ако искате можете да слагате снимки на всякакви успешни/неуспешни
рожби, дошли на бял свят от някои мозък...
LiXe написа:
ако искате можете да слагате снимки на всякакви успешни/неуспешни
рожби, дошли на бял свят от някои мозък...
C_Mo написа:Това е едно от доста успешните
TOYAGA написа:C_Mo написа:Това е едно от доста успешните :)
Симо, остай ги да тънат бе!
C_Mo написа:TOYAGA написа:C_Mo написа:Това е едно от доста успешните
Опа... извинявам се
Горното да се чете:
"копиле ... бахти тва е некаф мутор ве и тоя ква му е косата лол буаахаа"
sharky написа:това някой гений ли го е измислил? Има ли нобелова награда
sharky написа:
Някакси не си предсавям това къде се сгъва... но пък то сигурно е изненада... знам ли го ... това някой гений ли го е измислил? Има ли нобелова награда
F1-MAN написа:sharky написа:
Някакси не си предсавям това къде се сгъва... но пък то сигурно е изненада... знам ли го ... това някой гений ли го е измислил? Има ли нобелова награда
Като се сгъне с 10см се задейства специален механизъм, които създава черна дупка, която поглъща задното и осигурява теоритически безкраен ход, защото след като погълне задното колело, започва да яде и камъните, но тъй като е черна дупка никой не я вижда и се пази в пълна тайна. Начина на връщане на колелото и камъните от черната дупка е още по-голяма тайна и дори аз не го знам...
CRAZY RIDER написа:[img]http://www.quido.cz/86/Obraz/Crazy%20Bike%20Mk.%203+žák%20Wald.školy.jpg[/img]
Admin написа:Язък! Аз мислех, че did пръв е проектирал такъв велосипед на базата на Behemoth
quiker написа:... за байка , ... конските сили ще се увеличат поне двойно
+Слънчевата Система и вероятно ще захапе и от най-близкия спирален ръкав на Млечния път :)F1-MAN написа:Като се сгъне с 10см се задейства специален механизъм, които създава черна дупка, която поглъща задното ...
quiker написа:днес ходих да си поръчвам турбото за байка , което увеличава 120% мощността , а да не говоря че конските сили ще се увеличат поне двойно ( марката на турбото е Remus ™ ест. )
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта