Та да ви кажа какво стана :
Карахме си в планината с приятели и .. по един 70-80 градусов наклон влизам мн засилен (не си предцених скороста) И имаше 2 3 камака (доста големи (скача се от тях) та скачам от единия .. падам доло и продалжавам съм другия но скороста ми беше мн висока и щях да се ударя в едно дърво и натискам аз спирачка(задна) поднася колелото но както и дае ударжам го(беше вляжно) ,а колелото не намаля .. и в паниката натискам предна спирачка точно като се качвам на др-я камак ...
Колелото се преобращта // аз излитам на преде .. главата ми пада на 1 см от един камак(малак) и от др-та страна една голяма камена плоча (а бях без КАСКА!!!) Колелото зад мене и то фарчи .. падам на земята то ми се удря в гърба и излита на 1 2 метра

Последствията бяха малки .. изкалчен ми е палеца малко болки в кръста .. крака ми раздран и ... мнооого синини , и китката ми явно е изкалчена (на нея не см правил снимка) .
Колелото : вилката уганата на 3 4 места )явно се е уганала когато колелото е правило лупинги зад гърба ми ) предната шина крива и общо взето това е .. ИЗВОДА!!!!!!!- КАРАЙТЕ С КАСКА най малкото !! Айде със здраве .. И не правете моята грешка!!!