тогава, а единственото, което видяхме са табелки информиращи, че преминават колоездачи, което по никакъв начин не означава обособено трасе!
Stancho написа: А между другото освен табелки, какво очакваш? Ограда от бодлива тел с ток по нея? Поне нормалната маркировка е табелки или просто знаци по дърветата...
П.П. Искам да забележите, че съм се обърнал към тези, които не са направили нищо,
Alpina написа:Stancho, почваш да дразниш неимоверно много!!!
Antares написа:Alpina май е влезнал в по-голямо френзи и от мен
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта