Набор за пача + свинско джоланче. Вари се на бавен огън с доста вода около 2 часа. След сваряването се махат тия ингредиенти, които не ви кефят (кокали например). Добавят се мляко и запържен червен пипер (въобще го готвите като шкембе-чорба). Сервира се горещо и със същите екстри като шкембе-чорба. Воала! Бон апети!jd написа:Къде го Ноемврийския да каже - той ми развиваше преди време концпепции за свинските крачета и тяхното кулинарно оползотворяване. Мисля, че той има авторитет по тоя въпрос.
NovemberCharlie написа:По темата - винаги може с тел...
SpoileR написа:у нас имам някъкви свине, само че са с топчета ... ма не знам как им се вика...![]()
Слушам!TOYAGA написа:NovemberCharlie написа:По темата - винаги може с тел...
Aлоооу, инджинеро! Изразявай се професионално! "Техническа връв" се казва, къф е тоа "тел"?
Що съсипа темата?did написа:свинските крачета нямат алтернатива!!!!!
did написа:свинските крачета нямат алтернатива!!!!!
TOYAGA написа:Ушленца, опашленца... други предложения? Ммм?
TOYAGA написа:bikerider написа:този крак също върши работа
Кой крак?
bikerider написа:...подклаждам любовта чрез ... нещо дървено и твърдо...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта