[quote="Phantomaz"]
Само на мен ли ми се струва ,4е има хора ,които просто като видят някой от по-"старите" посетители на форума ,4е е написал нещо против nightwolf и вси4ки ска4ат и по4ват да ръсят обиди...
[/quote]
Струва ти се.
[quote="Phantomaz"]
И в крайна сметка всеки си пише каквото го вълнува.
[/quote]
Хохо, това включва ли фашистки изрази, лозунги и идеология?
[quote="Phantomaz"]
След като поставя темата на правилното място какъв е проблема???
[/quote]
Тук ли е правилното място? Като е толкова мъж да беше сезирал прокуратурата лично той, вместо да реве "на сапун".
[quote="Phantomaz"]
"На кой не му аресва да не 4ете" не е ли така
[/quote]
Така е и важи с особена сила за bulGAYria!!!
[quote="Phantomaz"]
а то се полу4ава ,скокне някой срещу nightwolf и останалите подръжават ве4е?!
[/quote]
Може би защото мислим еднакво? Може би защото did е 1000% прав? Аман от жертви и сиромахомили...
[quote="Phantomaz"]
А по темата...
само псувни ми идват в съзнанието!!!
[/quote]
Анджак. И?
[quote="Phantomaz"]
В България няма само гейове ,за да бъде споменавана по този на4ин ,без зна4ение какви видове туризъм съществуват и колко модерно мислим ,защото хора са умирали за Родината!!!
[/quote]
Технически погледнато никой не обижда България. В един съд спокойно може да мине обяснението, че bulGAYria няма нищо общо с Bulgaria. Ти сам го каза - всеки пише каквото иска. Не виждаш ли как сам си противоречиш??? Ем либерал, ем консерватор. Как живееш така???
[quote="Phantomaz"]
"...Българио,за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..."
[/quote]
Мога само да ти кажа, че от бърсане на задници с поезия от минали векове, не само не пазиш името на България, а напротив - петниш го не по-малко.
Само да питам, когато е писана тази поезия, имало ли е световна мрежа, имало ли е виртуално пространство?
[quote="Phantomaz"]
.. и какво като си го знаем сайта ,да си го пазим тука при нас ,4е да не се излагаме пред света ли... щото нас пред нас си не ни е срам ,стига да не ни разберат другите евентуално и да ни се присмеят, 4е тогава ве4е става лошо...
[/quote]
A какво реално да направим? Да седим и да си сипем пепел на главата, щото някой петни името на България, демек някой после ще говори с лошо за България? Или да излезем на митинг на улицата? А?
[quote="Phantomaz"]
И като за финал , както е казал Клинтън : "О неразумний и юруде ,поради 4то се срамиш да се наре4еш българин" само да не я докараме до бълGAYрин
[/quote]
Бах, повръща ми се от такива като тебе
Клинтън??????????????? Нямам думи...
[quote="Phantomaz"]
P.S. е сега ве4е ме псувайте колкото искате!
[/quote]
Ма за какво да те псувам ти сам си се псуваш...