C2 with a little bit of F5

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

C2 with a little bit of F5

Мнениеот tobsi » Пон Яну 22, 2007 6:06 pm

Изображение

Творение :bowdown: :beer: :^:

Enjoy :popcorn:
this is where I would be standing if I give a shit about whatever the hell you were talking about.
Аватар
tobsi

Рейтинг: 1220

Мнениеот FasTmaN » Пон Яну 22, 2007 6:41 pm

Абе от къде го намерихте бе тва си е мое творение и сега самоче с други курбели HONE !!!!

п.п. Искам си авторските права!!!!!

п.п.2 @tobsi от къде се сдоби с тая снимка

Само да поясня > предницата е на C2 вилката е с увеличен ход,шока и седалката са от RAM FR (седалката е променена) и курбелите сега са HONE от самия C2
Последна промяна FasTmaN на Пон Яну 22, 2007 6:48 pm, променена общо 1 път
Skype - nicksan90
E-mail - [email protected]
:D :D :D Money,I Love Money :D :D :D
Аватар
FasTmaN

Рейтинг: 1700

Мнениеот dulbokia » Пон Яну 22, 2007 6:46 pm

йеее супер !!! Вече слабата задница ще е комбинирана със страшно слаба предница :) :bowdown: :rofl:
Колкото повече карам... толкова повече ми се кара.
Изображение
Аватар
dulbokia

Рейтинг: 1680

Мнениеот FasTmaN » Пон Яну 22, 2007 6:49 pm

dulbokia написа:йеее супер !!! Вече слабата задница ще е комбинирана със страшно слаба предница :) :bowdown: :rofl:
Не съм се стремял да направя много добър байк а прости си разцъквах на PHOTOSHOP :)
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот Petko » Пон Яну 22, 2007 8:20 pm

dulbokia написа:йеее супер !!! Вече слабата задница ще е комбинирана със страшно слаба предница :) :bowdown: :rofl:

"Страшно слаба" е страшно пресилено. Рамката е за 4х и дърт, и със 100 мм вилка мисля че ще живее дълго. Още не съм чул за спукано чело на C2 може да съм пропуснал, само на асалта видях, но за асалта дават вилка до 130мм , а на C2 до 150 и макар да си приличат може да има повече метериал.
Аватар
Petko

Рейтинг: 1200

Мнениеот afterburner » Пон Яну 22, 2007 8:31 pm

Petko написа:Още не съм чул за спукано чело на C2 може да съм пропуснал

Аз съм виждал 4 спукани, две мои :)
Аватар
afterburner

Мнениеот CR Vektor » Пон Яну 22, 2007 8:58 pm

afterburner Това че си чупил Ц2 от Стреет или по точно градуси не се брои няма рамка(аломиниева)която да е проектирана да издържа на такива странични удари рамката Ц2 си е доста прелична рамка с здраво чело говоря ако не се въртят сериозни градуси но това за страшно слаба е малко смешно няма ало рамка която да е здрава според теб така ли?
А ти случайно замислял ли си се че не всички карат Стреет и за тези които карат друг стил рамката ще е супер за това спести си малко обидите към дадени рамки! :peace:
Freeride,Street,Downhill and Dirt Culture!!!!Truvativ,Marzocchi,Heys,MAVIC,MAXXIS,SIXSIXONE!!!!
Бившо име:Димитър Вергиев
Аватар
CR Vektor

Мнениеот zero » Пон Яну 22, 2007 9:26 pm

CR Vektor написа:afterburner Това че си чупил Ц2 от Стреет или по точно градуси не се брои няма рамка(аломиниева)която да е проектирана да издържа на такива странични удари рамката Ц2 си е доста прелична рамка с здраво чело говоря ако не се въртят сериозни градуси но това за страшно слаба е малко смешно няма ало рамка която да е здрава според теб така ли?
А ти случайно замислял ли си се че не всички карат Стреет и за тези които карат друг стил рамката ще е супер за това спести си малко обидите към дадени рамки! :peace:

Жалко,обаче все още не съм го виждал да прави 360 air,с пожелания лятото да почне ,ама с друга рамка :rofl: :offtopic: @ afterburner Ще правите ли поръчка ?

п.п.
Няма лошо да си "цъкаш" на фотошоп.
Въх,в Пловдив какъв респект към тая рамка ...
Аватар
zero

Рейтинг: 1563

Мнениеот dracunculus » Пон Яну 22, 2007 9:28 pm

:agree: :agree: :agree: :agree: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :D :D :D

Евала,че има някой който да го осъзнава,защото господата от Веломания,които "проектират"рамките явно още не са го разбрали.
dracunculus

Рейтинг: 1760

Мнениеот dracunculus » Пон Яну 22, 2007 9:36 pm

CR Vektor написа:afterburner Това че си чупил Ц2 от Стреет или по точно градуси не се брои няма рамка(аломиниева)която да е проектирана да издържа на такива странични удари рамката Ц2 си е доста прелична рамка с здраво чело говоря ако не се въртят сериозни градуси но това за страшно слаба е малко смешно няма ало рамка която да е здрава според теб така ли?

А ти попрегледай малко фактите преди да говориш глупости!!!Челото на С2 е страшно слабо по простата причина че е БЕЗ подсилки (това голямото,което виждаш е hydroforming на тръбата,а не подсилка).Това,заедно с факта ,че материалът от който се правят рамките на Веломания не струва пукната пара прави рамката наистина слаба със слабо чело.......А ти нали беше велик street rider???Трябва да знаеш,че ЧЕЛО ОТ ВЪРТЕНЕ НА ГРАДУСИ НЕ СЕ ЧУПИИИИИИ......ОТ ГРАДУСИ СЕ ЧУПИ ЗАДНИЦА!!!!!! ;)

П.П. А ти,CR Vektor,Пишеш страаашно неграмотно.Вземи се научи на правопис пък тогава се изказвай по форумите....
dracunculus

Мнениеот ddevil » Пон Яну 22, 2007 9:57 pm

Е..неговата е от алОмин...сигурно е по-здрава, тея алУминиевите са
зле, тях не ги гледай :)

Тва за челото не ми е ясно много(не карам кУрбан), но доколкото съм забелязал се приземяват 1-во на задна, после вече идва предната..или поне се стремят тва да стане де :D

Също за респекта към ц2 в Пловдив не знам, но определено правописната им култура не е на ниво(само на някои от тях де...като цяло Пловдив ми е един от любимите градове, така че нищо лично :agree: ).
През евентуалната* им ваканция ще трябва да им дадат доста домашно с оцветявки и други упражнения за елементарна правописна култура :agree:

Аз като имах проблеми 1-ви клас помогнаха...сега и на теб трябва да ти помогнат,at least i hope so!

*евентуална, защото информацията, която беше приложена в темата за така известната ваканция е някак си от 2005г. Забеляза го само 1 човек засега, явно другите са били в някаква еуфория, че някъде си пишело, че са във ваканция...internet rulzzz :)

...in god we trust... :bowdown: :rofl:

"...natural selection..."-както е казал uncle Джей Бендър :popcorn:
Последна промяна ddevil на Пон Яну 22, 2007 10:30 pm, променена общо 7 пъти
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Рейтинг: 2000

Мнениеот Petko » Пон Яну 22, 2007 10:09 pm

C2 има хидроформирана подсилка!
Аватар
Petko

Мнениеот FasTmaN » Пон Яну 22, 2007 11:15 pm

OMFG!!!!

Ама вие продължавате да подтиквате алуминиевите рамки за стрийт аз лично усештам ,че мойта рамка и тя няма да издържи още дълго тъй като почнах с по сериозните градуси поне за мен защото преди бях скаран с тях :)
Но като е счупя без да се замислям минавам на 1-та Cr-Mo която намера с добра геометрия :)
Насочил съм се към Specialized P1 Cr-Mo :)
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот sharky » Пон Яну 22, 2007 11:51 pm

За Ц2 не знам колко е слабо челото, но за ф5 гарантирам че не струва!!! Мойта последния път я сцепих на 3 места, а преди това сам сменил още 2 здници, и 2те заварени по веднъж, даже втория път с пълнеж заварена и пак се счупи!!! Това мясо зад гумата отдолу е прокълнато да се счупи!!! Да го запълните с титан отвитре и 10см заварки пак ще се сцепи на безброй места!!! За ухото на оптегача да не говориме! 10, 20 бънихопа (сериозни , не некви едвам отлепени от земята) и ухото се КЪСА :bowdown: как го прави не знам ... не се пука, къса се без предупреждение и точно когато не трябва!

Иначе тва изглежда много лошо и ако беше здраво и с малко повече ход бих си го купил! А като модел как ще го кръстите? ФЦ 52 :agree: звучи ми кат някаф' самолет :D :rofl:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот tobsi » Вто Яну 23, 2007 4:25 pm

FasTmaN написа:OMFG!!!!

Ама вие продължавате да подтиквате алуминиевите рамки за стрийт аз лично усештам ,че мойта рамка и тя няма да издържи още дълго тъй като почнах с по сериозните градуси поне за мен защото преди бях скаран с тях :)
Но като е счупя без да се замислям минавам на 1-та Cr-Mo която намера с добра геометрия :)
Насочил съм се към Specialized P1 Cr-Mo :)

:crazy: :stupid:
this is where I would be standing if I give a shit about whatever the hell you were talking about.
Аватар
tobsi

Рейтинг: 1220

Мнениеот FasTmaN » Вто Яну 23, 2007 4:28 pm

Мале много съм почнал да бъркам правописа!!! :dunno:
Skype - nicksan90
Аватар
FasTmaN

Мнениеот Admin » Вто Яну 23, 2007 9:06 pm

Ами да, няма да е зле вместо да пишеш във всяка тема, да четеш повече книжки ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот CYBER » Чет Яну 25, 2007 8:12 pm

Тая рамка кърти мивки,с тая вилка и спирачка мноо добре се комбинират... :bowdown:
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот pesho » Чет Яну 25, 2007 11:06 pm

FasTmaN написа:...почнах с по сериозните градуси поне за мен защото преди бях скаран с тях :)

Към 90 градуса ли отиваш вече :rofl: :rofl: :rofl:
pesho

Мнениеот Димитър Вергиев » Чет Яну 25, 2007 11:13 pm

Попринцип утива към 360-те вече :agree:
skype-vektor4o7
Местонахождение:Пловдив
E-mail:[email protected]
http://www.vbox7.com/play:20e60ad9
Димитър Вергиев

Рейтинг: 1698

Мнениеот Jabsco » Чет Яну 25, 2007 11:16 pm

Димитър Вергиев написа:Попринцип утива към 360-те вече :agree:

Утивал той, да пасе трева Утива
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот Димитър Вергиев » Чет Яну 25, 2007 11:19 pm

Е пак щом ша я пасе бива че ако почне и да я пуши не можем да го спрем да се върти :D
skype-vektor4o7
Местонахождение:Пловдив
E-mail:[email protected]
http://www.vbox7.com/play:20e60ad9
Димитър Вергиев

Рейтинг: 1698

Мнениеот pesho » Пет Яну 26, 2007 12:05 am

Димитър Вергиев написа:Попринцип Утива към 360-те вече :agree:

Е да сигурно Утива :rofl: Мале колко сте злееее :bowdown:
pesho

Мнениеот himself » Пет Яну 26, 2007 12:12 am

Fastgipsy/Бръзсиганин аз на градуси лесно ща науча. Ти се засилваш,скачаш на около 90 градуса а аз те дебна на кикъра.В правилния момент ти вкарвам шут в челото на Ц2-ката така хем ще завъртиш 360 хем ще спукаш рамката и ще си горд с себе си. Да ти ... майката малоумно чаве. Дано те блъсне трамвай (оп извинявай вие таквиз екстри немате... и с Камаз ще се задоволиш)!!! :bowdown: :crazy: :nono: :nono: :nono: :offtopic:
Най-обичам да мразя,най-мразя да обичам!!!
Аватар
himself

Мнениеот Jabsco » Пет Яну 26, 2007 12:13 am

pesho написа:
Димитър Вергиев написа:Попринцип Утива към 360-те вече :agree:

Е да сигурно Утива :rofl: Мале колко сте злееее :bowdown:

Това се опитах и аз да кажа по-горе :D
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот sharky » Пет Яну 26, 2007 1:23 am

:offtopic: :offtopic: :offtopic: Говорехме за горе сглобеното на картинка колело ако не помните .... :offtopic: :offtopic: :offtopic:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот himself » Пет Яну 26, 2007 1:49 am

Концепцията на колелото е повече от отвратителна още повече че е "проектирано" от SlowGipsy така че няма кво да му коментираме :rofl: Доста по-интересно ми е до къде стига тъпотията му и до кога ще се навира навсякъде тоз БръзСиганин :rofl: :rofl: :rofl: :idea:
Най-обичам да мразя,най-мразя да обичам!!!
Аватар
himself

Мнениеот assgiver » Пет Яну 26, 2007 1:58 am

@БързоногСиганин как така е твоя тая снимка??? Mоже човека да я направил сам :dunno:. А относно съчетанието Ц2 и Ф5 ми кво да кажа ... не струва.
ПП:Ако искаш ела в София да покараме че да ти покажа 1 квартал :evil:
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот dracunculus » Пет Яну 26, 2007 9:04 am

Димитър Вергиев написа:Попринцип утива към 360-те вече :agree:

]

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Той ще иде към 360,когато аз спра да карам и се пенсионирам.Виж към 90 може би ще направи когато аз науча задно салто от dirt jump,което скоро няма да стане:-D

П.П.И вземи се научи да пишеш.Някяк си писанието ти Утива към смешно като правиш такива безумни правописни грешки. :rofl: :rofl: :rofl:
Как може да има такива неграмотни идиоти с такова самочувствие, просто не мога да си го обясня.И това ми били новите "байкъри".Срам и позор,че такива хора са се захванали с този спорт.
dracunculus

Мнениеот ddevil » Пет Яну 26, 2007 10:21 am

dracunculus написа:...Някяк...

Присмял се хърбел на щърбел :)

Ох..хайде някой да почисти или направо да затрие темата, че вече... :popcorn:
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Следваща