The world of Lineage 2

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

The world of Lineage 2

Мнениеот (•̪●) » Съб Юни 21, 2008 11:27 am

Някой играе ли L2 интересно ми е дали съм само аз.
А за тези които не са я чували това е нещо като WOW самоче графиката е 100 пъти по-яка и gameplaya също .
Това е онлайн игра, ето един скриин шот от моя герой .
Изображение
SYNDICATE BOURGAS
Аватар
(•̪●)

Рейтинг: 1502

Мнениеот Redhat » Съб Юни 21, 2008 11:44 am

Майка ми я играеше по едно време, мисля че беше дарк елф или нещо такова :)
You Bastards!
Аватар
Redhat

Рейтинг: 2000

Мнениеот Capoeira » Съб Юни 21, 2008 11:48 am

Играех преди време мисля C4 играех в L2extreme ама като го спряха и не ми се инвестираше пак 3 месеца за 83 левел Silver ranger и 76 Spell Singer
Аватар
Capoeira

Мнениеот Alpina » Съб Юни 21, 2008 11:58 am

Играл съм я, не смятам, че може да се сравнява с WoW или която и да е.
MMORPG игрите не трябва да се сравняват, всяка с предимствата и недостатъците си!
Аватар
Alpina

Мнениеот (•̪●) » Съб Юни 21, 2008 12:01 pm

Capoeira написа:Играех преди време мисля C4 играех в L2extreme ама като го спряха и не ми се инвестираше пак 3 месеца за 83 левел Silver ranger и 76 Spell Singer

защо не играеш PVP server там се дигат бързо , ако искаш ела в тоя сървар дето играя аз ще ти дам оръжия и броня с които ще се оправяш доста добре , сървара е с много малко пинг и не лагва , засега сме 2ма българи в него , няма донатори което е много добре .
SYNDICATE BOURGAS
Аватар
(•̪●)

Рейтинг: 1502

Мнениеот did » Съб Юни 21, 2008 12:06 pm

по-шарено -> по-първосигнално като взъприятие -> по-масово -> :propell:

има и по-добри начини човек да си губи времето.

абе, на тоя (•̪●) кой му гласува плюсчета, че го качи над 1600?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Ozzie » Съб Юни 21, 2008 12:15 pm

did написа:абе, на тоя (•̪●) кой му гласува плюсчета, че го качи над 1600?

Не знам кой, но засега върви добре...
Надолу.
:evil:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Alpina » Съб Юни 21, 2008 1:00 pm

did написа:по-шарено -> по-първосигнално като взъприятие -> по-масово -> :propell:

Повече от изпитана рецепта
Аватар
Alpina

Мнениеот koce94 » Съб Юни 21, 2008 1:26 pm

Сериозно, как може да играете в такива смотани сървъри, убиваш 2 моба и си стигнал end-game. Ако има хора може да се организираме и да се позабавляваме в някой high-rate server. Само да не е Камаел, защото НЯМА сървър с Камаел и да не е пълен с бъгове и т.н.
my 2cents
koce94

Рейтинг: 1200

Мнениеот bobiracing059 » Съб Юни 21, 2008 1:31 pm

Тва е най-малоумната игра измисляна някога,един приятел за малко да си скочи от терасата(4тия етаж) защото са му били спрели сървъра :crazy:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот yahutu » Съб Юни 21, 2008 1:50 pm

мразя игри дето се живее вътре :puke: особено тази поради лични причини :rofl:
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот Alpina » Съб Юни 21, 2008 2:27 pm

bobiracing059 написа:Тва е най-малоумната игра измисляна някога,един приятел за малко да си скочи от терасата(4тия етаж) защото са му били спрели сървъра :crazy:

Мдам, като се играе по разни измислени, пиратски сървъри - така е.

Аз лично обичам да отделям по малко време на WoW, но нямам никакво пристрастяване към нея по какъвто и да е начин, макар че има случаи като:
http://www.youtube.com/watch?v=K8hfK3RQs2g
които аз не разбирам. Да случва се да играя по седмица почти непрекъснато на нея, но това е веднъж годишно, през повечето дни не отделям дори 30 мин на нея.
26-те лева на месец не са най-добрата инвестиция за забавление, но ако някои иска да я играе, си заслужават, дори да се ползва по час на ден.
Аватар
Alpina

Мнениеот R.I.P » Съб Юни 21, 2008 5:24 pm

Alpina написа:
bobiracing059 написа:Тва е най-малоумната игра измисляна някога,един приятел за малко да си скочи от терасата(4тия етаж) защото са му били спрели сървъра :crazy:

Аз лично обичам да отделям по малко време на WoW, но нямам никакво пристрастяване към нея по какъвто и да е начин, макар че има случаи като:
които аз не разбирам. Да случва се да играя по седмица почти непрекъснато на нея, но това е веднъж годишно, през повечето дни не отделям дори 30 мин на нея.
26-те лева на месец не са най-добрата инвестиция за забавление, но ако някои иска да я играе, си заслужават, дори да се ползва по час на ден.

Кой Лвл ти е героя ? раса? сървър? и т.н.т>?< :dunno:
Аватар
R.I.P

Рейтинг: 1308

Мнениеот bobiracing059 » Съб Юни 21, 2008 7:20 pm

R.I.P написа:
Alpina написа:

Кой Лвл ти е героя ? раса? сървър? и т.н.т>?< :dunno:

Почна се... :crap:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот agent_Jekov » Съб Юни 21, 2008 8:25 pm

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

Това е СИНГЪЛ-ПЛЕЙЪР РПГ-то освен с най-зарибяващ геймплей и с най-"живата" графика. :bowdown: :) :agree:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот koce94 » Съб Юни 21, 2008 9:14 pm

Някой пробвал ли е Age of Conan вече? Ако да, наистина ли е толкова зарибяваща колкото изглежда?
koce94

Рейтинг: 1200

Мнениеот Alpina » Съб Юни 21, 2008 9:16 pm

agent_Jekov написа:http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

Това е СИНГЪЛ-ПЛЕЙЪР РПГ-то освен с най-зарибяващ геймплей и с най-"живата" графика. :bowdown: :) :agree:

:agree: Но все пак не е за мен.
Аватар
Alpina

Мнениеот agent_Jekov » Съб Юни 21, 2008 9:40 pm

Alpina написа:
agent_Jekov написа:http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

:agree: Но все пак не е за мен.
Не те кефи сингъл ли?
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Alpina » Съб Юни 21, 2008 9:54 pm

Не че в WoW играя много в групи де, но все пак е по-интересно с повече "истински" играчи, има общество някакво. Дори с крадците и измамниците, или спекулантите, като мен :D

А и повече време ми се срува че отнема като цяло.
Аватар
Alpina

Мнениеот did » Пет Авг 08, 2008 10:58 pm

Ozzie написа:
did написа:абе, на тоя (•̪●) кой му гласува плюсчета, че го качи над 1600?

Не знам кой, но засега върви добре...
Надолу.
:evil:

не ща да отдварям нова тема, но г-н (•̪●) се е заковал на 1603 и от тогава не пише, само чете и гласува.

методи за борба с бургаските къртици?
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Пет Авг 08, 2008 11:03 pm

Ако трябва да се спазва идеологията на рейтинга - той има правото на това под предтекст, че му е дошъл акъла в главата и вече не пуска безсмислени и глупави постове.

Но ако се подвизава под друг псевдоним в същото време - :dark:

Друго решение е да се провокира и след като падне в капана :smash:
Аватар
Alpina

Мнениеот Bolverk » Пет Авг 08, 2008 11:33 pm

:) И аз бих подкрепил Обливиънът като игра от много добро ниво, но ако говорим за уникалност + изключителен сингъл трябва да се погледне малко по-назад в историята на играта и да се изиграе Мороуинд (трета част от Елдър Скролс).

Иначе - добре че се отървах от ММОРПГ твърде много отнемат от хубавите неща. Приветствам всичко наживо дори и РПГ-тата ;)
Аватар
Bolverk

Мнениеот SpoileR » Съб Авг 09, 2008 12:28 pm

:offtopic: За незнам си кой път влизам в тая тема, щото прочитам:

"The World of Linkage 2"

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :rofl: :rofl: :rofl:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот agent_Jekov » Съб Авг 09, 2008 7:28 pm

Bolverk написа::) И аз бих подкрепил Обливиънът като игра от много добро ниво, но ако говорим за уникалност + изключителен сингъл трябва да се погледне малко по-назад в историята на играта и да се изиграе Мороуинд (трета част от Елдър Скролс).
Еееее човек!Верно ли те кефи Мороуинд??!Не вярвах, че ще срещна фен на тази игра тук! :) Аз имам над 1000 часа гейм-плей на нея(включвам десетките модове и плъг-ини) и просто ми писна адски много и затова се насочих към четвъртата част, която е просто уникална като предната!Но и двете си имат добрите страни, Мороуинд е може би малко по-труден(в добрия смисъл), заради отсъствието на "GPS"-системата на Обливиън, но пък гейм-плея на последния според мен е по-приятен.Като история и двете игри са адски богати, но основното им предимство пред повечето игри въобще и това, което прави уникална серията Elder Scrolls е чувството за пълна свобода на действие, което ти предлагат световете им.А пък графично не знам кое РПГ било то сингъл или мултиплейър може да се бори с Обливиън, при все, че играта е вече на 2 години. :)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот gnao » Пон Авг 11, 2008 8:25 am

agent_Jekov написа:А пък графично не знам кое РПГ било то сингъл или мултиплейър може да се бори с Обливиън, при все, че играта е вече на 2 години.

The Witcher, да речем? За мен тази игра е най-доброто в жанра, излизало в последните години. Oblivion ми одосади твърде бързо, причини много :)
Feed me a stray cat
Аватар
gnao

Рейтинг: 1323

Мнениеот agent_Jekov » Пон Авг 11, 2008 10:13 am

Да, не изглежда лошо.Сподели някои от причините за Обливиъна. Поправи ме ако греша, но в "The Witcher" играеш с точно зададен герой,т.е. няма character creation.Ако е така, то това е достатъчно дори да ме откаже да я почна. :)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот gnao » Пон Авг 11, 2008 10:50 am

Да, в "The Witcher" играеш с вещера Гералт, играта е базирана на книгите на Анджей Сапковски, много добре са уловили духа им. И играта, и книгите са доста свеж полъх в областта на фентъзито. Силно препоръчвам, стига да преглътнеш липсата на character creation :)

Относно Oblivion... светът ми се стори твърде, хм, стерилен. Плоски NPC-та, жалки диалози, които трудно изтърпявам. Много стереотипи, много клишета. Не намерих в играта атмосферата, която да ме въвлече и да ме накара да ми пука - било за "спасяването на света" или коя да е мисия, или за някой персонаж...

Разбира се, имаш пълното право да си на друго мнение, но това са моите пет гроша :)
Feed me a stray cat
Аватар
gnao

Рейтинг: 1323

Мнениеот Crimson » Пон Авг 11, 2008 1:57 pm

Баси а някой да е опитвал Age of Conan? Аз нещо изтрещех тия дни и яко си губя времето след работа :D Па и ми аресва ша му се не знае :crazy: Като цяло мисля, че доста добре са се представили и се е получило доста приятно MMORPG, само дето е доста гладно за ресурси и леко ми е заело 25ГБ на харда деаааа :) :bigeyes:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот Gunai » Пон Авг 11, 2008 9:09 pm

ами аз съм я играл С4 2 години :D и малко "KАМЕЛ" но сега спрях :beer: :agree: :D
Изображение
PINKBIKE
Аватар
Gunai

Рейтинг: 1020

Мнениеот agent_Jekov » Пон Авг 11, 2008 10:57 pm

gnao написа:Да, в "The Witcher" играеш с вещера Гералт, играта е базирана на книгите на Анджей Сапковски, много добре са уловили духа им. И играта, и книгите са доста свеж полъх в областта на фентъзито. Силно препоръчвам, стига да преглътнеш липсата на character creation :)
Сигурен съм, че може да се преглътне, но липсата му е сериозен минус, особено при РПГ-тата.Плюс това, който е чел книгата му е ясно как ще свърши играта.:)

Относно Oblivion... светът ми се стори твърде, хм, стерилен. Плоски NPC-та, жалки диалози, които трудно изтърпявам. Много стереотипи, много клишета. Не намерих в играта атмосферата, която да ме въвлече и да ме накара да ми пука - било за "спасяването на света" или коя да е мисия, или за някой персонаж...
:bigeyes: Хаха, ти си играл друга игра май.:)

Абе Зелда рулс! :D

Crimson написа:и леко ми е заело 25ГБ на харда деаааа :) :bigeyes:
:bigeyes: Бааа кво е тва!?
Аватар
agent_Jekov

Следваща

Назад към Бла - Бла