Малко да има позаааааааааа....скоро като и извадя новата машинка..чакам да видя и Денис с циците

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
meraklii4o new написа:Здравеите,заменям колелото си за някаква количка със вътрешно горене искам да си има всичко само да и сипа гориво и да карам.Давам колелто защото си има друго и това ми е излошно !!! Няма значени ОФФ Роад или ОН роад ...
Колелото е Fuji Nevada alu 7005,курбели shimano XT педалите също са shimano XT вилката е твърда здрава е.задна капла главина за дискова спици ДТ шина jumbo предната капла е обикновена но е доста лека.За още информация питаите на скаипа ми meraklii4o2
Само за Софиа може от други градове села ама да не са на по далече от 30/40км.
П.П.Колелото е за СТРЕЕТ и ФРИ РАИД !!!
Тежи към 8.5 кг.
П2.П2 Може и да доплатя нещичко но ми се иска да е чист бартер :
gnao написа:Може аз да не съм съвсем в час с форумната менажерия, но ако шотландския боец == CRS, то meraklii4o е друг индивид?
gnao написа:отделни екземпляри са
did написа:отделни са! а това фуджи невада обиколи половината форум (по-екстремната половина)
Highlander написа:Аз съм си аз
ShadowBoy написа:Highlander написа:
Shadow is shadow my sweet shadow....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()