dEcLiNe написа:и мен ме брой
oxliova написа:Като се научите да играете CS, WC3, SC, D2 може да ми пишете да ви нацепа
Night_Falcon написа:oxliova написа:Като се научите да играете CS, WC3, SC, D2 може да ми пишете да ви нацепа
Директно ти пишем за старкрафта. В кой сървър имаш акаунт?
Night_Falcon написа:oxliova написа:Като се научите да играете CS, WC3, SC, D2 може да ми пишете да ви нацепа
oxliova написа:Night_Falcon написа:oxliova написа:Като се научите да играете CS, WC3, SC, D2 може да ми пишете да ви нацепа
Hoffa.. ShitzNeverEnd ми е акаунта не съм играл близо 2 години, наскоро влезнах пак направих 10 игри .. пиши на лс да се разбереме..
lastborn написа:установихме че не се получава сървъра ... на някои им лаги на други не :s затова ако искате тука да сложим някои сървър и в него да пуцаме ?
dEcLiNe написа:lastborn написа:установихме че не се получава сървъра ... на някои им лаги на други не :s затова ако искате тука да сложим някои сървър и в него да пуцаме ?
Един приятел има, само трябва да уточним час с него и с вас за да се получат нещата.
aggressive_rider написа:От 20:00 часа цъках, сега свърших - 3:50...Няма да е зле и форума да "има cs сървър"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта