Витоша Ски - за ски спорта!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Витоша Ски - за ски спорта!

Мнениеот xcII » Вто Дек 13, 2011 1:09 am

Ако някой го вълнува, дали има възможността да кара на Витоша, ски на писта (да, знам за останалите, които биха казали за кво ти е писта, ама пък тех не трябва да ги вълнува), да споделят, ако искат...

Моето мнение -> лошо сключен договор и един монополист, който си го развява, така както си иска :xx(:

ed. Това, че трябва да правят кинти, като частно сдружение е естествено. Това, което не е естествено, е че могат да си правят квото си искат, понеже се мислят за единствените, които могат да правят ски курорт над София. Досега, тея напраиха следното:

За една единствена де факто обработвана и поддържана с изкуствен сняг писта (ами да, кво да праиш, безснежно напоследък) , "Витошко лале", искат35лв/ден (при тва, само за долното Лале). Колкото и да ми харесва тая писта, взема, че ми писва, в един момент. За сравнение, на Боровец, на около 60км разстояние от Сф, има обработвани доста повече писти (Ястребец 2 и Ястребец 3, Маркуджици 1 и 2, към миналата година, напр.), което е несравнимо като разнообразие и дължина с Лалето (долно само, още веднъж.. та даже и горното да добавим). Цена на карта там (Боровец) -> 35лв. Верно, требва да се добави бензина, е и?? Пак сметката не излиза нещо..

Тея неща*тници искат 35лв. за некви лифтове от времето на прабаба ми, които могат и да не паднат, ама требва да ги чекаш дълго докато те качат там къде трябва (за Лалето, триседалковия), а за Романски си е Спрайт Екстрийм, на който само веднъж му брах гейлето и немам намерение повече, щото не съм толко луд и тъп! Мога само да си преставя колко ще искат за еднодневна карта, ако си изпълнят големия проект! Е па не щем да се цакам кат на Банско, предпочитам Австрия!
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Назад към Бла - Бла