Тема за помпане на рейтинг!!!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Тема за помпане на рейтинг!!!

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Апр 15, 2013 10:52 am

Здравеете, мили преатели с меки вилки!
Отварам таа тема в полза на оскърбените от разни несправедливи минуси байкарончета, както и на себе си. Щото некви мизантропи ми развалиха перфектния рейтинг в последните неколко дена. Та, ето кво предлагам - секи, който се чуства преебан или несправедливо минусиран, или справедливо минусиран, но желаещ реванш, пише тука и ако некой не го избомби преди аз да отвора темата, ше му бием плюс-че. Добре е мнението, с което се иска плюсчето да бъде означена некакси, че да я отличавам от мненията на лузърите, които просто ше се изсерът в готената ми темичка. Примерно, мнение с текст "Пиши ми плюсче тука!" би било добър ориентир за мене. Хубаво би било, с оглед на конспирацията, да се пускат темичките около десет-десет и нещо сутрин, щото по тва време палим компюторо в обичаен ден, та да намалиме шансовете на хейтърите да ми изпреварат с противоположен знак. Аз може би ше си регнем втори ник, на който също ше напомпат максимален рейтинг, за да затворим процеса и да си бием плюсчета от единя ник на другия, в случей че се наложи. Тва е, може помпането да почне веднага, в следващия половин час ше съм на разположение. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Re: Тема за помпане на рейтинг!!!

Мнениеот PtD » Пон Апр 15, 2013 10:56 am

Не позна.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Назад към Бла - Бла