Важната тема за обяснения за минусите

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Важната тема за обяснения за минусите

Мнениеот BurNiNg_IcE » Чет Яну 06, 2011 12:11 pm

Нали темата Now playing... e кой какво слуша в момента?
Е тогава някой да ми обясни на това мнение viewtopic.php?p=700859#p700859 защо имам минус? :popcorn:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот TheAnimal » Чет Яну 06, 2011 12:47 pm

BurNiNg_IcE написа:Нали темата Now playing... e кой какво слуша в момента?
Е тогава някой да ми обясни на това мнение viewtopic.php?p=700859#p700859 защо имам минус? :popcorn:

Аз бях.
Подлъгах се да отворя линка и прозвуча чалга. Трябваше да те накажа по някакъв начин, този ми се видя най-хуманен за момента.
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот CaXky » Чет Яну 06, 2011 10:31 pm

Кой и защо пак минуси??? :crap: :confused: :V: :V: :V:
Изображение
Изображение
Аватар
CaXky

Рейтинг: 1139

Мнениеот Stancho » Чет Яну 06, 2011 11:36 pm

Може ли да ви попитам, кой е този "пич", който нон стоп следи къде да ми тресне минус без да се обоснове даже... Айде като ще се правим на готини, поне си кажете с какво сте готини... :crazy:
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот Antares » Вто Яну 11, 2011 8:46 am

С огромна радост мога да ви съобщя, че драма-темата ни отново е достъпна!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Stancho » Вто Яну 11, 2011 9:30 am

Май и тук трябва да пуснем теорията на @Берия за Боговете :D
Аватар
Stancho

Мнениеот ico 1 » Вто Яну 11, 2011 10:38 am

CaXky написа:Кой и защо пак минуси??? :crap: :confused: :V: :V: :V:
Моля, посочвайте мненията, на които имате отрицателен вот! Иначе става голяма драматургия.
Аватар
ico 1

Мнениеот yavka » Вто Яну 11, 2011 11:31 am

Stancho написа:Може ли да ви попитам, кой е този "пич", който нон стоп следи къде да ми тресне минус без да се обоснове даже... Айде като ще се правим на готини, поне си кажете с какво сте готини... :crazy:

Aко питаш за минуса, който е тази тема: viewtopic.php?f=3&t=82459 Той е от мен. Причината е, че се бяхте качили да направите трасето на Голи Връх и вечерта когато се прибрахте изказването ти беше много остро към всички. В случая пак не ми хареса как се отнасяш към другите (дори и тези които не познаваш) и слагаш всички под общ знаменател без да знаеш кой какво е направил.
Аватар
yavka

Рейтинг: 1945

Мнениеот Stancho » Вто Яну 11, 2011 12:14 pm

Ем по тоя повод от две години насам съм повдигал темата къде ли не и всички са ме отрязвали... Дори и тук съм пускал тема. И на всички досега обясненията са били, че не им се копаело, а им се карало... Иначе повярвай знам, че има някои хора, които имат голям принос. И все пак всичко беше насочено към тази част, която постоянно отказват, "щот им се карало" и защото ако се качат, то ще е само за каране.
Аватар
Stancho

Мнениеот did » Вто Яну 11, 2011 2:48 pm

Stancho написа: И все пак всичко беше насочено към тази част, която постоянно отказват, "щот им се карало" и защото ако се качат, то ще е само за каране.

Нещо нередно ли виждаш в това?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Stancho » Вто Яну 11, 2011 9:22 pm

did написа:
Stancho написа: И все пак всичко беше насочено към тази част, която постоянно отказват, "щот им се карало" и защото ако се качат, то ще е само за каране.

Нещо нередно ли виждаш в това?

Да, определено виждам нещо нередно в това да се качваш само да караш, да блокираш гума на всеки завой и после да разправяш наляво, надясно колко било зле трасето, колко било изровено и как не ставало за нищо и когато ти предложат да отидеш да го оправиш, ти да кажеш: "О аз ако се кача само ще карам - копаенето не е за мен."

Все пак, за да рушиш и да храниш труда на другите, първо трябва да си допринесъл и ти с нещо, за да имаш поне някакво основание...

Те хората си го казаха в Pinkbike с няколко думи ясно и кратко: In order to ride, you have to build. (За да караш трябва първо да си направиш пътека). И в призива ми към всички да се хванем и да направим нещо, за да ни е интересно горе и да се забавляваме, аз получавам няколко минуса и няколко поста с контекст какъв съм тъпак, че искам някой още да се хване и да помогне с нещо, дори и малко.

Ето това е нередното при вас - само знаете да говорите, но не правите нищо! Аз като не харесвам нещо хващам лопатата и го оправям, а вие седите и разправяте колко е било зле. Затова сме на това дередже не само в планинското колоездене...
Аватар
Stancho

Мнениеот dEcLiNe » Вто Яну 11, 2011 10:12 pm

Ама пак ни слагаш всичките под една черта!Защо?
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот tanec » Вто Яну 11, 2011 10:48 pm

@Stancho - Ти замисли ли се колко много хора са направили по нещо за това трасе, което по твойте думи, човек може да си изгради мнение, че е на дядо ти и трябва всеки като мине и "блокира гумата" да се връща и да го оправя. Има много хора, които съм сигурен не познаваш, които със сигурност не са опищяли света като теб, а са направили в пъти повече за това трасе. Всеки, който има желание да направи нещо просто го прави сам или с някой. Не е нужно всеки да прави. Все пак тези трасета са малко или много "нелегални" и никой не те кара на сила да ходиш да копаеш. А на който не му харесва си е негова работа. Не може на всички да бъде угодено! Не е нужно да се бием в гърдите за всяка копка или за всяко преместено дърво.Ако е така да почваме ??
Аватар
tanec

Рейтинг: 1992

Мнениеот PtD » Вто Яну 11, 2011 11:13 pm

Много са нелегални, не малко.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Stancho » Сря Яну 12, 2011 10:53 am

Добре бе хора, не мога разбера само като се пусне тема във форума да се качим да направим нещо, тогава защо никой не казва: "Хайде идвам."??? И пак ако не бяхте реагирали така остро нямаше да повдигна така въпроса - не случайно в общия форум пуснах само линка от Pinkbike. Просто идеята е да се обръща повече внимание и на тая част. Но вие решихте да се направите на готини и да ми слагате минуси за това, че съм ви казал: "хайде да направим нещо."

Но ако ще се хвалим, кой кво направил, айде почвайте, щом искате да се показвате колко сте големи. Аз не искам да се хваля, а просто другия път да не се качваме 2 човека за 12 примерно. И за нелегалност не знам какво ви гони, но още по - миналата година Веломания проведоха бая разговори с управата на природен парк Витоша и получиха разрешение да се направи отделно трасе. Ето.
Аватар
Stancho

Мнениеот tanec » Сря Яну 12, 2011 11:07 am

Stancho написа:. Но вие решихте да се направите на готини и да ми слагате минуси за това, че съм ви казал: "хайде да направим нещо."

Stancho написа:Абе остави парковете... Все пак нормалните хора ходят да карат в планината, но никой от тях (с изключение на 2-ма - 3-ма, с които сме правили нещо) не си мърда пръста да се качи веднъж с лопата, а не само с байк... Но тук във форума пишат само тези мързеливите и затова получих поредния минус за призива си към всички да направим нещо. Все пак нали е под нивото на "рейсърчетата" да се качат и да направят един скок или някой вираж... Еми пичове седете си пред компютрите, хранете пътеките в България и се правете на готини как никъде не ви е интересно да карате, защото сте много "добри". Другия път като почнете да се оплаквате, поне кажете какво сте направили, а не какво не ви кефи. Само знаете да карате, да рушите и нито веднъж не направихте нещо като хората... Половината дори и туристите не се научихте да пазите... :(!: :crazy: :crazy: :crazy: :banghead:

Stancho написа:http://www.pinkbike.com/news/trails-video-lloyd-ramsay-2011.html

Знам, че тук не е подходящото място за тази тема, но исках да е на вниманието на всички "рейсърчета" и сериозни карачи, които не си мърдат пръста да направят нещо или някоя пътека, а само говорят как нямало къде да се кара. Дори и аз като почитател на чистия FreeRide пак ви пускам тази статия от Pinkbike, която с 2 реда казва цялата идея.

За да карате, трябва да направите пътека! :agree:

хммм :nono:

И за нелегалност не знам какво ви гони, но още по - миналата година Веломания проведоха бая разговори с управата на природен парк Витоша и получиха разрешение да се направи отделно трасе

И ко стана ? Мина цяло година от тогава, а единственото, което видяхме са табелки информиращи, че преминават колоездачи, което по никакъв начин не означава обособено трасе!
Аватар
tanec

Мнениеот Stancho » Сря Яну 12, 2011 11:17 am

tanec написа:
Stancho написа:http://www.pinkbike.com/news/trails-video-lloyd-ramsay-2011.html

Знам, че тук не е подходящото място за тази тема, но исках да е на вниманието на всички "рейсърчета" и сериозни карачи, които не си мърдат пръста да направят нещо или някоя пътека, а само говорят как нямало къде да се кара. Дори и аз като почитател на чистия FreeRide пак ви пускам тази статия от Pinkbike, която с 2 реда казва цялата идея.

За да карате, трябва да направите пътека! :agree:

хммм :nono:

И ко стана ? Мина цяло година от тогава, а единственото, което видяхме са табелки информиращи, че преминават колоездачи, което по никакъв начин не означава обособено трасе!

Ем ако не си забелязал имаше лятото една тема в Мероприятия да се прави пътека над "Бай Кръстьо", отделно така нареченото "Трасе на Росен" къде го забрави? А между другото освен табелки, какво очакваш? Ограда от бодлива тел с ток по нея? Поне нормалната маркировка е табелки или просто знаци по дърветата...

П.П. Искам да забележите, че съм се обърнал към тези, които не са направили нищо, но явно тези думи сте ги изпуснали. Защото имам уважението към Росен, CRZ и всички тези, които адски много, много или малко са допринесли за тази пътека, и не говоря за тях.
Аватар
Stancho

Мнениеот tanec » Сря Яну 12, 2011 11:23 am

Stancho написа: А между другото освен табелки, какво очакваш? Ограда от бодлива тел с ток по нея? Поне нормалната маркировка е табелки или просто знаци по дърветата...

П.П. Искам да забележите, че съм се обърнал към тези, които не са направили нищо,

Oчаквам, да мога да карам спокойно, без да се притеснявам, че някое бабе няма да ме чуе или има опасност да блъсна някое дете. Това е се едно през ски писта да премивата 3-4 туристически маршрута. Това на Витоша не е трасе, в пълния смисъл на думата. Трасета има на Боровец. Трасета има и на Сопот.
Аватар
tanec

Мнениеот Alpina » Сря Яну 12, 2011 11:24 am

Stancho, почваш да дразниш неимоверно много!!!
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Stancho » Сря Яну 12, 2011 11:37 am

Alpina написа:Stancho, почваш да дразниш неимоверно много!!!

Всъщност, то проблема си е ваш. Като не искате да постигнете нищо - вие си решавате. Спирам по таз тема щом не искате повече, но все пак може да останете с едно на ум от цялата ситуация... (не това колко съм досаден, защото мога и още :D )
Аватар
Stancho

Мнениеот Alpina » Сря Яну 12, 2011 11:49 am

Stancho (3 пъти смених обръщението), не разбра ли че някои хора правят много повече от колкото ограничената ти малоумница може да си представи, без да се бият в гърдите и разправят на ляво и дясно за това?!?
Това, че ти знаеш за 1-2 случая и няколко човека, които правят нещо, не значи че всичко се изчерпва до тук.
Така че спри с поредните си безумни (има и по-точно определение) брътвежи, защото за пореден път се изказваш крайно неподготвен!

Капиш? Или си толкова слабоумен, че не можеш да схванеш за какво иде реч?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Stancho » Чет Яну 13, 2011 3:19 pm

Нали приключихме темата? Няма нужда от повече нерви - мисля, че всеки си каза позицията и се видя, кой крив и кой прав. :agree: :) :bowdown:

П.П. Ей, човек да не каже, че е сгрешил и, че иска да си признае...
Последна промяна Stancho на Чет Яну 13, 2011 3:54 pm, променена общо 1 път
Аватар
Stancho

Мнениеот Alpina » Чет Яну 13, 2011 3:29 pm

Ти някакъв бот ли си?
Явно я приключихме и сега пак пишеш - какво целиш?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Antares » Чет Яну 13, 2011 3:36 pm

Alpina май е влезнал в по-голямо френзи и от мен :evil:
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот airborneone » Чет Яну 13, 2011 6:51 pm

Antares написа:Alpina май е влезнал в по-голямо френзи и от мен :evil:

Той винаги е влизал в по-голямо френзи...
Все пак хоратя твърдят, че ако ви направим дисекция на вас двата (има доста желаещи)
При теб ще се намери нещо добро, малко, микроскопично, но добро.
При него..... :skull:

@Stancho,
когато питаш някой модератор защо някой не е баннат, той обикновеноо казва "защо да се банне".
В твоя случай става обратното....
Махни малко капаците и разбери, че точно мишоците отнасят най-много тоягата в държава като нашата.
Беззаконие има за тези, които могат да си го позволят. Сигурен съм, че не си от тях.
ВЕЧЕ си имаме място направено от нас (истински байкър) за всички НАС.
НА теб или мен не ми е работа да излизаш извън закона за да си правиш пътека.
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот oxliova » Чет Яну 13, 2011 7:03 pm

Няма обеснения, няма .. първо ляв, десен след това питаш ;)
oxliova

Рейтинг: 888

Мнениеот Admin » Пет Яну 14, 2011 11:28 am

След като за втори път тази тема стига до нужда от сериозно прочистване на офтопика, мисля, че е по-добре да я заключа.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Бла - Бла