Alpina написа:Или да оставя колата в сервиза на застрахователа и да си я чакам 1-2-3 седмици, или да си купя сам стъклото и да стане веднага...
Alpina написа:Мен ме плаши това, че още не съм избухнал, защото трудно си сдържам нервите, а днес съм ужасно спокоен![]()
Както и да е...
Crimson, ще скачаме ли, че...
Alpina написа:Само утре ако е готова бележката и отида, да оставям колата в сервиза им, ще питам за това чудо "оборотна кола", за което ме светна did
Alpina написа:Ух, добре че си се оправил![]()
споко @alpina поздав http://vbox7.com/play:571816fdAlpina написа:1. Ми разбиха ми колата в 6 сутринта![]()
2. Откраднали са ми очилата за каране и тези на брат ми - 160лв общо, които няма как да си върна.
3. От РПУ-то ги мързеше да дойдат и искаха аз да отида до тях.
4. Попаднах в бясното задръстване на ситняково от моста чавдар още, та до румънското. та ми отидоха 30-40 мин., а не съм бил в задръстване никога, поне не това, което тазбирам като задръстване.
5. Към кулата някакъв ми даваше зор, макар че се движех с 80 в лява лента, искайки да завивам на ляво, на следващия светофар си изливаше нервите, ама когато само на бъзик си свалих колана и отпраши на червено, на следващия светофар пак бяхме заедно, ама се правеше, че не ме вижда.
6. В Булинс си загубих час и нещо, защото явно на всички събота/неделя не им е било ден, ама като им слушах историйте ми беше много спокойно.
7. На връщане някакъв зави на ляво от лента на направо и ме засече. Не ми пукаше, докато не освирка колата пред мен, която си завиваше съвсем нормално, аз също нададох вой, след което и пича се опитваше да ме избута в мантинелата... нарочно карах така, че да не може да изпревари другата кола и само му се хилех на червеното лице и това, че пюеше, докато викаше по мен.![]()
На светофара застанах в дясна лента, така че да не може да ми вдигне кръвното, ама тоя се качи на тротоара и застана до мен, показал се с половината си тяло и викайки, кофти, че точно това ми стъкло беше счупено и реших, че само ще му се хиля на нервите.Питах го къде е тръгнал толкова рано, така ядосан и тоя още по-несвързано почна да говори. Видях, че до него има момиче, което си криеше лицето от срам и го питах, дали тя не е в цикъл или просто да не му пуска... тоя съвсем почервеня. Яд ме беше, че ако всичко по колата беше на ред, щях да викна КАТ да го озаптят, ама след всичко случило ми се, щях вече да съм съмнителен с толкова крив ден... както и да е тоя успя да се измъкне някак си, ама за жалост не му видях номера...
Тъкмо почнах да ходя на работа, че тази година ме мързеше нещо и снощи си викам "дее утре за първу път ще отида и на време даже"
А то какво стана![]()
Важното е, че ми е някакво толкова спокойно... само за очилата на брат ми се ядосах, че мъ бяха на 2 седмици и сега пак трябва да ходи да му правят...
Аааа да, днес трябва да внеса пари по кредитните карти и каредита за колата... познайте какъв избор имам сега.
Или да оставя колата в сервиза на застрахователа и да си я чакам 1-2-3 седмици, или да си купя сам стъклото и да стане веднага...
А да, кофтито е, че ко****нцата не само са счупили стъклото, ами са изкривили 2 от 3-те хромирани лайсни и тях ще ми е трудно да намеря, стъкла колкото искаш....
did написа:псуването не се рентира в такива случаи, нито писането по форуми. има далеч по-ефективни средства
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 25 госта