Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
bikerider написа:...
@lacho_m: браво бе!
bikerider написа:Нито един от двата, защото са се срещнали и са на едно и също място.
@lacho_m: браво бе!
Dr3aMeR написа:Хм..то не пише колко е растоянието между 2та града.. ще се помъча и ще едитна ако успея да я реша
Dr3aMeR написа:Хм..то не пише колко е растоянието между 2та града.. ще се помъча и ще едитна ако успея да я реша
hitar_potar написа:би ли пояснил каква е логиката зад тази задача? мислих, мислих, стигнах дори до състояние да се опитвам да мисля като човек, познаващ числата само от 1 до 10 - еееми не стаа.за съжаление нито съм млад вече, нито пък съм бил талант... когато и да било.
![]()
Alpina написа:Я една много интересна![]()
Две момчета стоят от двете страни на един мост, който е дълъг 100 метра. На носа на едното има муха.
Когато тръгват едно към друго, мухата излита от носа на първото и отива директно на носа на второто, като каца веднага излита и се връща до носа на първото и така докато децата не се срещат.
Те се движат със скорост 1м/с а мухата с 2м/с
Какво разстияние е изминала мухата през това време?
от 17 човека учещи Инженерна физика първи курс, я решиха 5-ма в рамките на 10-те минути които бяха дадени![]()
![]()
![]()
За какво си говорим
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта