Айде пак скептиците от типа "щом аз не съм го видял - значи го няма" почнаха да ръсят глупостите. Аз примерно, съм виждал със собствените си очи (че нЕмам други) как перничанин слуша чалга и кара Голф 2. Ей така - той караше по шосето, аз лежах в канавката, буквално пред очите ми мина.boriss13 написа:Това е пълен абсурд
The`ScorpioN написа:Айде пак скептиците от типа "щом аз не съм го видял - значи го няма" почнаха да ръсят глупостите. Аз примерно, съм виждал със собствените си очи (че нЕмам други) как перничанин слуша чалга и кара Голф 2. Ей така - той караше по шосето, аз лежах в канавката, буквално пред очите ми мина.boriss13 написа:Това е пълен абсурд
agent_Jekov написа:Ебавай се, ебавай се. 2012 наближава...
agent_Jekov написа:Е, и?F**ktard!
Antares написа: И после се гмурва в океанските дълбини и с телекинеза играе тенис на маса с атлантите, левитира, медитира и мастурбира.
Antares написа:Научно е доказано, че може да се мастурбира! Един пакистанец го е правил. Ежедневно е бил наблюдаван от учени, доктори и учени доктори.
В ауспусите ни!lanzz написа:2012-та не е в календара, а в сърцата ни!
Antares написа:Научно е доказано, че може да се мастурбира! Един пакистанец го е правил. Ежедневно е бил наблюдаван от учени, доктори и учени доктори.
agent_Jekov написа:А замислял ли си се защо не се е случило? Преди също е имало възможност да се случи, но процесът е бил отлаган нееднократно. Бил е отлаган защото все още има хора по Земята, които мислят за нея и я ценят и пазят. Защото Светлината е взимала надмощие в тези моменти над Тъмнината. Но това не дава никакви гаранции, че така ще е и занапред. Балансът (ин-ян) е нарушен и вероятно ще трябва да платим цената. Но 2012 може да се тълкува и по различен начин - тази дата(или времето около нея) може да бъде своебразен тест за човечеството, което се нуждае от спешна промяна в начинът си на мислене и правене на нещата. Също така тесногръдието и следването на философията "по-високо от Витоша и по-дълбоко от Искъро нема", които се наблюдават масово дори в този форум, не са от нещата, които ще ни помогнат да избегнем евентуалния катаклизъм.
bikerider написа:Готов си за евангелистки пастор, отивай да стрижеш, че до 2012 не остана. Стига си писал по форумите!
bikerider написа:Готов си за евангелистки пастор, отивай да стрижеш, че до 2012 не остана.
agent_Jekov написа:bikerider написа:Готов си за евангелистки пастор, отивай да стрижеш, че до 2012 не остана.
По-добре мисли ти какво ще правиш до тогава. Всеки ще отговаря за себе си.
Neo_92 написа:просветли ме моля те.
agent_Jekov написа:bikerider написа:Готов си за евангелистки пастор, отивай да стрижеш, че до 2012 не остана.
По-добре мисли ти какво ще правиш до тогава. Всеки ще отговаря за себе си.
Че ако 2012 си на същия хал няма да те огрее
agent_Jekov написа:Neo_92 написа:просветли ме моля те.
Съжалявам, не е х*й да ти го набия...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта