Дават ли да се качват байкове в автобусите за междуградски ?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Дават ли да се качват байкове в автобусите за междуградски ?

Мнениеот rumbala » Пон Мар 26, 2012 10:11 pm

Здравейте....

Както темата разкрива се чудя и мая, аджеба, дават ли да се слагат байкове в багажниците на автобусите за междуградски превоз ?

Някой от вас дали случайно си е пътувал с автобуса, бръммм...към любимия роден край ?

п.с.
е не разбрах къде другаде мога да пусна тази тема, пък си е блааааааааааааа от всякъде :8D: :smokin:

Поздрави,
J
// In a world without walls who needs Windows ?
Аватар
rumbala

Рейтинг: 1273

Re: Дават ли да се качват байкове в автобусите за междуградски ?

Мнениеот rumbala » Пон Мар 26, 2012 10:13 pm

Изтрещяла работа (много съм прост). Админ, админи :) ако не ви мързи ще я преместите ли в 'Други видове колоездене' ?

:roll2:
Аватар
rumbala

Мнениеот Alpina » Пон Мар 26, 2012 10:28 pm

Въпроса е - ако си поискаш - ще ли ти дадат...

Инак аз съм возил, не веднъж и дваж и проблеми не съм имал :)

Трябва обаче да си правиш сметка, че ако отидеш някъде, не се знае дали ще имаш същия късмет и на връщане, особено ако е междинна спирка и няма много време за товарене на колело, да не казвам и в определени дни - като няма много място в багажното.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот rumbala » Пон Мар 26, 2012 10:40 pm

thx...за дните когато е лудница е рабираемо...случано да са ти искали нещо да им бутнеш :nono: ? За влака е ясно - там искат 2 кинта....
Аватар
rumbala

Мнениеот Ozzie » Пон Мар 26, 2012 10:55 pm

'ми според шофера
Най- много са ми искали 5 кинта. Мисля, че беше по линията Варна- София. Понякога и безплатно са ми го товарили, ако съм бил с някоя малка раница. Примерно.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот rumbala » Пон Мар 26, 2012 11:14 pm

Ozzie, благодаря за отгорова...Alpina, за твоя също...

Сега вече ще се чувствам малко по-спокоен като тръгна на великденското приключение :) Пък и що не - с кеф бих дал на някой усложлив шофер 5 кинта да се почерпи, за това, че ми е удължил живота с няколко стотин километра ;)

Поздрави,
J
Аватар
rumbala

Мнениеот Antares » Пон Мар 26, 2012 11:19 pm

И аз да отгоровя - доста съм пътувал. Според зависи е. Ако е някое малко бусче - тогава е проблем. Обикновено като покажа, че предното колело се сваля и колелото може да легне - нямал съм проблеми. Случвало се е да искат кинти - не съм спорил. По линията Пловдив - Хижа Здравец редовно си искат 2 кинта, въпреки, че не е ясно регламентирано.
По линията Пловдив - София единствения ми проблем е бил, че е проблем слизането на Плиска (междинна спирка), тъй като обикновено колелото го товаря в по-празния багажен отсег, тоест - откъм булеварда и съответно - движението...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Назад към Бла - Бла