Alien написа:Всъщност Теодорчо как има 1742 рейтинг?
Teodor40 написа::offtopic:Alien написа:Всъщност Теодорчо как има 1742 рейтинг?
Явно не си влизал скоро във форумаПиша готини мнения в по-важните раздели
Teodor40 написа:Ако си хвърляте боклука на земята/през прозореца, ако минавате на червено с колата, спирате посредата на тротоара, биете момичета или видимо по-малки от вас момчета, правите често проблемации(но само, когато сте в компания), крадете на дребно и т.н., или ако просто се чувствате селяндур, цъкнете "yes"
Teodor40 написа:...биете момичета или видимо по-малки от вас момчета...
bikerider написа:@Teodor40: пълен и завършен селяндур съм! спирам на червено, карам с нормална скорост... изобщо комплексар от класа съм
Незнам за теб, но познавам Teodor40 и мога да кажа че той е доста възпитан и сериозен чобек и не мисла че има значение каква музика слуша.Почвам да си права изводи за теб, защото това което написа е смешно при положение, че даже и не го познаваш.assgiver написа:Teodor40 написа:Ако си хвърляте боклука на земята/през прозореца, ако минавате на червено с колата, спирате посредата на тротоара, биете момичета или видимо по-малки от вас момчета, правите често проблемации(но само, когато сте в компания), крадете на дребно и т.н., или ако просто се чувствате селяндур, цъкнете "yes"
Предполагам ти си точно от тия селяндурчета. До колкто мога да си правя извод от теб от постовете ти и от не еднократното ти "афиширане" на музиката която слушаш. Тая тема много подсилва образа ти. Не че нещо ама си ми адскииииииииии смешен. Ай със здраве
boian написа:a да аз съм завършения селянин минавам на червено хвърлям боклуци навсякъде и.т.н.![]()
а сега сериозно нали не очакваш някой да си каже че хвърля боклуци или че минава на червено или че бие момичета и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта