Neo_92 написа:@did , за просветление се обърни към мастър Жеков. (agent_jekov)
Night_Falcon написа:http://mystics.eu/mistika-taini/70-21122012-kraia-na-sveta-spored-maite.html
Интересното е, че датата е 1 ден преди рожденния ми ден
Antares написа:Ся не знам дарт Жеков от кой спътник получава есемеси, може там да излъчват за ангели и демони, дето ще слезнат през 2012 и там ще ни мерят на електронната везна кармата, кърмата и карането...
Antares написа:И според тях, Маите са разполагали с календар, изчисляващ слънчевите аномалии.
Alpina написа:SpoileR написа:А 2012 ще е Армагедон и Деня в който Земята ще спре...
Хм, това е скучно. Библейското значение на Армагедон е по-яко
Alpina написа:2012г., ще е интересна от към слънчевата активност и смяната на поляритета му, за друго не знам.
2012-та е интересна с факта, че планетата Нептун окончателно влиза в собствения си зодиакален знак Риби. Това събитие се случва един път на 165 години. И друга тежка планета – Уран – тогава се намира в първите градуси на знака Овен и започва нов цикъл през зодиака.
Тези астрологични позиции носят в себе си заряда на промяната (Уран в Овен) и на духовността – (Нептун в Риби) или казано с други думи, това е времето, в което човечеството трябва да направи прелом в начина си на мислене (от материално към духовно) и в отношението си към природата - от консуматорско към поведение, което в правото е назовано „грижа на добър стопанин”.
не може да издържи, защото аз не се уповавам на определена теория, но и не отричам нито една. А че маите са разполагали с календар, последния ден от който е 21.12.2012 е факт, както е и факт, че са предсказали природни феномени случили се хилядолетия, след изчезването на цивилизацията им. Дори по Discovery съм гледал документален филм за тях, в който не се отричат тези неща. Въпросът до някъде опира до тълкуването на тези факти, но за закостенял катър като Antares това няма значение, щото нали знаем - "Такова животну нема!"Писателите параноици се уповават на псевдо-научни данни и удобно нагодени сметки, за да филмират лековерните наивници като дарт Жеков.
О, да. Ако се събере достатъчна критична маса от параноици - могат да превърнат в мини и макро армагедон и най-прекрасния ден.agent_Jekov написа:но едно според мен е сигурно - нещо ще се случи
Знаеш ли, календара на компютъра ми свършва на 31.12.2099-та година. Това значи, че от MSI са предрекли края на света да стане тогава ли?agent_Jekov написа:А че маите са разполагали с календар, последния ден от който е 21.12.2012 е факт
Antares написа:О, да. Ако се събере достатъчна критична маса от параноици - могат да превърнат в мини и макро армагедон и най-прекрасния ден.agent_Jekov написа:но едно според мен е сигурно - нещо ще се случи
Знаеш ли, календара на компютъра ми свършва на 31.12.2099-та година. Това значи, че от MSI са предрекли края на света да стане тогава ли?[/quote]agent_Jekov написа:А че маите са разполагали с календар, последния ден от който е 21.12.2012 е факт
Antares написа:Знаеш ли, календара на компютъра ми свършва на 31.12.2099-та година. Това значи, че от MSI са предрекли края на света да стане тогава ли?agent_Jekov написа:А че маите са разполагали с календар, последния ден от който е 21.12.2012 е факт
Блажени са верующите, защото тяхно е царството небесно! Покайте се братя и сестри, браточеди и братовчедки и вспасението няма да ви банне!agent_Jekov написа:Наивен си.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта