Новината на хилядолетието!!!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Новината на хилядолетието!!!

Мнениеот Alien » Съб Апр 14, 2007 9:05 pm

Bethesda купиха Fallout
14.04.2007 : VlaDiMir4o

Gamasutra съобщиха, че Bethesda Softworks закупиха поредицата Fallout от Interplay за скромната сума от 5,75 милиона долара. Както може би знаете създателите на култовия Oblivion отдавна притежават лиценза за създаването на Fallout 3 и разработката по третата част на тази постапокалиптична ролева игра продължава с пълна пара. Interplay пък запазват правото си да създадат MMOG по Fallout. Те обаче трябва да започнат да се трудят по нея в рамките на две години, да я пуснат на пазара не по-късно от шест години и проектът да бъде финансиран с не по-малко от 30 милиона долара. В противен случай Interplay ще загубят всички права. Ако пък въпросното MMOG все пак види бял свят безпрепятствено, компанията е обещала да заплати 12 процента от приходите на Bethesda.

Взето от pcmania.com. Ебаси якото. Лелелелелелелеллелел this fuckin' made my day! :bowdown: :bowdown:
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот GECKO » Съб Апр 14, 2007 9:08 pm

Ех тамън си мислех как живота ми е загубил смисъл, и изведнъж... ехх пак има за какво да живея :bowdown: :) :D :agree:
Аватар
GECKO

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Апр 14, 2007 9:11 pm

LOL
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Alien » Съб Апр 14, 2007 9:15 pm

Как усещам, че само ние ще си пишем тука. ахахахах ЛУУУДНИЦАААААА ФО3####!!!!!!
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alien » Съб Апр 14, 2007 9:15 pm

Aaaa и ще има World of Fallout от Interplаy, пичове!!!!!111!!! ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот did » Съб Апр 14, 2007 9:16 pm

Alien написа:Как усещам, че само ние ще си пишем тука. ахахахах ЛУУУДНИЦАААААА ФО3####!!!!!!

що бе? ако ми обясните за какво говорите, може и аз да пиша :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alien » Съб Апр 14, 2007 9:29 pm

did написа:
Alien написа:Как усещам, че само ние ще си пишем тука. ахахахах ЛУУУДНИЦАААААА ФО3####!!!!!!

що бе? ако ми обясните за какво говорите, може и аз да пиша :D

Ти пишеш и без това... СПАМЪР! :lol: :) Еми става дума за най-великата игра създавана евър, евър, и сега едни Бетесда са й купили правата от бившия й разпространител Интерплей, които УЖ фалираха преди 500 години и сега правят тройка. Ама Бетесда са тъпи копелета и могат да я осерат... ще видим... абе, какво ли ти обяснявам, на вас ви е минало времето за тия глупости. :rofl: :rofl: Шегувам се. :) Вижте Софчо, той ще се накефи на новината. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Delurin_Imytholes » Съб Апр 14, 2007 9:35 pm

Alien написа:Ама Бетесда са тъпи копелета и могат да я осерат...
Само дето са създатели на най-доброто single player rpg правено някога-Oblivion. ;)
To ROAM is to search for something new.On a mountain bike, you can cover a great distance in a short period of time, or short distance in a great period of time.In mountain biking, there is no destination. Just a bike, a rider, and a place to ride.
Аватар
Delurin_Imytholes

Рейтинг: 1166

Мнениеот GECKO » Нед Апр 15, 2007 12:31 am

Хъмм об... к'во!?!?! Ей ще ви взема Water Chip-a и няма да видите бял ден повече!!!
Аватар
GECKO

Мнениеот thekidtwist » Нед Апр 15, 2007 9:41 am

Като каза Water Chip се сетих за водичката на ъбливиъна...не знам защо всеки път като мина през нея ми иде да си пийна... :popcorn:
One only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop.

The journey is the reward.....
Аватар
thekidtwist

Рейтинг: 1752

Мнениеот Crimson » Нед Апр 15, 2007 9:12 pm

Delurin_Imytholes написа:
Само дето са създатели на най-доброто single player rpg правено някога-Oblivion. ;)
Абе ти не се ли научи, че освен твоята гледна точка има и други ;)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Alien » Нед Апр 15, 2007 9:17 pm

Мхм, мхм, колко Сингъл Плейър РПГ -та си играл? Изброй ги поименно, моля.

Едит: Я, тоя Кримсън как ме изпревари. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот axelmax » Нед Апр 15, 2007 9:45 pm

:offtopic:

гледам темата с име "Новината на хилядолетието!!!" и си викам

"сексът не е мираж"-неможе да е друго :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
а то..............

:offtopic:
Последна промяна axelmax на Нед Апр 15, 2007 9:50 pm, променена общо 1 път
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Alien » Нед Апр 15, 2007 9:49 pm

As of April 4, 2007, the Company entered into, an Asset Purchase Agreement (the "APA") and a Trademark License Agreement (the "License Back") with Bethesda Softworks LLC, a video game developer and publisher ("Bethesda"), regarding "FALLOUT", an intellectual property which was owned by the Company (the "IP"). Although such agreements were signed on April 4, 2007 they were agreed not to be binding until closing which occurred on April 9, 2007.

Under the APA, the Company sold all of its rights to the IP to Bethesda for a total amount of $5,750,000.00 payable to the Company, subject to various conditions, in three cash installments. The first installment of $2,000,000.00 was paid following closing when $200,000.00 was paid to the Company and $1,800,000.00 was deposited into an escrow account to satisfy various liabilities. The Company expects to have fulfilled its obligations under the APA and to receive full payment during the third quarter of 2007. The Company had previously, on June 29, 2004, entered into, an exclusive licensing agreement with Bethesda, regarding the IP which was superseded by the APA.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Alien » Чет Апр 19, 2007 11:18 pm

Еми какво да ви кажа, ПОЧНА се!

http://fallout.bethsoft.com/

Реве ми се от щастие. :)))))
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот 888 » Съб Апр 21, 2007 1:43 pm

Alien написа:Еми какво да ви кажа, ПОЧНА се!

http://fallout.bethsoft.com/

Реве ми се от щастие. :)))))
:naughty: :drunk:
Аватар
888

Рейтинг: 1200

Мнениеот Alien » Чет Апр 26, 2007 11:25 pm

http://sc.gosugamers.net/news.php?id=6151

Ъъъъъ. Ъъъъъъъъъ. Аз не знам какво да кажа. На твърде много места се появи този слух. Чакаме Близард да се изкажат.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Crimson » Пет Апр 27, 2007 11:01 pm

:bigeyes:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Delurin_Imytholes » Нед Апр 29, 2007 11:28 am

Crimson написа:
Абе ти не се ли научи, че освен твоята гледна точка има и други ;)
Боли ме.Аз казвам кое е най-доброто. ;)
To ROAM is to search for something new.On a mountain bike, you can cover a great distance in a short period of time, or short distance in a great period of time.In mountain biking, there is no destination. Just a bike, a rider, and a place to ride.
Аватар
Delurin_Imytholes

Рейтинг: 1166

Мнениеот Alien » Вто Май 08, 2007 8:34 pm

А вече у нето се появиха филмчета на Ван Върен -а (този от Блек Айл, а не от Бетесда), който изглежда приятно. Освен това на 5ти юни, заветната дата, ще излезе и първото филмче от Фолаут 3 от Бетесда. Има някакво технологично демо, което се опитвам да изтегля от един час. Освен това са сложили една БРУТАЛНА картинка на сайта си, която се чудя дали да не ми е първият десктоп, който си слагам, евър. Баси, вижте го бееее, аз вече сълзи и сополи от умиление раздавам... хора... идва... разбирате ли... и то ако е като СТОЛКЪР... леле. Манете Сопот, манете глупости... леле...

Едит: некохерентността ми е присъща, когато съм развълнуван. Ще ме извините. А и хората, които РАЗБИРАТ, ще ме разберат. Това е. Аз казах. Хао.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот GECKO » Вто Май 08, 2007 9:42 pm

Мадафака млъкни и дири, след като са казали кога ще има филмче значи вече го има и си готвят речите. Мисията ти ще бъде да го намериш преди да бъде пуснато на сайта, ако избереш да я приемеш аз ще съм зад теб, но ако те пленят ZLE ще отрече всякакви връзки с теб.

Това съобщение ще те ПЛЕСне след 3 секунди (ако то не успее плесни се сам)
Аватар
GECKO

Мнениеот Alien » Вто Май 08, 2007 10:36 pm

Аааааа неееЕЕЕЕЕ ИГРАХ ФОЛАУТ ТРИ КОПЕЛЕТААААААААААА. Пуснах егзе -то, което тактично се казва F3. И о, какво да видя! Логото на Интерплей се въртеше пред мен. О сърце, не се пръскай още! О очи мои, не плачете от умиление! След това и на Блек Айл... незабравимо чувство, само от едно лого... ей, голяма работа... голяма, казвам ви! Направих си геройче и пуснах... ФОЛАУТ 3, вие осъзнавате ли за какво ви говоря?! Осъзнавате ли за какво става дума?! Е, беше безумно идиотско, бъгаво и т.н., но ме разчуства тотално. Аааааааааааааааа Фолаут. Прекланям се пред теб. :bowdown: Разбира се, не са изпуснали да сложат разни кретении, като това, че единият от НПЦ -тата постоянно повтаряше: Burn capitalist burn. :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown: Ааааа баси играта е Фолаут... :bowdown:
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот tatunio90 » Вто Май 08, 2007 10:46 pm

Айде, и аз да спомогна за благото на пост-апокалиптичния геймър > http://wasteland-bg.com/phpbb2/index.php
Това е най-добрият български фен сайт на Fallout поредицата, каквото се сетите - там го има...

П.С. На въпросния сайт има музика от играта за бекграунд, и веднъж бях оставил страницата отворена и си цъкам WoW. Бродя си из Tanaris (пустиня) и по едно време - адския филм - викам си "Ей, по-добре да се оглеждам за мутанти..." :confused:
As we strain to grasp the things that we desire, the thing we think will make our lives better - money, popularity, fame, we ignore what truly matters, the simple things, like friendship, family, love
Аватар
tatunio90

Рейтинг: 1235

Мнениеот dob » Чет Май 10, 2007 8:19 am

Alien написа:http://sc.gosugamers.net/news.php?id=6151

Ъъъъъ. Ъъъъъъъъъ. Аз не знам какво да кажа. На твърде много места се появи този слух. Чакаме Близард да се изкажат.

"this very secret moment" го чакам от ненам-вече-колко-години
съма ти слухове и "новини" изтекоха от Blizzard и загубих надежда :popcorn:
този път обаче нещата изглеждат сериозни

да обявят StarCraft 2 ще бъде новината на хилядолетието :drunk:

колкото до Fallout - чух че ще се снима некъв мега изродски филм по играта ;)
Аватар
dob

Рейтинг: 1413

Мнениеот Alien » Чет Май 10, 2007 11:52 pm

dob написа:

"this very secret moment" го чакам от ненам-вече-колко-години
съма ти слухове и "новини" изтекоха от Blizzard и загубих надежда :popcorn:
този път обаче нещата изглеждат сериозни

да обявят StarCraft 2 ще бъде новината на хилядолетието :drunk:

колкото до Fallout - чух че ще се снима некъв мега изродски филм по играта ;)

Филм ли? Това е ново. Не знам, може, дрееми, надали можеш да сравняваш малоумен филм с една от най-гениалните игри евър... Старкрафт 2... Стар-какво 2? Дрееми, беееееееее, искам ТРЕЛЪРРР ЗААААА ФОЛАУТ ТРИУИИИИИИИ ААААААААААААаааааааа
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот dob » Пет Май 11, 2007 1:01 am

ЪСтар-какво 2? Дрееми, беееееееее, искам ТРЕЛЪРРР ЗААААА ФОЛАУТ ТРИУИИИИИИИ ААААААААААААаааааааа

пускаш линк към нещо за което не ти дреме :dunno:
Аватар
dob

Рейтинг: 1413

Мнениеот Alien » Пет Май 11, 2007 1:30 pm

dob написа:

ЪСтар-какво 2? Дрееми, беееееееее, искам ТРЕЛЪРРР ЗААААА ФОЛАУТ ТРИУИИИИИИИ ААААААААААААаааааааа

пускаш линк към нещо за което не ти дреме :dunno:

Оф, майтапя се, бе, човек, Старкрафт е най-великата стратегия, как може да не ми дреме? :) Но със сигурност чакам Фолаут три повече. Не ми се връзвай, скивай, че съм невменяем, погледни какви съм ги писал у нощите. :crazy: :bigeyes: :D
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Antares » Нед Май 20, 2007 9:20 pm

Тази игра съм я превъртал поне 5 пъти... Последния път изтрепах всичко живо във всички градове просто за да видя как ще свърши... Пичовете къртеха, невероятни идеи имаха. Но определено направих очи-трилитрови буркани (и после истеричен смях), когато попаднах на special encounter - кратер от кит и в средата му - саксия... Изруди!

Новинат за Fallout и новината за StarCraft2 май ще ме върнат в геймърския бизнес и... вместо колело май ще взиам РС :Р
Тежка дилема ще е...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Alien » Нед Май 20, 2007 9:40 pm

Antares написа:Тази игра съм я превъртал поне 5 пъти... Последния път изтрепах всичко живо във всички градове просто за да видя как ще свърши... Пичовете къртеха, невероятни идеи имаха. Но определено направих очи-трилитрови буркани (и после истеричен смях), когато попаднах на special encounter - кратер от кит и в средата му - саксия... Изруди!

Новинат за Fallout и новината за StarCraft2 май ще ме върнат в геймърския бизнес и... вместо колело май ще взиам РС :Р
Тежка дилема ще е...

Mммм определено. Зависи какво колело и какъв компютър. Ако трябваше да избирам между РАМ ХТ2 и Конро с 8800, НЯМАШЕ да избера колелото, в това можеш да си сигурен. Не знам, може би компютърът е по-важен, някак си по-дългосрочна, по-безопасна, по-широкоспектърна инвестиция е. Взимай смело! :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Antares » Пон Май 21, 2007 1:21 pm

Alien написа:Mммм определено. Зависи какво колело и какъв компютър. Ако трябваше да избирам между РАМ ХТ2 и Конро с 8800, НЯМАШЕ да избера колелото, в това можеш да си сигурен. Не знам, може би компютърът е по-важен, някак си по-дългосрочна, по-безопасна, по-широкоспектърна инвестиция е. Взимай смело! :)

Донякъде си прав, но все пак с този ми боклучко ме е малко страх да пусна по Витоша, особено и както съм с твърда вилка. Колелото определено ми е страст, но на стария рафт (и Fallout) ще играя и през зимата...

П.П. Tactics sux.

П.П.^2 Апелирам за по-добра хигиена на цитирането - изтривайте ненужните цитати (като цитат вътре в цитат) между
и
.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Следваща

Назад към Бла - Бла