П.П Нямаше какво до правя в този късен час
и пуснах тази интересна темичка на вас.
П.П малее и рима измислих

Teodor40 написа:Понякога преди да изляза малко...вчера Камелия "Някой ден" си пях ако не се лъжамного яка песничка
Nymphetamine написа:Ми пея си, да.Току що си пях Meaningless на Mnemic.
Gh0s7 написа:Nymphetamine написа:Ми пея си, да.Току що си пях Meaningless на Mnemic.
Аз и Sane vs. Normal си пея, както и доста други.. ае Mnemic рууулзз
Nymphetamine написа:Gh0s7 написа:Nymphetamine написа:Ми пея си, да.Току що си пях Meaningless на Mnemic.
Аз и Sane vs. Normal си пея, както и доста други.. ае Mnemic рууулзз
Именно. Утре може пак нещо от нови албум, че старирите ги въртях вече доста, ше вземат да ми поомръзнат.
Antares написа:Dimmu Borgir - Burn in Hell...
HepBeH_XaMcTep написа:трябваше да има отговори:
- не мога
- не мога, но пея
Извинявай, ама ако се случи да ми се наложи по-продължителен престой в тоалетната по голям бизнес... кой ще измирисва апартамента после? Да не говорим за преминаващите съквартиранти...fresh-fish-f написа:под душа...в тоалетната...навсякъде си е доста акустично :naughty:
и в повечето случаи може неволно да се окаже,че си имате слушатели,а може и фенове (знае ли се?!) :usclap: :usclap: :usclap:
а в случай,че не пеете като Лили Иванова и не искате да станете обект на :roll2: :rofl: ще ви предложа друго:
необходима е добра саунд системичка + добра песен + отворена врата=>убива скуката (там където си ;) ),така че няма да се налага да си пеете :agree:
Димитър Вергиев написа:Аз пък си пускам от гсмето некой бесТен beatbox и почвам да създавам рими....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта