hardstyle_rider написа:"уфф и кво само караш колело..."
hardstyle_rider написа:Дали момичетата обичат байкъри?
Анелия написа::love: чи как няма обичаме байкърите![]()
Моят любим не беше байкър, ама му се наложи и стана
Alpina написа:Даже би било притеснително, ако са доволни от това

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:.....Ъммм... А мойта даже и ме финансира чат-пат
Daniel Panev написа:Ъммм... А мойта даже и ме финансира чат-пат
Newone написа:Daniel Panev написа:.....Ъммм... А мойта даже и ме финансира чат-пат
Искрено завиждам.....

did написа:Момичетата не знам, но жените определено мразят съпрузите им да изчезват в събота и неделя с колелото в неизвестна посока и да ги зарязват да си гледат сами децата
Daniel Panev написа:Newone написа:Daniel Panev написа:.....Ъммм... А мойта даже и ме финансира чат-пат
Искрено завиждам.....
Е за какво? Че жена ми полага усилия да ме разкара от нас за уикенда ли
Deadmau5 написа:обичат... момчета които седяд до късно, които могат да изпият един варел с водка, момчета (мъже) които са с около 10 години по-големи от тях и като за финал, момчета които не знаят какво е истинската любов, момчета за които любовта е в гащите
и то няколко пъти. Даже вече си мисля че гадже нема да си фана никога (ще съм една самотна душа)bobiracing059 написа:Deadmau5 написа:обичат... момчета които седяд до късно, които могат да изпият един варел с водка, момчета (мъже) които са с около 10 години по-големи от тях и като за финал, момчета които не знаят какво е истинската любов, момчета за които любовта е в гащите
Братле,говориш така сякаш си го изпитал на собствения си гръб....
Deadmau5 написа:обичат... момчета които седяд до късно, които могат да изпият един варел с водка, момчета (мъже) които са с около 10 години по-големи от тях и като за финал, момчета които не знаят какво е истинската любов, момчета за които любовта е в гащитетва са момичетата в моя град (гадни тъпи кифли)
THEZOGGO написа:Deadmau5 написа:обичат... момчета които седяд до късно, които могат да изпият един варел с водка, момчета (мъже) които са с около 10 години по-големи от тях и като за финал, момчета които не знаят какво е истинската любов, момчета за които любовта е в гащитетва са момичетата в моя град (гадни тъпи кифли)
От тук следва задължителния извод - всички жени са ***** ****** *****! Нали? Или не съм схванал разсъжденията?Deadmau5 написа:обичат... момчета които седяд до късно, които могат да изпият един варел с водка, момчета (мъже) които са с около 10 години по-големи от тях и като за финал, момчета които не знаят какво е истинската любов, момчета за които любовта е в гащите :(!: тва са момичетата в моя град (гадни тъпи кифли)
Antares написа:От тук следва задължителния извод - всички жени са ***** ****** *****! Нали? Или не съм схванал разсъжденията?Deadmau5 написа:обичат... момчета които седяд до късно, които могат да изпият един варел с водка, момчета (мъже) които са с около 10 години по-големи от тях и като за финал, момчета които не знаят какво е истинската любов, момчета за които любовта е в гащитетва са момичетата в моя град (гадни тъпи кифли)
От чисто статистическа гледна точка, за да може един експеримент да даде що-годе точни резултати - добре е да е направен поне 1000 пъти. Ти си бил с 1000 жени, че да пляскаш подобни обощения, така ли?

не съм бил с 1000 момичета, но ако дойдеш във Враца ще видиш за какво става думаAntares написа:От тук следва задължителния извод - всички жени са ***** ****** *****! Нали? Или не съм схванал разсъжденията?Deadmau5 написа:обичат... момчета които седяд до късно, които могат да изпият един варел с водка, момчета (мъже) които са с около 10 години по-големи от тях и като за финал, момчета които не знаят какво е истинската любов, момчета за които любовта е в гащитетва са момичетата в моя град (гадни тъпи кифли)
От чисто статистическа гледна точка, за да може един експеримент да даде що-годе точни резултати - добре е да е направен поне 1000 пъти. Ти си бил с 1000 жени, че да пляскаш подобни обощения, така ли?
Баба ми, дядо ми, леля ми, чичо ми, както и периодично братовчед ми - живеят във Враца. Като дете съм бил всяко лято поне за месец, както и всяка ваканция, а в по-ново време - поне четири-пет пъти годишно ходя до там. Познавам няколко много свестни момичета(да де, една от тях вече - жена) от Врацата, така че МНОГО ТЕ МОЛЯ, не говори глупости.Deadmau5 написа:не съм бил с 1000 момичета, но ако дойдеш във Враца ще видиш за какво става дума
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта