от THEZOGGO » Съб Юли 30, 2011 6:05 pm
Благо, скии са ква е хавата, Фани се да прочетеш в нета за отделните бойлери. Сравни цените, обема, и годините гаранция. Преди 7 месеца ми се наложи да направя проучване относно бойлерите и вариантите са много, както цените и качеството.
Има неръждаеми бойлери, които са по-скъпи, но на тях им изгаря терморегулатора и/или нагревателя, обаче протичат след доста по-дълго време от тези които не са неръждаеми. Що се отнася до тия със стъклокерамично покритие, на тях пък им протича водосъдържателя. С една дума и двата варианта са голем мъжки полов орган.
Един има Аристон, друг има Теси, на четвърти на баба му котлето й протекло и си зела нещо друго, абе изобщо що се отнася до бойлерите, мнооо е заплетена работата.
са кво, марка ли да ти кажа, за да си избереш, ами човек, опита показва че тия бушмени от Теси, като дадът 2 години гаранция на бойлера и той вземе че протече го подменят ама не знам дали няма да си платиш закачването на ново и свързането към водопреносната мрежа.
Има бойлери и от 1500 лв нали се сещаш, тва е като там с тия двукоронните вилки там Боксери ли им викате, незнам не ги разбирам много, а и не ме интересува, та както и да е, фащаш един бойлер за 240-260 лв с обем 100 л, и да знаеш че ше протече там след година плюс, м минус некой месец, и ше ти го сменят ако разбира се им влизаш в гаранционните условия.
Аз ако съм бих си зел един на Теси 100 л., ако мога да вкарам в кенефа повече, и по-голям ше зема. Така че нещо от тоя род 240-260 лв. - 100-120 л. не се изхвърляй за повече пари или за по-голям обем, а и има една уловка, начи, бойлера е по-добре да работи нон стоп, отколкото да го пускаш всеки път когато се къпеш (ако се къпеш често де, щото ако не се къпеш често, за кво ти е бойлер нали), защото така сметката ти към енергото ще е по-малка отколкото ако го пускаш и спираш всеки път като се къпеш. Тва е брат - 240-260л. -100 лв. независимо къв и заспиваш.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer