http://besennakolelo.data.bg/BesniaMovie_2006.wmv
не е кой знае какво от към страна на хореография на клипчето,даже липсва,но като кадри има много добри

Дано да ви хареса

Весело Посрещане на новата година

zero написа:Е бесен то цяла 2006 на тая буца при баба яга...
Иначе и мен ме има със старата кошница:)
Добре е станало филмчето.Имам чувството ,че последните кадри са от края на септември началото на октомври.
Makintier написа:hhyuxaUYXYHUXAYHUXAUYXuyxaUYHXAuyh
Накрая е най-яко !!!
БРАО бЕсЕн![]()
Ае честита Коледа и скоро нОвА ГоДиНа
Besen na Kolelo написа:Любо,ама то тука шейди го нямаако си се объркал с човека накрая т'ва не е е той
Admin написа:Besen na Kolelo написа:Любо,ама то тука шейди го нямаако си се объркал с човека накрая т'ва не е е той
Точно това съм направил и поднасям изниненията си на Влади - помислих че е той с новото си колело. Значи забележката ми да се счита отправена към този, дето се е снимал така.
Besen, ти си виновен, какво е туй качество, да не мога да разпозная Shady!?![]()
ти луд ли си филмчето си е много яко нали мене ме има със ram 4x скро и моето филмче излиза!такач ще е яко!blgr написа:Добре че има няколко кадри с други карачи...като цяло е голяма скука
afterburner написа:Хахаа, сега го гледах, и мене ме има, хавайка ризка rulez( за пръв път се гледам в живота си как карам, интересно
) Иначе не ме кефи
afterburner написа:Хахаа, сега го гледах, и мене ме има, хавайка ризка rulez( за пръв път се гледам в живота си как карам, интересно
) Иначе не ме кефи
spirit написа:най-много ми хареса края
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта