Отварам таа тема в полза на оскърбените от разни несправедливи минуси байкарончета, както и на себе си. Щото некви мизантропи ми развалиха перфектния рейтинг в последните неколко дена. Та, ето кво предлагам - секи, който се чуства преебан или несправедливо минусиран, или справедливо минусиран, но желаещ реванш, пише тука и ако некой не го избомби преди аз да отвора темата, ше му бием плюс-че. Добре е мнението, с което се иска плюсчето да бъде означена некакси, че да я отличавам от мненията на лузърите, които просто ше се изсерът в готената ми темичка. Примерно, мнение с текст "Пиши ми плюсче тука!" би било добър ориентир за мене. Хубаво би било, с оглед на конспирацията, да се пускат темичките около десет-десет и нещо сутрин, щото по тва време палим компюторо в обичаен ден, та да намалиме шансовете на хейтърите да ми изпреварат с противоположен знак. Аз може би ше си регнем втори ник, на който също ше напомпат максимален рейтинг, за да затворим процеса и да си бием плюсчета от единя ник на другия, в случей че се наложи. Тва е, може помпането да почне веднага, в следващия половин час ше съм на разположение.