Deadmau5 написа:американски футбол (рЪгби)
Има огромна разлика. В едната игра, представителите на липсващото звено между човека и маймуната са облечени обилно с протектори. В другото - не.Deadmau5 написа:американски футбол (рЪгби). Некви прасета тичат, бутат се, бият се и т.н. Смешни са ми, но не може да се каже че съм фен :D
Което не ги прави по-малко хамалски.kotka12 написа:стратегията и тактиката в този спорт отдавна са на ниво значително надвишаващо всички спортове /освен шахмата/.
Antares написа: представителите на липсващото звено между човека и маймуната са облечени обилно с протектори.
Хубаво е, когато човек научи един от най-важните житейски уроци - да уважава себе си ;]kotka12 написа:радвам се много
на неизменната същност на човека
да отрича това, което не разбира
kotka12 написа:моите уважения
но все още най-добрият си е дядо Брет Фарв![]()
като дърт фен на Грийн Бей ми се дорева като премина в Джетс
хубавата новина е, че заместникът му при Cheeseheads
Аарън Роджърс опитва да показва зъбки и ноктенца
дано догодина вече е нахитрял
и моите добутат до плейоф
kotka12 написа:Deadmau5 написа:американски футбол (рЪгби)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много благодаря за смеха /това съвсем искрено/
днес ми беше криво
ама ми оправи настроението
а сега съвсем сериозен добронамерен съвет - намери някой, който разбира от американски футбол
изгледайте заедно 1-2 мача
стратегията и тактиката в този спорт отдавна са на ниво значително надвишаващо всички спортове /освен шахмата/.
Американски футбол и ръгби не са едно и същоDeadmau5 написа:американски футбол (рЪгби).
kotka12 написа:@bluskanie
това, че QB на Чарджърс е добър, не ги вкарва в плейоф-а:)
kotka12 написа:нещо ми намирисва на парадокса, защо тия от Грийнпийс не ходят да пръскат със зелени спрейове кожените якета на рокери
kotka12 написа:Ман Сити - "A polished turd is still a turd":)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта