Тема за зимни спортове-сноуборд и ски

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Тема за зимни спортове-сноуборд и ски

Мнениеот vampire » Вто Яну 08, 2008 8:47 pm

Напоследък стана много модерно да се пускат малко безмислени теми в този раздел.Които сметне моита за такава не е длъжен да пише в нея :) Нека има мир.Ако модераторите я сметнат за глупава да я изтрият.Нека първо поздравя всички по случаи новата 2008 и всички адаши Ивановци :beer: .През последния месец започнах да ходя на планина.Пеша :crap: .Колелото не ми се кара мн по това време а и не ми се занимава с него че имам други неща на главата.Нещо ми се върти в главата за един зимен спорт и да е по екстремен от разходките ;) .Нещо като ски и сноуборд.Естесвено погледнах и един от наи ефтините ако не и наи ефтиния сноулскоот.Тва нещо как е някои карал ли е?Чувал съм само че кефа е голям но няма човек да го е карал повече от 2 часа и да не си е строшил нещо.Също така гледам и към по класическите спортове-ски и сноуборд.Ориентирам се повече към сноуборда.Като малък (но наистина малък 4-6 годишен някъде) можех горедолу да карамски и знам че много боли.И идеята вссеки крак да ми се извъртя докато си разбивам главата не ми се връзва :crap: .Та молбата ми е кажете ми някое добро сноуборд училище.При мен има един проблем-мога да ходя само неделя и то не за много :crap: :crap: :(!: .Кажете си мнението за тях като цяло.
Поздрави :beer:
vampire

Рейтинг: 1198

Назад към Бла - Бла