bulGAYria

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

bulGAYria

Мнениеот Гост » Вто Юни 20, 2006 6:31 pm

Е тва ако не е гавра!

:puke:

Гост

Мнениеот Darkness » Вто Юни 20, 2006 6:50 pm

:banghead::censored::censore::dark::flamethr::puke::qright::shooter::sniper::uzi:
It Is A Good Day To Die!
хехе
Darkness

Рейтинг: 1360

Мнениеот Ozzie » Вто Юни 20, 2006 6:51 pm

Напук на всички който ще са срещу теб, но подкрепям. Такива ГАДНИ прояви на нещо като чувство за хумор са обидни за името на България.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Alpina » Вто Юни 20, 2006 6:58 pm

В тизи случай, не знам кой не би поткрепил:(!:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот MAN6 » Вто Юни 20, 2006 7:32 pm

и какво, nightwolf , ще направиш ли нещо по върпоса?
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Alpina » Вто Юни 20, 2006 8:00 pm

В мнение, не с действие.
Инак може много да се направи, но не знам как:confused:

Всъщност дойдона ми добри идеи:^:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот redallerd » Вто Юни 20, 2006 8:12 pm

:lol::lolup::lol2:
redallerd

Рейтинг: 1200

Мнениеот krosa » Вто Юни 20, 2006 8:13 pm

:banghead::banghead::banghead:
при оведомяване на някоя медия какво ли ще последва ?
krosa

Мнениеот bikerider » Вто Юни 20, 2006 8:27 pm

Абе стига сте си чесали езиците бе.
Тоя казал нещо, оня казал нещо и веднага като ощипани девици. Кво да не би да няма педали в България????

Изобщо ай стига сте си бърсали задниците с България...

@krosa: при Оведомяване на някоя медия ще последва смях, както и трябва. Освен ако не е Скат и предаването не е на Болен "Избери-ме" Лидеров.

Edit: мен всъщност друго ми е чудно. аз що не намирам като Волфи такива сайтове с педали???
Сигурно щото не търся заместители на некои неща... :idea:

@Nightwolf: тъпак такъв, започваш яко да ме дразниш. Престани с ФАШИСТКИТЕ си лозунги. От човешка мазнина сапун НЕ СТАВА бе чушкопек такъв. Поне за това да се беше ограмотил...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Вто Юни 20, 2006 8:30 pm

[quote="krosa"]

:banghead::banghead::banghead:
при оведомяване на някоя медия какво ли ще последва ?
[/quote]
Интересен въпрос.Също сезиране на прокуратурата за поругаване с името "България".Може би има повод за повдигане на обвинение?:dunno: Трябва на тези ******* ****** да им се каже ЯСНО И ТОЧНО до къде е допустимо и къде вече стават нагли.Друг е въпроса,че при едно евентуално разгласяване на случая,веднага ще скокнат поне 100 организации в Защита На Педалите,които ще почнат да реват,че им се нарушават правата и тн.:cussing:

Едит:хмм сега видях какво е написал субекта преди мен.:bigeyes:продължава да демонстрира уважение и загриженост както винаги,но едва ли си дава сметка,че тази помия може да я види всеки европеец.И какво ще си каже:щом самите българи ги търпят да се гаврят с тях,заслужават си го.**** хората!Докато на тези,от които зависи такива изцепки да бъдат строго санкционирани продължава да не им пука,ще продължава и поругаването с българските национални символи и изобщо със страната България като цяло.Защото това горе е само един пример,за това,което се случва.Очаквайте скоро тема с други отвратителни гаври по адрес на България,този път съчинявани от чужди "гениални мозъци" и злепоставящи ни пред света.
Гост

Мнениеот bikerider » Вто Юни 20, 2006 8:33 pm

[quote="Nightwolf"]
им се нарушават правата и тн.:cussing:
[/quote]

Което е точно така - ти в момента точно това правиш като обиждаш и си затуляш срамотиите с България. ТИ си срам за България, а не сексуалната ориентация на някои нейни граждани. Отричаш ли им конституционните права? Бога ми, не обичам педали, но ти си пълен профан.

Настоявам модераторите да заключaт тая помийна шовинистична псевдопатриотарска помия.

Edit: така и не разбрах - ти ЧИЙ го дириш в гей-сайт??? А??? А??? Посръбва ли те нещо?
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Вто Юни 20, 2006 8:42 pm

Марто, за толерантността си прав, обаче ако в болно толерантната (по разбираеми причини) Германия някой направи сайт с каламбур от типа на Bul[b]gay[/b]ria, ще му разпорят най-толерантно задника... Убеден съм на 1000%! Няма да му простят и в останалите западни демокрации.

Всяко нещо си има граници, да му е*а майката!
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bikerider » Вто Юни 20, 2006 9:08 pm

Така е, само дето има един куп гей-гайдове към Амстердам и още един куп градове. Всичките ли оскверняват съответните страни?

Не разбирам проблема. По същата логика педалите би трябвало да чувстват името на България ощетено заради купищата секс-гайдове за хетеросексуални.
А че България отдавна е дестинация за секс-туризъм едва ли е тайна за някого.

В случая съм на мнение, че това не е излишен либерализъм. А и да е, такава ни е Конституцията. Закона e за всички. Не виждам кой точно закон нарушава съществуването на гей-гайд.
Непонятно ми е.
Аватар
bikerider

Мнениеот TOYAGA » Вто Юни 20, 2006 9:12 pm

Имам предвид словоблудството [b]"Bulgayria"[/b], заради което някой трябва да опере пешкира! Другото е ясно...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bikerider » Вто Юни 20, 2006 9:22 pm

Te колко хора имат да перат пешкира за по-важни неща...

Конректно за това съм напълно съгласен. Не съм съгласен обаче да се асоциира с фашистките лозунги на Nightwolf, което е също подсъдно деяние. Кое е по-опасното???
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Вто Юни 20, 2006 9:28 pm

[quote="TOYAGA"]

Имам предвид словоблудството [b]"Bulgayria"[/b], заради което някой трябва да опере пешкира!
[/quote]
Точно това искам да кажа.Но хора,като bikerider,които по презумция са "против" всичко,изглежда срещат големи трудности в осмислянето на казаното.Педалите,според него щели да се оплачат от множеството гайдове за хетеросексуални??:bigeyes:Ами човек,проблема си е техен,те са малцинство,но като такова не получават привилегии.Хомосексуализма е осъден от самата Библия,а ти го защитаваш едва ли не.:nono:
Гост

Мнениеот did » Вто Юни 20, 2006 10:22 pm

Nightwolf, наясно ли си, че с тема като тази ти правиш 100 пъти по-голяма реклама на този сайт отколкото гейовете могат да си позволят? Може да си целял друго, но в крайна сметка постигна само едно - накара десетки хора да ти цъкнат линка и да посетят тая кочина, с което автоматично и вдигат рейтинга в търсачките до небесата.

Слагаш линк във форум, който се посещава от стотици хора ежедневно, google не спи, гледа че хората зъкат линка на Nightwolf и после като някой търси там нещо за гейове и България естествено на първо място ще излезе Bulgayria.

С тая си тема ти просто за пореден път ми показа, че си малоумен. Чакам си звездичките за последната дума на предишното изречение от някой модератор.

Много знаеш да се пениш и да посочваш "проблемите", а всъщност с поведението си само допринасяш за задълбочаването на тези проблеми. Така е и тук, така е в другите ти теми. Постоянно и навсякъде - систематично малоумие, граничещо с идиотизъм!

Държиш се като 3 годишно дете, което констатира колко е лошо да си наакан, но си няма идея как трябва да си смени гащите и затова започва да протестира, че няма кой да му измие дупето.

Да посочиш проблем не винаги е правилната първа стъпка към разрешаването му. Трябва много добре да помислиш и как да посочиш проблема, пред кого да го посочиш, как да подготвиш условията преди това и т.н. Тези неща за първосигнално същество като тебе са непонятни. За теб има ли проблем - пляскай го по всички форуми да гледа народа и да размишлява, пък квото стане. А ако това само ще оплеска нещата... абе на кого му пука, като дойде Атаката и ще ги оправи, няма проблеми.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TOYAGA » Вто Юни 20, 2006 10:25 pm

[quote="bikerider"]

Не съм съгласен обаче да се асоциира с фашистките лозунги на Nightwolf, което е също подсъдно деяние. Кое е по-опасното???
[/quote]

Ми глей са... Nightwolf си е пале... беззъбо кокошкарче... докато ония педерунгели са сглобили работещ сайт с име, което петни честта на България.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот velco » Вто Юни 20, 2006 10:27 pm

[quote="Nightwolf"]
осъден от самата Библия
[/quote]

Муахахахахахахахаха!!! Буахахахахахахаха !!!
Заври си, цитирам, самата Библия, край на цитата, нъл знайш къде ...
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот MAN6 » Вто Юни 20, 2006 10:27 pm

@did: :agree::agree::agree:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот did » Вто Юни 20, 2006 10:50 pm

[quote="MAN6"]

@did: :agree::agree::agree:
[/quote]

MAN6, и да си съгласен, и да не си, цъкна на линка на малоумния, нали?

аз също го цъкнах.

останалото е просто още един куп постове с простотии в Бла-Бла...

Ако имах възможност, моментално цялата тема щях да я запратя в коша, където вече отдавна щяха да я чакат останалите вълчовщини.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот thefatcat » Вто Юни 20, 2006 11:37 pm

[quote="MAN6"]

и какво, nightwolf , ще направиш ли нещо по върпоса?
[/quote]

Ще се запише за Член в сайта! :liplick:
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот bikerider » Сря Юни 21, 2006 12:27 am

@did: :thumb::beer:
@velco: батенцето е с беден багаж и телевизора му е черно-бял... има ли смисъл... :dunno:
@fatcat: :clap:

@TOYAGA: ако понагазиме в юридическите подробности около сайта мое и нищо да не може да се направи, щото има много и бая умни педерунгели.

Дето се вика Anno Domine 2006 and counting... :dunno:
Аватар
bikerider

Мнениеот Phantomaz » Сря Юни 21, 2006 12:39 am

Само на мен ли ми се струва ,4е има хора ,които просто като видят някой от по-"старите" посетители на форума ,4е е написал нещо против nightwolf и вси4ки ска4ат и по4ват да ръсят обиди... впе4атление някому ли правят какво??? И в крайна сметка всеки си пише каквото го вълнува. След като поставя темата на правилното място какъв е проблема??? "На кой не му аресва да не 4ете" не е ли така ,а то се полу4ава ,скокне някой срещу nightwolf и останалите подръжават ве4е?!

А по темата...

само псувни ми идват в съзнанието!!! В България няма само гейове ,за да бъде споменавана по този на4ин ,без зна4ение какви видове туризъм съществуват и колко модерно мислим ,защото хора са умирали за Родината!!!

"...Българио,за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..."

... и какво като си го знаем сайта ,да си го пазим тука при нас ,4е да не се излагаме пред света ли... щото нас пред нас си не ни е срам ,стига да не ни разберат другите евентуално и да ни се присмеят, 4е тогава ве4е става лошо...

И като за финал , както е казал Клинтън : "О неразумний и юруде ,поради 4то се срамиш да се наре4еш българин" само да не я докараме до бълGAYрин

P.S. е сега ве4е ме псувайте колкото искате!
Life without a danger is a waste of oxygen!!!
Phantomaz

Мнениеот Phantomaz » Сря Юни 21, 2006 1:05 am

@did напиши в гугъл bulgayria и виж колко препратки ще се намерят. Гейовете си направили тениски ,4ашки ,боксерки...
Life without a danger is a waste of oxygen!!!
Phantomaz

Мнениеот mih » Сря Юни 21, 2006 4:50 am

ми на мен ми изкарва "само" 33,100 референции...:bigeyes:
м/у това и другото: Клинтън кога го е казал това? Щото аз това го знам да е фраза на Паисий :(!::nono:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот bikerider » Сря Юни 21, 2006 7:47 am

[quote="Phantomaz"]

Само на мен ли ми се струва ,4е има хора ,които просто като видят някой от по-"старите" посетители на форума ,4е е написал нещо против nightwolf и вси4ки ска4ат и по4ват да ръсят обиди...
[/quote]

Струва ти се.

[quote="Phantomaz"]
И в крайна сметка всеки си пише каквото го вълнува.
[/quote]

Хохо, това включва ли фашистки изрази, лозунги и идеология?

[quote="Phantomaz"]
След като поставя темата на правилното място какъв е проблема???
[/quote]

Тук ли е правилното място? Като е толкова мъж да беше сезирал прокуратурата лично той, вместо да реве "на сапун".

[quote="Phantomaz"]
"На кой не му аресва да не 4ете" не е ли така
[/quote]

Така е и важи с особена сила за bulGAYria!!!

[quote="Phantomaz"]
а то се полу4ава ,скокне някой срещу nightwolf и останалите подръжават ве4е?!
[/quote]

Може би защото мислим еднакво? Може би защото did е 1000% прав? Аман от жертви и сиромахомили...

[quote="Phantomaz"]
А по темата...

само псувни ми идват в съзнанието!!!
[/quote]

Анджак. И?

[quote="Phantomaz"]
В България няма само гейове ,за да бъде споменавана по този на4ин ,без зна4ение какви видове туризъм съществуват и колко модерно мислим ,защото хора са умирали за Родината!!!
[/quote]

Технически погледнато никой не обижда България. В един съд спокойно може да мине обяснението, че bulGAYria няма нищо общо с Bulgaria. Ти сам го каза - всеки пише каквото иска. Не виждаш ли как сам си противоречиш??? Ем либерал, ем консерватор. Как живееш така???

[quote="Phantomaz"]
"...Българио,за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..."
[/quote]

Мога само да ти кажа, че от бърсане на задници с поезия от минали векове, не само не пазиш името на България, а напротив - петниш го не по-малко.
Само да питам, когато е писана тази поезия, имало ли е световна мрежа, имало ли е виртуално пространство?

[quote="Phantomaz"]
.. и какво като си го знаем сайта ,да си го пазим тука при нас ,4е да не се излагаме пред света ли... щото нас пред нас си не ни е срам ,стига да не ни разберат другите евентуално и да ни се присмеят, 4е тогава ве4е става лошо...
[/quote]

A какво реално да направим? Да седим и да си сипем пепел на главата, щото някой петни името на България, демек някой после ще говори с лошо за България? Или да излезем на митинг на улицата? А?

[quote="Phantomaz"]
И като за финал , както е казал Клинтън : "О неразумний и юруде ,поради 4то се срамиш да се наре4еш българин" само да не я докараме до бълGAYрин
[/quote]

Бах, повръща ми се от такива като тебе :puke:
Клинтън??????????????? Нямам думи...

[quote="Phantomaz"]
P.S. е сега ве4е ме псувайте колкото искате!
[/quote]

Ма за какво да те псувам ти сам си се псуваш...
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Сря Юни 21, 2006 8:05 am

[quote="Phantomaz"]

Само на мен ли ми се струва ,4е има хора ,които просто като видят някой от по-"старите" посетители на форума ,4е е написал нещо против nightwolf и вси4ки ска4ат и по4ват да ръсят обиди... впе4атление някому ли правят какво??? И в крайна сметка всеки си пише каквото го вълнува. След като поставя темата на правилното място какъв е проблема??? "На кой не му аресва да не 4ете" не е ли така ,а то се полу4ава ,скокне някой срещу nightwolf и останалите подръжават ве4е?! [/quote]

Въобще не съм съгласен!

В България има форуми за мобилни телефони, фотография, за бродиране на гоблени, за хиляда други неща. Я да видим има ли друго място като тук, където откровени политически простотии и безплодни теми за гуйове си стоят и се разискват редом с останалото съществено съдържание. Нямам предвид весели неща или истински сериозни странични теми, а творби, подобни на вълчовите.

Една тема има смисъл да съществува ако или

1. В нея има някаква информация, свързана с тематиката на форума, което я прави полезна за посетителите

или

2. Темата е забавна или просто любопитна за членовете на форума, което допринася той да става по-приятно място за общуване или просто кара хората да се усмихват.

Я ми намери една тема, пусната от Nightwolf, в която той да е дал полезна информация за планинското колоездене или пък такава, след прочитането на която желанието ти да посетиш отново този форум е нарастнало. А?

Ако си мислиш, че постването на редички от емотикони в бла-бла е форма на протест и ще помогне с нещо за решаването на "проблема" с 33-те хилади препратки към bulGAYria в Google, ок! Тогава дай да пуснем такива теми и във всичките останали хиляди форуми по всички възможни тематики и навсякъде народа да протестира, пък да видиш накрая какъв ще е ефекта. Представяш ли си - специалисти по софтуер, хардуер, мобилни комуникации, ботаници, физици, химици, математици... Всеки в неговия си форум протестира ли протестира и за почивка размишлява в теми за размисъл. Направо "шЪ сЪ Управим"!
[color=yellow]Ейй, тоя Кулеков откакто отиде при Слави нищо интересно не е написал...[/color]
Не е безсмислено, а е вредно човек да прави разни неща, без да се замисля какъв е реалния ефект от тях или казано иначе - да бърка желанията си с реалностите. Тая болест си е масова в България (а и не само). Много неща се правят от хора, които си вярват, че го правят за добро, но крайният резултат често изненадва и тях самите и това се случва само защото преди да направят нещо не се замислят "Какво действително ще се случи ако го направя? А какво - ако не го направя? Кое от двете в крайна сметка е по-добро?". Специално пък за Nightwolf - той дори не може да се види отстрани колко е жалък, камо ли да се опита да се погледне критично и да си задава въпроси като горните. Библията ще ми цитира... Бре бре... Аз съм 100% сигурен, че не я е чел или ако е чел нещечко, тва е била някоя от онези джобни версийки или избрани от mosoh цитати. Но дори и там пише едни неща, че гордостта била порокът на всички пороци, едни други неща за едни греди и сламки и т.н., които е добре човек да си ги спомни, преди да почне да рита наляво-надясно, да променя света и да прави хора на сапун.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот did » Сря Юни 21, 2006 8:57 am

[quote="Phantomaz"]

@did напиши в гугъл bulgayria и виж колко препратки ще се намерят. Гейовете си направили тениски ,4ашки ,боксерки...
[/quote]

А ти напиши в Google "Gay Bulgaria" (както биха търсили тези, които не знаят за наличието на bulGAYria) и виж кое е най-отгоре, после се замисли как се постига такава популярност. Методиката е същата като на жълтите парцали по сергиите за вестници. Винаги в сценариите за популяризиране на тези "медии" малоумни пешки като Nightwolf играят основна роля без даже да го осъзнават. Все пак, безплатната реклама е най-евтината.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Юни 21, 2006 9:04 am

[quote="did"]

Nightwolf, наясно ли си, че с тема като тази ти правиш 100 пъти по-голяма реклама на този сайт отколкото гейовете могат да си позволят? Може да си целял друго, но в крайна сметка постигна само едно - накара десетки хора да ти цъкнат линка и да посетят тая кочина, с което автоматично и вдигат рейтинга в търсачките до небесата.

Слагаш линк във форум, който се посещава от стотици хора ежедневно, google не спи, гледа че хората зъкат линка на Nightwolf и после като някой търси там нещо за гейове и България естествено на първо място ще излезе Bulgayria.

С тая си тема ти просто за пореден път ми показа, че си малоумен. Чакам си звездичките за последната дума на предишното изречение от някой модератор.

Много знаеш да се пениш и да посочваш "проблемите", а всъщност с поведението си само допринасяш за задълбочаването на тези проблеми. Така е и тук, така е в другите ти теми. Постоянно и навсякъде - систематично малоумие, граничещо с идиотизъм!

Държиш се като 3 годишно дете, което констатира колко е лошо да си наакан, но си няма идея как трябва да си смени гащите и затова започва да протестира, че няма кой да му измие дупето.

Да посочиш проблем не винаги е правилната първа стъпка към разрешаването му. Трябва много добре да помислиш и как да посочиш проблема, пред кого да го посочиш, как да подготвиш условията преди това и т.н. Тези неща за първосигнално същество като тебе са непонятни. За теб има ли проблем - пляскай го по всички форуми да гледа народа и да размишлява, пък квото стане. А ако това само ще оплеска нещата... абе на кого му пука, като дойде Атаката и ще ги оправи, няма проблеми.
[/quote]
Отлично казано! Подкрепям!:thumbu::thumbu::thumbu:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Следваща

Назад към Бла - Бла