Творение

Enjoy

Не съм се стремял да направя много добър байк а прости си разцъквах на PHOTOSHOPdulbokia написа:йеее супер !!! Вече слабата задница ще е комбинирана със страшно слаба предница![]()
![]()
dulbokia написа:йеее супер !!! Вече слабата задница ще е комбинирана със страшно слаба предница![]()
![]()
Petko написа:Още не съм чул за спукано чело на C2 може да съм пропуснал
CR Vektor написа:afterburner Това че си чупил Ц2 от Стреет или по точно градуси не се брои няма рамка(аломиниева)която да е проектирана да издържа на такива странични удари рамката Ц2 си е доста прелична рамка с здраво чело говоря ако не се въртят сериозни градуси но това за страшно слаба е малко смешно няма ало рамка която да е здрава според теб така ли?
А ти случайно замислял ли си се че не всички карат Стреет и за тези които карат друг стил рамката ще е супер за това спести си малко обидите към дадени рамки!
dulbokia написа:йеее супер !!! Вече слабата задница ще е комбинирана със страшно слаба предница![]()
![]()
CR Vektor написа:afterburner Това че си чупил Ц2 от Стреет или по точно градуси не се брои няма рамка(аломиниева)която да е проектирана да издържа на такива странични удари рамката Ц2 си е доста прелична рамка с здраво чело говоря ако не се въртят сериозни градуси но това за страшно слаба е малко смешно няма ало рамка която да е здрава според теб така ли?
А ти случайно замислял ли си се че не всички карат Стреет и за тези които карат друг стил рамката ще е супер за това спести си малко обидите към дадени рамки!
FasTmaN написа:OMFG!!!!
Ама вие продължавате да подтиквате алуминиевите рамки за стрийт аз лично усештам ,че мойта рамка и тя няма да издържи още дълго тъй като почнах с по сериозните градуси поне за мен защото преди бях скаран с тях
Но като е счупя без да се замислям минавам на 1-та Cr-Mo която намера с добра геометрия
Насочил съм се към Specialized P1 Cr-Mo
FasTmaN написа:...почнах с по сериозните градуси поне за мен защото преди бях скаран с тях
pesho написа:Димитър Вергиев написа:Попринцип Утива към 360-те вече
Е да сигурно УтиваМале колко сте злееее
Димитър Вергиев написа:Попринцип утива към 360-те вече
dracunculus написа:...Някяк...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта