Цъкни тук !

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Цъкни тук !

Мнениеот DH Ludak » Сря Окт 26, 2011 4:35 pm

Здр неми дава да побликува обява в веломеханика затова я побликувам тук извенете ме затова но както и да е да попитам за вилки с тесет стреж тоест normal size самата рамка е за такав стреж как мога да си сложа вилка over size някой беше казал с специални лагери и намене кормилато лапата ми е една др изкма хубава лапа и какво щеми трябва и горе доло колко ще излезне ? мерси предварително и се извенявам ако има неграмотност ;) :idea: :
DH Ludak

Рейтинг: 1016

Re: Цъкни тук !

Мнениеот kriisoo » Сря Окт 26, 2011 5:25 pm

DH Ludak написа:Здр неми дава да побликува обява в веломеханика затова я побликувам тук извенете ме затова но както и да е да попитам за вилки с тесет стреж тоест normal size самата рамка е за такав стреж как мога да си сложа вилка over size някой беше казал с специални лагери и намене кормилато лапата ми е една др изкма хубава лапа и какво щеми трябва и горе доло колко ще излезне ? мерси предварително и се извенявам ако има неграмотност ;) :idea: :

WHAT THE HELL ?! :smash: :crazy:

DH Ludak написа:и се извенявам ако има неграмотност ;) :idea: :

Не се приема, това е прекалено вече :beer:

_______

он:
Иначе това което искаш е невъзможно ;) Не можеш в чело 1 инч да вкараш нещо 1 инч и 1/8 ;) Може по някакъв начин на чело 1 1/8 да се сложи 1 инч стержен, но обратното няма как да стане, освен ако не смениш срежена на вилката или челото на рамката :crazy: . А да се смени стержена на вилка normal size няма смисъл, защото вилките normal size са възможно най-най-ниския клас :agree:
Аватар
kriisoo

Рейтинг: 1254

Мнениеот royalracing » Сря Окт 26, 2011 5:28 pm

ХАХАХАХА,аз имам чувството,че се ебава с това "и се извенявам ако има неграмотност".
Оправи си правописа,защото скоро и тук няма да можеш да пишеш .
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот PowerSlide » Сря Окт 26, 2011 5:54 pm

:roll2: :rofl:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Назад към Бла - Бла