Моето мнение -> лошо сключен договор и един монополист, който си го развява, така както си иска

ed. Това, че трябва да правят кинти, като частно сдружение е естествено. Това, което не е естествено, е че могат да си правят квото си искат, понеже се мислят за единствените, които могат да правят ски курорт над София. Досега, тея напраиха следното:
За една единствена де факто обработвана и поддържана с изкуствен сняг писта (ами да, кво да праиш, безснежно напоследък) , "Витошко лале", искат35лв/ден (при тва, само за долното Лале). Колкото и да ми харесва тая писта, взема, че ми писва, в един момент. За сравнение, на Боровец, на около 60км разстояние от Сф, има обработвани доста повече писти (Ястребец 2 и Ястребец 3, Маркуджици 1 и 2, към миналата година, напр.), което е несравнимо като разнообразие и дължина с Лалето (долно само, още веднъж.. та даже и горното да добавим). Цена на карта там (Боровец) -> 35лв. Верно, требва да се добави бензина, е и?? Пак сметката не излиза нещо..
Тея неща*тници искат 35лв. за некви лифтове от времето на прабаба ми, които могат и да не паднат, ама требва да ги чекаш дълго докато те качат там къде трябва (за Лалето, триседалковия), а за Романски си е Спрайт Екстрийм, на който само веднъж му брах гейлето и немам намерение повече, щото не съм толко луд и тъп! Мога само да си преставя колко ще искат за еднодневна карта, ако си изпълнят големия проект! Е па не щем да се цакам кат на Банско, предпочитам Австрия!