RAM-FR написа:и 3-то Ютия с телефон ... по възможност цифров да ми показва кой ме е търсил
Sve3 написа:Боби, стига си се излагал ебати... пускаме сериозна тема!
да добавя : Пасатор SAPIR с вградено FM (УКВ) радио!
Сокоизтисквачка със субуфер!
Alpina написа:RAM-FR написа:и 3-то Ютия с телефон ... по възможност цифров да ми показва кой ме е търсил
Никога не бих ползвал такъв уред, че ако те потърсят докато гладишшшшшшшшшшшшшшш...
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
RAM-FR написа:Alpina написа:RAM-FR написа:и 3-то Ютия с телефон ... по възможност цифров да ми показва кой ме е търсил
Никога не бих ползвал такъв уред, че ако те потърсят докато гладишшшшшшшшшшшшшшш...
Според мен този уред ще се продава само срещу тест за интелигентност с резултат над 190
RAM-FR написа:Такааа ще си обзавеждам новият апартамент обаче съм притиснат малко от времето и финансите за това се търсят малко по-специални неща.
1-во НАЙ-ВАЖНОТО трябва ми ХЛАДИЛНИК с вградена МИКРОВЪЛНУВА фурна
2-ро Телевизор с Кухненски робот
и 3-то Ютия с телефон ... по възможност цифров да ми показва кой ме е търсил
също така би било добре ако се намери пералня със стерео уредба или домашно кино. Може и Сателитна чиния или тоалетна чиния с БУДИЛНИК
За първото е проверено в технополис в ЦЦС и МОЛЛ-а НЯМАТ !!!
Antares написа: Днес от аптеката ми пратиха SMS по фурната, че съм закаснял с вноските си по лизинговата схема за карнобатските репи...
RAM-FR написа: ферибота Видин-Малко Търново
blago_93 написа:Аз съм много скромен в желанието си....Искам подводница с крила и колела, та да си ходя навсякъде с нея. Ама няма
![]()
![]()
![]()
Някой ако намери някъде да пише.
На автобуса му бяха спряли кабелната и за това билетите ни ги перфрираше един чирпански кълвач.RAM-FR написа:Сега ако кажеш, че автобуса е бил на ток с билети за ферибота Видин-Малко Търново няма да ти повярвам !!!
Antares написа:Не, това е даунгрейдната версия на катастрофирал пакистански ароматизатор, окачен в купето на транс-албански експрес...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта