teodor_peev написа:В неделя ще раздавам боза и гриповете дето ги иска лудия карач.
bi написа:Аз пък от 6 годишна искам да владея света, всяка година си го поръчвам за Коледа, ама на, несправедливост.
bi написа:Да очакваме теми Кой ми избърса днес дупето и Какво да правя като ми се спука колелото на триколчицата.
bi написа:една шега не съм прочела, безмислени постове,
bi написа:Кой ви ражда вас бе?
bi написа:Ще стана привърженик на Хитлер, предлагам нова система, на който му падне рейтингът да го правим на сапун
teodor_peev написа:Мисля че е време в този форум на се промени системата на управление.Затова предлагам себе си за Админ.Ако стана админ,ще направя следните промени:
...
3то:Всеки ще може да псува ръководстовото(админ и модератори),без да му бъде изтриван акаунта.
teodor_peev написа:Мисля че е време в този форум на се промени системата на управление.Затова предлагам себе си за Админ.Ако стана админ,ще направя следните промени:
1во:Всеки ще може да пише кадето иска без значение от рейтинга.
teodor_peev написа:2ро:Всеки ще може да пиша простотий,като за простотиите ще има отделен форум,кадето никой няма да бъде псуван без значение какви идиотщини пише.
Хъммм... Май ти харесва да те ругаят по роднинска линия до 10-то коляно. Искам да го видя това НА ЖИВО!!!teodor_peev написа:3то:Всеки ще може да псува ръководстовото(админ и модератори),без да му бъде изтриван акаунта.
bi написа:Теми за "Добро утро, Добър ден, Лека нощ, Покомони, Гладни ли сте, За Про-та, Форум карантия.
teodor_peev написа:За всеки гласувал за мен-безплатна боза
CYBER написа:teodor_peev написа:За всеки гласувал за мен-безплатна боза
Аз не обичам боза,може ли айран или таратор?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта