Тема за триене, но преди това...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Тема за триене, но преди това...

Мнениеот Alpina » Пон Мар 17, 2008 11:49 am

... къде е темата, в която се оплаквахме, че не мога да я намеря, а днес съм насъбрал :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Пон Мар 17, 2008 11:52 am

Па оплачи се тука, така и така си заел едно свободно място за тема... :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Alpina » Пон Мар 17, 2008 12:45 pm

1. Ми разбиха ми колата в 6 сутринта :bawling:
2. Откраднали са ми очилата за каране и тези на брат ми - 160лв общо, които няма как да си върна.
3. От РПУ-то ги мързеше да дойдат и искаха аз да отида до тях.
4. Попаднах в бясното задръстване на ситняково от моста чавдар още, та до румънското. та ми отидоха 30-40 мин., а не съм бил в задръстване никога, поне не това, което тазбирам като задръстване.
5. Към кулата някакъв ми даваше зор, макар че се движех с 80 в лява лента, искайки да завивам на ляво, на следващия светофар си изливаше нервите, ама когато само на бъзик си свалих колана и отпраши на червено, на следващия светофар пак бяхме заедно, ама се правеше, че не ме вижда.
6. В Булинс си загубих час и нещо, защото явно на всички събота/неделя не им е било ден, ама като им слушах историйте ми беше много спокойно.
7. На връщане някакъв зави на ляво от лента на направо и ме засече. Не ми пукаше, докато не освирка колата пред мен, която си завиваше съвсем нормално, аз също нададох вой, след което и пича се опитваше да ме избута в мантинелата... нарочно карах така, че да не може да изпревари другата кола и само му се хилех на червеното лице и това, че пюеше, докато викаше по мен. :crazy:
На светофара застанах в дясна лента, така че да не може да ми вдигне кръвното, ама тоя се качи на тротоара и застана до мен, показал се с половината си тяло и викайки, кофти, че точно това ми стъкло беше счупено и реших, че само ще му се хиля на нервите. :crazy: Питах го къде е тръгнал толкова рано, така ядосан и тоя още по-несвързано почна да говори. Видях, че до него има момиче, което си криеше лицето от срам и го питах, дали тя не е в цикъл или просто да не му пуска... тоя съвсем почервеня. Яд ме беше, че ако всичко по колата беше на ред, щях да викна КАТ да го озаптят, ама след всичко случило ми се, щях вече да съм съмнителен с толкова крив ден... както и да е тоя успя да се измъкне някак си, ама за жалост не му видях номера...

Тъкмо почнах да ходя на работа, че тази година ме мързеше нещо и снощи си викам "дее утре за първу път ще отида и на време даже"
А то какво стана :D

Важното е, че ми е някакво толкова спокойно... само за очилата на брат ми се ядосах, че мъ бяха на 2 седмици и сега пак трябва да ходи да му правят...

Аааа да, днес трябва да внеса пари по кредитните карти и каредита за колата... познайте какъв избор имам сега.
Или да оставя колата в сервиза на застрахователа и да си я чакам 1-2-3 седмици, или да си купя сам стъклото и да стане веднага...

А да, кофтито е, че ко****нцата не само са счупили стъклото, ами са изкривили 2 от 3-те хромирани лайсни и тях ще ми е трудно да намеря, стъкла колкото искаш....
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот did » Пон Мар 17, 2008 12:52 pm

Alpina написа:Или да оставя колата в сервиза на застрахователа и да си я чакам 1-2-3 седмици, или да си купя сам стъклото и да стане веднага...

Когато бях в подобна ситуация последния път, застрахователят ми даде оборотна кола, докато поправяха моята. Имат такива коли, но ако не си поискаш, не ти дават :)

Нищо особено не ти се е случило. Някво си стъкло, някви си очила, някви си идиоти на пътя... Наистина, нищо особено. Нема да се пуашиш!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Crimson » Пон Мар 17, 2008 1:02 pm

Да бе, я горе главата и нема се нервиш заради некви парцали ша им се не знае. Сутринта ми нямаше двата таза и антенката :(!: Дебилите му с дебили. Поне да бяха взели четирите, че ся нещо ми е несиметрично :)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Alpina » Пон Мар 17, 2008 1:31 pm

Мен ме плаши това, че още не съм избухнал, защото трудно си сдържам нервите, а днес съм ужасно спокоен :dunno:

Както и да е...

Crimson, ще скачаме ли, че... :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот SpoileR » Пон Мар 17, 2008 1:47 pm

Тамън и аз да пускам тема да се оплаквам :) Ама айде до довечера ако не е изтрита тази, ще се оплача в нея... за това съм толко нервен и в темата за фънки :)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Crimson » Пон Мар 17, 2008 4:22 pm

Alpina написа:Мен ме плаши това, че още не съм избухнал, защото трудно си сдържам нервите, а днес съм ужасно спокоен :dunno:

Както и да е...

Crimson, ще скачаме ли, че... :D

Абе тва, че си спокоен е добре трябва да серадваш а не да се плашиш.

Залудееели бре там сме ;) Аз дажи си мисля за 2-3скока :)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Alpina » Пон Мар 17, 2008 7:51 pm

Пф, аз за един се чудя, ти 2-3 :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bobiracing059 » Пон Мар 17, 2008 7:56 pm

@alpina Братле разобеди ме за живеене в София! ;) :bawling:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот Alpina » Пон Мар 17, 2008 8:17 pm

Нали не мислиш, че по другуте грарове, хората са уникално точни и добри. На всякъде има плевел ;)

P.S.
Изображение
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот ZL0Z » Вто Мар 18, 2008 1:14 pm

@Alpina съчувствам ти...
:sniper: <--Само тва е начина
ZL0Z

Рейтинг: 1269

Мнениеот Reactor » Вто Мар 18, 2008 4:23 pm

Лелеее.М****а им наркоманска :(!: Съжалявам.Дано се справиш по бързо и лесно с проблема.Поне други да не ти създават допълнителни проблеми Изображение
Аватар
Reactor

Мнениеот ddevil » Вто Мар 18, 2008 5:13 pm

Интересно пък защо за затрили и лайсните след като са счупили само стъклото ...
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот Alpina » Вто Мар 18, 2008 7:16 pm

Защото ли... До днес на обяд само се съмнявах, но вече се и убедих,
че са били някакви абсолютно неграмотни и тъпи = наркоманчера/мангаслета

Понеже:

Изображение

в оградените места днес случайно видях, че има следи от опит за отваряне с отвертка, със същата ширина, с която са изкривили лайсната, а нея са я изкривили,
защото предполагам, че са си мислили, че ще се свалят стъклото, иначе не виждам друга причина. Единствената е, да го счупят, без да
се стига до удар => шум, обаче едва ли са били толкова умни, а и тогава е много по-лесно да докоснеш само стъклото с отвертката
и да я удариш с нещо, така че да се концентрира голям натиск в малка точка...
Надявам се да не са от квартала...

Факт е обаче, че са разбили колата, защото имаше на видно място 9лв на монети от по една, място което е направено за тази цел и аз го
ползвах, за да си събирам левчетата за автомивката...
Демек никой уважаващ себе си джамбазин, нямаше да се изгаври
толкова яко с боя/лайсни и щеше да вземе доста по-ценни неща от жабката, а не само 2бр очила като едните са и с диоптър и бяха на
брат ми само за да кара с тях...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот ddevil » Вто Мар 18, 2008 7:57 pm

Хъх, оптимисти - явно са използвали отвертката за лост, с който да отворят вратата...тъпи наркомани, поне се "топля" с надеждата, че след има няма година, две цялото "удоволствие" ще им се върне тъпкано. :(!:

Успех при теб със застрахователните дружества и да не ти се случват повече такива неща...
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот Alpina » Вто Мар 18, 2008 8:03 pm

Аз със застраховката, проблеми нямам - всичко е точно при тях, обаче си чакам от РПУ-то някава служебна бележка, която ставала за 2-3-4 дена.

Само утре ако е готова бележката и отида, да оставям колата в сервиза им, ще питам за това чудо "оборотна кола", за което ме светна did :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот did » Вто Мар 18, 2008 9:08 pm

Alpina написа:Само утре ако е готова бележката и отида, да оставям колата в сервиза им, ще питам за това чудо "оборотна кола", за което ме светна did :beer:

Не очаквай кой знае какво. На мен тогава ми дадоха една бая издухана Корсичка, ама колкото да не оставам без превозно средство биваше ;)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Вто Мар 18, 2008 9:29 pm

Стига, аз не мога да повярвам, че това е възможно, камо ли да очаквам повече. Всъщност на мен ще ми трябва само ако ми я задържат и другата седмица,
иначе по-добре да си връткам с колелото :)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот SpoileR » Сря Мар 19, 2008 12:39 am

И аз да си излея мъката:

Първо:
Изображение
След което:
Изображение
След което:
Изображение

Решихме да се разходим до Боровец, малко да си направим кефа... И 'АЙДЕ В МВР САМОКОВ....

Няма документи, няма регистрира и няма Произход. "тОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ..."

Отиде си MZ-та в МВР Самоков, там и ще си изгние :bawling:

пп (дееее*а тия астри деее*а...много арно возят... )

жалко наистина... да се доизкарат курсовете и няма да има такива гафове повече .
Аватар
SpoileR

Мнениеот Alpina » Сря Мар 19, 2008 6:56 am

:crazy:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Alpina » Сря Мар 19, 2008 4:09 pm

Да ги Е*А в смотаната система!!!

До днес имах уважение към полицията, ама сега ми иде да...

Понеделник 06:10 Аз към операторката на 166: Добро утро, обаждам се от Надежда 2, бихте ли ме свързали с дежурния...
Операторката: За какво?
Аз: Разбиха ми колата, достатъчно ли е?
Оп.: Изкачайте един момент.

Дежурния: Добро утро, какво се е случило
Аз: Разбиха ми колата, преди няма 10 мин
Деж.:Къде се намирате?
Аз: Надежда 2 бл.........
Деж.: Застраховка имате ли?
Аз: Да, пълно каско
Деж.: Обатихте ли им се?
Аз.: МОЛЯ???
Деж.: Много от компаниите, не изискват да съобщите на нас... бла...бла... бла.....
Аз.: Ами хубаво, но ако мойта изисква?
Деж.: Елате е районното
Аз.: Ама как така, не трябва ли да я видите ?!?
Деж.: Трябва да дойдете да подадете жалба.
Аз. Хубаво - лек ден!

Оказва се, че ми изискват служебна бележка от ПРУ

Отивам там, пиша някакво обяснение, от което ми се откъсна ръката с безсмислените подробниости, които трябваше да обясня...
Натисах и молба, за служебна бележка за пред застрахователното дружество.
Казаха ми "Елате след 2-3 дена, да си получите бележката"
Определено много добре го помня "Елате за бележката, защото попитах 2 пъти, понеже съм си разсеян и исках да съм сигурен какво трябва да правя.

Отидох си при застрахователя, всичко точно, но за да ми вземат колата искат бележка от РПУ-то

Ок, колата на платен паркинг

Отивам днес в 2-ро РПУ
Дежурния ми казва:
"Обадете се на деловодството"
Деловодството казва:
"Обадете се на номер...."
От номер ами казват:
"Ясно, обадете се на....."
От там:
"Разбрано, обадете се на....."
от там:
"Да, с вашия случай трябва да се занимава еди кой си, търсете го на....
...Като до този момент всеки път трябва да опиша какво се е случило, къде и какво подяволите искам...
Обаждам се и казвам, "Добър ден, търся...."
"От там, ами той не е вече на този номер, но не му знам номера..."
Прегледах всички телефонни номера и намерих търсения от мен
От там обаче никой не вдига
Така час, без да ми вдигне някой. Което ме накара да се обадя на последния номер, от който ме пренасочиха...
От там: Ама вие, разбрали ли сте се с него за среща?
Аз: Не
От там: Ооооо, трябва да му се обадите, да си оредите среща, да се видиет, да му опишете случая и да си поискате бележка, след което пак да дойдете за нея....

Избеснях и едва се сдържах да не почна да псувам цялото РПУ

В момента се опитвам да не откача.

Искам да подам жалба в полицията, срещу полицията.
Зашото след последния ми разговор една жена ме пита какво е станало, Обясних и и тя ме пита, ама защо не съм казал на следователя, който ми е оглеждал колата, че искам такава бележка
Аз и казах, че никой нищо не е гледал, а съм си подал молба за това, преди 3 дена.
Тя ми каза "Добре дошъл в ада..."
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот SpoileR » Сря Мар 19, 2008 4:40 pm

Изображение

пп (System of a down- fuck the system ;))
Аватар
SpoileR

Мнениеот did » Сря Мар 19, 2008 5:59 pm

Alpina, млад си още и много неща те ядосват. Ще узрееш и ще почнеш да им е*еш м*****а и да търсиш във всичко възможността за лична изгода. На тва му викат накратко "гражданска позиция" :D

За да не си мислиш, че само ти си имаш приключения, ето ти и една историйка от мене:

Прибрах се от Германия, дебитната карта по една сметка, в която имах малко над 10000 лева беше изтекла 2 месеца преди пристигането ми, отидох в банката да си получа новата карта и ... се оказа, че в сметката имам 13 лева. Служител на "любимата ми банка" направил малка грешка и дал, докато ме е нямало, моята току що направена карта, заедно с черния плик с ПИН-кода, на някакъв адаш, с 30 години по-възрастен от мене и даже с друго второ име, без да му погледне личната карта и ЕГН-то, той я изгубил след 2 дни и ... :D

Много се надявах, че ще ми правят проблеми, та да ми дадат основание да си поискам съответното обезщетение по съответния ред, ама не се получи, щот' замазаха нещата за няколко часа, върнаха ми парите и остана те да си търсят "престъпника" :D

Но междувременно успяха да ми изправят косата с "новината", че едни там 10k са се редуцирали незнайно как до 13, че и 1 час ми твърдеше една уфсъ на гишето, че аз съм си бил виновен :D

Весели историйки... :D
Последна промяна did на Сря Мар 19, 2008 6:37 pm, променена общо 1 път
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Сря Мар 19, 2008 6:35 pm

Ух, добре че си се оправил :beer: :agree:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bobiracing059 » Сря Мар 19, 2008 7:33 pm

Alpina написа:Ух, добре че си се оправил :beer: :agree:

Иначе доста щеше да псува "любиемата" си банка ;) :)
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот did » Сря Мар 19, 2008 7:54 pm

псуването не се рентира в такива случаи, нито писането по форуми. има далеч по-ефективни средства :)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот I need money » Сря Мар 19, 2008 9:31 pm

Alpina написа:1. Ми разбиха ми колата в 6 сутринта :bawling:
2. Откраднали са ми очилата за каране и тези на брат ми - 160лв общо, които няма как да си върна.
3. От РПУ-то ги мързеше да дойдат и искаха аз да отида до тях.
4. Попаднах в бясното задръстване на ситняково от моста чавдар още, та до румънското. та ми отидоха 30-40 мин., а не съм бил в задръстване никога, поне не това, което тазбирам като задръстване.
5. Към кулата някакъв ми даваше зор, макар че се движех с 80 в лява лента, искайки да завивам на ляво, на следващия светофар си изливаше нервите, ама когато само на бъзик си свалих колана и отпраши на червено, на следващия светофар пак бяхме заедно, ама се правеше, че не ме вижда.
6. В Булинс си загубих час и нещо, защото явно на всички събота/неделя не им е било ден, ама като им слушах историйте ми беше много спокойно.
7. На връщане някакъв зави на ляво от лента на направо и ме засече. Не ми пукаше, докато не освирка колата пред мен, която си завиваше съвсем нормално, аз също нададох вой, след което и пича се опитваше да ме избута в мантинелата... нарочно карах така, че да не може да изпревари другата кола и само му се хилех на червеното лице и това, че пюеше, докато викаше по мен. :crazy:
На светофара застанах в дясна лента, така че да не може да ми вдигне кръвното, ама тоя се качи на тротоара и застана до мен, показал се с половината си тяло и викайки, кофти, че точно това ми стъкло беше счупено и реших, че само ще му се хиля на нервите. :crazy: Питах го къде е тръгнал толкова рано, така ядосан и тоя още по-несвързано почна да говори. Видях, че до него има момиче, което си криеше лицето от срам и го питах, дали тя не е в цикъл или просто да не му пуска... тоя съвсем почервеня. Яд ме беше, че ако всичко по колата беше на ред, щях да викна КАТ да го озаптят, ама след всичко случило ми се, щях вече да съм съмнителен с толкова крив ден... както и да е тоя успя да се измъкне някак си, ама за жалост не му видях номера...

Тъкмо почнах да ходя на работа, че тази година ме мързеше нещо и снощи си викам "дее утре за първу път ще отида и на време даже"
А то какво стана :D

Важното е, че ми е някакво толкова спокойно... само за очилата на брат ми се ядосах, че мъ бяха на 2 седмици и сега пак трябва да ходи да му правят...

Аааа да, днес трябва да внеса пари по кредитните карти и каредита за колата... познайте какъв избор имам сега.
Или да оставя колата в сервиза на застрахователа и да си я чакам 1-2-3 седмици, или да си купя сам стъклото и да стане веднага...

А да, кофтито е, че ко****нцата не само са счупили стъклото, ами са изкривили 2 от 3-те хромирани лайсни и тях ще ми е трудно да намеря, стъкла колкото искаш....
споко @alpina поздав http://vbox7.com/play:571816fd :beer: :) много якоооооо ;)
I need money

Рейтинг: 1741

Мнениеот Alpina » Сря Мар 19, 2008 10:40 pm

did написа:псуването не се рентира в такива случаи, нито писането по форуми. има далеч по-ефективни средства :)

Това е начина, по който не се надявам да променя нещо, защото си прав, че други са средствата, ами за да се овладея.

Още веднъж мерси, защото след поста ти ми стана пак едно спокойно, но бързах да излизам и за това бях толкова кратък :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Alpina » Сря Мар 26, 2008 9:05 pm

Вчера най-накрая получих бележката от полицията, беше към 17:20, което обезсмисляше ходенето до застрахователя.
Днес в 9:00 бях при него, в 9:10 вече имах описа на щетите. В 10:00 бях в сервиза, който бях избрал да извърши ремонта (такъв на застрахователя) от където ми казаха "Ела с колата отново в 15:00 и ще се върнеш за нея в 17:00 с уговорката, че ще сложат само стъклото, защото изкривените лайсни може да пристигнат и след седмица, даже 2 и да не ми държат излишно колата. Закарах им я в уречения час и се върнах в 17:30, казаха ми, че ще трябва да поизчакам... В 18:15 колата излезна със сменено стъкло и лайсни, като последното ги било забавило. Евалата, че само заради мойта кола останаха 15 мин. след работното време. На други места 15 мин преди края на работния ден, е нагло да очакваш каквото и да е било.

Просто всичко стана за един ден, ако изключим чакането за бележка от полицията.

Изключително доволен съм :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Следваща

Назад към Бла - Бла