Antares написа:Коя работа?
И не каза бързо или технично.
Antares написа:Знам ли и аз к'ви сме. В момента съм в болнични и нямам работа. Пробуем?
Който не ще - да не пише. Аз примерно вчера бая барах по плочките в банята с едно бинго. Нещо ме ухапа кученцето и чистих теракота... Ама ся грейна!
SpoileR написа:Аз.... мен па ..... АЗ НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ СВОЯТА ИСТОРИЯ!
Побарах си пуяка 'неска.... бая техничноо така.... с цел по голяма продължителност на работа преди да избуши ...
Деебаа къв е порастЕл не се удържа .... отгледъл съм го от ееееееее такова парче!!!
Antares написа:Пробуем?!
Не ме бийте!Night_Falcon написа:Antares написа:Знам ли и аз к'ви сме. В момента съм в болнични и нямам работа. Пробуем?
Който не ще - да не пише. Аз примерно вчера бая барах по плочките в банята с едно бинго. Нещо ме ухапа кученцето и чистих теракота... Ама ся грейна!
Пропусна собственото си условие - бързо ли беше, или технично
dEcLiNe написа:Барах в хладилника ама нищо не намерих!
Antares написа:"Набарах тука една работа и ако стане ще ти звънна!"
Не. Науката все още не е разработила необходимата апаратура.oxliova написа:Може ли да видиш дали и моята ще станеAntares написа:"Набарах тука една работа и ако стане ще ти звънна!"![]()
![]()
Antares написа:Не. Науката все още не е разработила необходимата апаратура.
TheAnimal написа:Antares написа:Не. Науката все още не е разработила необходимата апаратура.
Разработена е още през 1981 година
yavka написа:Леля Мира е изобретена тогава.
Antares написа:Не. Науката все още не е разработила необходимата апаратура.oxliova написа:Може ли да видиш дали и моята ще станеAntares написа:"Набарах тука една работа и ако стане ще ти звънна!"![]()
![]()
dEcLiNe написа:Барах в хладилника ама нищо не намерих!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта