FREERIDE RIDER написа:Пари
biker_bg написа:Идва коледа...
biker_bg написа:кой какво иска
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
25thframe написа:Абе, на вас само колела ли са ви в главите?
did написа:DTD написа:Ако се направи тема, кой какво ще подари за коледа, ще е най-празната тема във форума.
Де да беше така... питай женените с деца, да видиш колко "приятно" е да си имаш работа с дядо коледа всяка година. На мен персонално той ми носи, само каквото му платя.
DTD написа:Ако се направи тема, кой какво ще подари за коледа, ще е най-празната тема във форума.
DTD написа:Ако се направи тема, кой какво ще подари за коледа, ще е най-празната тема във форума.
did написа:DTD написа:Ако се направи тема, кой какво ще подари за коледа, ще е най-празната тема във форума.
Де да беше така... питай женените с деца, да видиш колко "приятно" е да си имаш работа с дядо коледа всяка година. На мен персонално той ми носи, само каквото му платя.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
25thframe написа:Абе, на вас само колела ли са ви в главите?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта